Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dá se někde dát mínus? Hyena je u moci a těch 30.000 mrtvých považuje za fantasticky zvládnutý výkon...

13 8
možnosti
EH

Jakože když kritizuji A, tak velebím B? Takovou logiku jsme se neučili. ;-)

3 0
možnosti
JR

J28a31n 10R78á58ž

3. 6. 2021 14:18

Stále častěji si říkám, že prof. Fiala ODS před volbami nejvíce prospěje , když bude mlčet.

15 3
možnosti
PK

Hyeny byly vždy tradičně považovány za mrchožrouty, ale vědecký výzkum jejich způsobu života jasně prokázal, že uloví až 80 % své potravy (lvi jen asi 50 %), pouze zbytek tvoří mršiny. Úspěšnost hyeního lovu se navíc pohybuje něco mezi 30–40 % a v tomto parametru jsou úspěšnějšími africkými lovci pouze psi hyenoví. Navíc tato zvířata v poslední době udivují vědce mimořádně vysokou inteligencí. Někteří zoologové dokonce tvrdí, že jejich inteligence je téměř na úrovni primátů!

No tak bez hyen to nepůjde , ale s panem Fialou je to jinak, jako bývalý, dlouholetý volič ODS tvrdím, pokud pan F. nebude ve sněmovně, vůbec nic se nestane, tedy na rozdíl od neexistence hyen, ty jsou velmi ,ale velmi potřebné...takže pane autore neurážejte je prosím pěkněR^;-D

8 2
možnosti
OD

No, vzal jste mi to "zhuby" . Bartoň může leda snít o tom, jak se stal hyenou.

Jo a Fiala, to je první "modrej", který sedí ve sněmovně už dvě období a ještě nic neukradl. To je achievement!

1 1
možnosti
ZJ

V naprosté většině zemí, tak jako u nás, se uvání "s covidem".

Jak řekol Blatný. Těžce zraněný po autonehodě, musí být v nemocnici testován na covid. Po případném úmrtí, je pozitivně testovaný zahrnut do bjetí covidu.

Přesné údaje "na covid" nejsou známa.

To ale nic nemění na faktu, že pan Fiala je největší pravičák z líhně neosocialismu v MU Brno.

5 4
možnosti
Foto

A člověk co ležel dík covidu na ARO a umře 22 den je zase v kolonce bez covidu.

Faktem je, že nadúmrť za doby covidu je ještě vyšší než těch 30 000

0 1
možnosti
JH

Kéž by se ten hyenismus dal připsat jen Fialovi!

2 0
možnosti
Foto

:-) Hyeny se v politice nevyskytují. Tzv. hyenizmus ovšem ano. Ten však nejen v politice, ač je nejednou i její až nedílnou součástí;-)

1 0
možnosti
JB

J95i24r86i 70B59o66r

3. 6. 2021 13:41

Pro mě je hyenysmus vydávat 30 000 mrtvých za úspěšné zvládnutí pandemie.

16 4
možnosti
MB

Máte skutečně zvláštní vidění světa.Můj otec, mi vždy výchovně pravil - "Synu není podstatné co jsi udělal, zamýšlel, dokonce nakecal. Podstatný je výsledek".

Já se bránil klasicky, že "Jsem se snažil" ! Opět zaznělo - "Snaha je výrazem neschopnosti. Život o snaze není, ten je o výsledcích. A ty je máš strašné" !

Mohu tedy pomýšlet, že rodič se mýlil? Ba, že to byla dokonce výchovná hyena?

5 2
možnosti
PB

Je hezké, že Fialu nazvete lhářem a hyenou a pak doložíte tabulku ze které vyplývá, že má pravdu. Zní to tak nějak věrohodně.

Samozřejmě, že vláda svým diletantským, sobeckým a Babišovo autoritářským přístupem má hlavní vinu na katastrofálním nezvládnutím pandemie. A to od výjimky pro Babišova květinářství počínaje, přes nezajištění doslova všeho jako digitalizace státních úřadů, epidemiologických center, plošného testování, očkování, přes likvidaci živnostníků až po vybrakování státního rozpočtu tak masakrálně, že by to vydalo na další sanaci státu po komunistech. Jak vtipné, ono nás to totiž znovu čeká a to doslovně.

Pandemický zákon:

Bylo v něm, že všechna opatření musí stát na pevných reálných číslech a faktickém základě hrozby. Tedy zkráceně, že MUSÍ být zdůvodnitelně účinná, tak, jak je aplikovali i v jiných státech, kde díky tomu měli i 10x lepší čísla nakažených a mrtvých. Tedy prakticky se stalo to, že nedodržením vlastního postupu zapříčinila vláda tak hrozivý rozsah pandemie a má na svědomí minimálně polovinu zbytečných obětí covidu. Tedy přesně opak toho, co tvrdíte vy.

Čísla, graf vývoje, nakaženost v regionech, v různých segmentech a oblastech skladby obyvatel a podobné nutné podklady k vyhlašování protiepidemických opatření chtěla po vládě opozice minimálně tři měsíce před vstupem pandemického zákona v platnost a marně. Bez nich totiž není pandemický zákon účinný a nedá se aplikovat. Vláda schválně a úmyslně bojkotovala tento postup a na místo účinných opatření v rámci pandemického zákona vyhlásila jeho jménem opět plošná opatření, čímž nejenže sabotovala účinný boj proti nákaze, ale poškodila významnou část obyvatel a rozvrátila státní rozpočet.

28 3
možnosti
JR

J49a37n 20R34á12ž

3. 6. 2021 14:24

První věta druhého odstavce perfektně vystihuje příčinu srabu, ve kterém jsme a budeme se v něm máchat dál, i když hysterie s COVIDem odezní R^

0 0
možnosti
FL

Ta tabulka odráží počty nahlášených případů zeměmi. Když se porovnávají skutečné počty nadúmrtí, jsme na 15. místě, za Slovenskem.

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Cesko-mimo-spicku-mezi-zememi-s-mrtvymi-na-covid-Nova-data-nove-prepocty-666030

3 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články