Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

... přemýšlím, co se to tu schází za spolek prodejných individuí - to už vážně přišli všichni tito lidé o rozum? O slušnosti, poctivosti a dalších podobných prkotinách raději ani nemluvě. Petr Fiala má nejen pravdu, jak píšou ti doposud myslící, ale hyenami v tom zvráceném a stupidním smyslu slova, jak o nich píše a přemýšlí autor, by se dali nazvat leda tak ti lidé, co epidemii (a tedy i mrtvé) zneužívají k obohacení a hlavně udržení u moci - tady i celá vláda. Divím se, že vás (potom co zde předvádíte) ještě někdo čte a nedej bože těm žvástům snad dokonce věří. Doufám že to "dali" do výběru, jako další PR, aby tak potvrdili, pro koho zde pracují. :-/RvRv

9 1
možnosti

Petr Filla má naprostou pravdu, že vláda absolutně selhává v boji s kovidem

6 3
možnosti

Dnes se deníky nějak zdráhají rozepsat se o Fialově už třetím velkém neúspěchu.

;-D

1 3
možnosti

jestlipak v letošním roce budeme vyzdvihovat nižší úmrtnost, když tak šermujeme zvýšenou úmrtností v minulém roce?

0 1
možnosti
Foto

Až se vyhodnotí statistiky, dozvíte se to.

4 0
možnosti

Nejdříve se Babiš chvástal, že jsme jednička v boji proti Covidu, pak se raději stáhl i z tiskových konferencí ...Ten chaos snad známe všichni, statistika hovoří jasně v náš neprospěch. Přesto babišovští fanatici jako bloger Bartoň neúnavně bojují za svého Boha. Doufám, že marně a slovenský estébák, náš největší dotační podvodník, náš největší daňový podvodník(korunové dluhopisy), mafián(naši na ně klekli), veřejný lhář(nevím, komu Čapí hnízdo tehdy patřilo) skončí po volbách tam , kam patří - ve vězení.

5 1
možnosti
Foto

Petr Fiala měl naprostou pravdu. Vláda selhala ve všem.

8 10
možnosti
Foto

Vláda selhala, ale Fiala zůstal politickým ubožákem, z kteréhož postu by mu nepomohly ani vyhrané volby, což opravdu nehrozí.

10 3
možnosti

We are best in covid... řekla hyena, když už jste nakousl to přirovnání.

4 4
možnosti
Foto

We are best in covid říká masochista, který se nechce dát informovat, jak se k těm číslům došlo.....

7 3
možnosti
Foto

Ano, oficiální statistily úmrtí na covid se v různých zemích mohou vést poněkud odlišně. Ale kromě této statistiky se evidují i počty nadúmrtí v porovnání s předchozími lety. A počty nadúmrtí naznačují, že na covid u nás zemřelo o dost více lidí, než uvádějí oficiální statistiky tohoto onemocnění.

0 5
možnosti

Asi nevíte, že počty zesnulých v lednu a únoru meziročně kolísají, plus mínus. No a rok 2020 byl v plusu. Proč MUDr. Musilovi z Moravy nevěřit? Statistiky nelžou.

0 0
možnosti
Foto

Mně je úplně jedno, co to bude PR Babiše psát, stejně budu volit Spolu.

7 10
možnosti
Foto

Až na pár výjimek jsou to také kolektivisté a pragmatici. Jediný skutečně pravicový program mají Svobodní. Zatím.

3 4
možnosti

Však se opozice může předvést při další vlně. Teď se s očkováním blýská na lepší časy, ale u těch mutací člověk nikdy neví.

Fiala a spol. mi připomínají montážníka, který přesně ví, proč nemůže montovat, viní managery, ale už nevidí pozadí těch problémů.

7 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,73
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články