Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O této výzvě vím a četl jsem ji. Proto nechápu, jak je možné, že lidé věří těm "vědcům", kteří základní medicínská pravidla - už od počátku v zájmu svých pokřivených ambicí - hodili přes palubu. Že by sami, byť laici, o těchto pravidlech neměli ani potuchy? Jedinou logickou odpovědí je, že je skutečně nemají. Jinak by situace nedošla tam, kde je nyní.

Karma za článek R^

2 1
možnosti
Foto

Proč tedy věříte Beranovi Pekové a spol. když nechápete, že někdo věří "vědcům", kteří v zájmu svých pokřivených ambicí hodili medicinské pravidla přes palubu?

0 0
možnosti
Foto

Ten kdo hodil vědu přes palubu byli především ti co úzce spolupracovali s vládou. To, že to mohlo dojít tak daleko, je důsledkem víry ve vládnoucí autority. Kdyby se lidé vzbouřili, bylo by dávno po epidemii.

3 2
možnosti

p. Kšír:

R^A tato víra v "autority" je dána nedůvěrou v sebe sama, leností (nebo neschopností) přemýšlet, pochybovat a vyhodnocovat, pohodlností a hlavně absencí sebeúcty a vnitřní svobody.

0 0
možnosti

Nevědomí lidé se nemohou vzbouřit. Vlády to vědí a spoléhají se na to.

2 0
možnosti

Já věřím vědcům, jejichž tvrzení jsou v souladu se staletími prověřenými medicínskými zásadami, které ještě před dvěma lety dodržovali a řídili se jimi VŠICHNI lékaři (jinak by byli trestně stíháni!).

Kdyby student medicíny ještě před 2 roky u zkoušky na medicíně tvrdil to, co se dnes hlásá, vyletěl by ihned od zkoušky.

A nemyslete si, že ti vaši "vědci" skutečnou pravdu neznají. Znají ji velmi dobře, jen se propůjčili a zaprodali největšímu zlu, jaké historie ještě nezaznamenala. I Mengele, zfanatizovaný nacista, měl medicínské vzdělání, které však zneužil, a dopustil se tak rozsáhlých zločinů proti lidskosti. Na základě podobných případů vyšel po 2. sv. válce tzv. Norimberský kodex, který měl zaručit, aby se nic podobného už nikdy nemohlo opakovat....

Tvrdil jste tady několikrát, že jste studoval 5 let veterinární lékařství. Pak se tedy ptám:

Oni vás na fakultě učili nesmysly, kterým dnes věříte? Nebo jste veterinu nikdy nestudoval? To druhé by aspoň dávalo logiku, proč věříte lidem, kteří sice dostudovali, ale pro peníze jsou schopni hodit vidle do všeho, co se učili na fakultě, a klidně, naprosto cynicky porušovat Hippokratovu přísahu.

0 1
možnosti
Foto

Konkrétně jakými zásadami;-D

0 0
možnosti

A to se ptáte vy, bývalý student lékařství? Každý, trochu inteligentní člověk je zná nepotřebuje se jich od někoho dožadovat.

Vaše neznalost je právě tím, proč se necháte opíjet lží a podvody. Ano, takoví se vládě nejvíce líbí....Nemyslet, nevědět, poslouchat.

1 1
možnosti
Foto

Takže znovu konkrétně jaké zásady jsou porušovány. Přeci to musíte vědět když to tak vehementně tvrdite nebo spíš papouskujete co jste kd slyšel a nemáte o tom ani páru

1 0
možnosti

Ten, kdo o MNOHÉM nemá páru, jste vy, p. Polický. Já tu nejsem od toho, abych neználkovi nebo provokatérovi (sám víte, kam patříte ) vysvětloval naprosto základní věci, klesal na jeho úroveň a maprodto zbytečně s ním ztrácel čas.

Takže dejte si zpátečku a lovte v jiných vodách, když vás to tak baví a necítíte se při tom trapně.

0 2
možnosti