Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

O této výzvě vím a četl jsem ji. Proto nechápu, jak je možné, že lidé věří těm "vědcům", kteří základní medicínská pravidla - už od počátku v zájmu svých pokřivených ambicí - hodili přes palubu. Že by sami, byť laici, o těchto pravidlech neměli ani potuchy? Jedinou logickou odpovědí je, že je skutečně nemají. Jinak by situace nedošla tam, kde je nyní.

Karma za článek R^

2 1
možnosti
Foto

Proč tedy věříte Beranovi Pekové a spol. když nechápete, že někdo věří "vědcům", kteří v zájmu svých pokřivených ambicí hodili medicinské pravidla přes palubu?

0 0
možnosti
PK

Bohužel. Odborníci jsou umlčování, dehonestování a nepřipouštěni ke slovu. Jak vládou, tak médii. ;-€ Vyslyšen je pouze jeden názorový proud prosazující extrémní zásahy do svobod lidí.

Doufám, že po volbách bude muset být přístup totlitní vlády změněn a staneme se jednou z té poloviny zemí v Evropě, které se zcela vrátily k normálu a vše zrušily. Situace je u nás výrazně lepší než v zemích, kde k tomuto normálnímu kroku už přistoupili.

2 0
možnosti

Vip autor objevuje stále nová dna

1 5
možnosti
JK

J46i87r98k14a 41K52o73r20n

8. 10. 2021 9:00

Blbost je nezničitelná a věčná...Rv

4 2
možnosti
VB

Tragické je, že tak masivní iniciativu právníků, lékařů, rodičů dětí apod. pod značkou Zdravé fórum vytěsnila veřejnoprávní média, jako kdyby předkládat argumenty mohli jen jedinci schválení ministrem zdravotnictví. Na druhou stranu, pokud jde o návrhy dr. Berana na "léčbu", jsem zásadně proti subjektivní dojmologii - musel by proběhnout úředně schválený výzkum, ale nejdřív k tomu mít analýzu ze zahraničí: zda některý stát zkoušel určitý postup léčby a s jakým výsledkem, teprve pak bych posuzovala, za jakých podmínek lze u nás určitý výzkum provádět. Nikoli hned nasadit u pacientů, na základě tvrzení pár lékařů. To se bohužel dělá i dnes, experimenty podle pana premiéra apod.

1 1
možnosti
VB

Doufám, že občané nezvolí subjekty, jež lze řadit k "extrémismu", doufám, že iniciativa právníků, lékařů a dalších (Zdravé fórum) bude po volbách vyslyšena např. Piráty, STAN, Přísahou, ODS, lidovci - věřím, že se s nimi dá vyjednávat na základě západních vědec. poznatků, např. přiblížit náš post-covidový život skandinávským zemím: bez restrikcí, s opatrností (ostatně i při chřipkové epidemii by si zranitelnější měli vzít roušku do MHD apod.). Strany, které jsem vyjmenovala, jsou pro uznání protilátek u uzdravených (ostatně budou k nim patřit i ti očkovaní, kteří se nakazili). Od Pirátů zaznělo, že očkování je dobrovolné. A máte pravdu: jde stále o experimentál. vakcíny, se stále novými vedl. účinky. V řadě evrop. zemí se bezpříznakoví žáci neposílají do karantény, když je jeden pozitivní ve třídě, v některých (např. SRN) nanejvýš nejbližší kontakt, ale jen na 5 dní. Testování bezpříznakových odsoudila už dávno WHO, v Rakousku k tomu proběhl soud, takže nyní v Rakousku jde nejen o pozitivní PCR test, ale také o ověření lékařem (jaké konkrétní okolnosti se vážou k danému případu, zda lze usuzovat na skutečnou pozitivitu), např. mezi infikované po očkování se počítají jen osoby s příznaky, nikoli ti bezpříznakoví.

1 1
možnosti
PC

Tak zapomeňte na to, že iniciativa bude vyslyšena Piráty a Spolu. Ti se netají tím, že pojedou podle bruselského diktátu a že ještě více budou tlačit na "očkování"!

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články