Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J64a94n 45R47á56ž

13. 12. 2019 10:11

Vždy před nějakými důležitými volbami se podívám na zprávy ČT, abych dostal objektivní informace. Včera jsem se díval také. Od zpravodajů ČT jsem se dověděl, jak je Corbyn oblíben, jak ho mají rádi zejména mladí lidé, kteří se hromadně pro podporu Corbyna k volbám hlásí a vzhledem k tomu, že podle komentátorů ČT mladí Britové volby rozhodnou, bylo lehké prognózovat, kdo bude příštím britským premiérem. Když jsem v ČT slyšel jak je Johnson u většiny Britů nepopulární, což bylo potvrzeno komentáři náhodně poptávaných Britů i záběry z masových demonstrací podporujících setrvání Británie v EU mi dalo jistotu, že myšlenky demokratického socialismu a setrvání Británie v EU, což byla nosná témata v proslovech Jeremy Corbynem před volbami, budou hlavním důvodem přesvědčivého vítězství britské levice.

Vzhledem k tomu, že ČT je českou veřejností považována za nejspolehlivější zdroj informací, je drtivé vítězství Konzervativců a historická porážka Labour Party tak pro mne velkým překvapením.

15 0
možnosti
JH

Přesné! V dnešním blogu jsem k tomu přidal i převzaté - autentické foto z obrazovky nazvané Kyselé ksichty ČT 09:-)

4 0
možnosti
MM

Teprve teď se ukáže jak VB bude po brexitu. zbavená jařma EU, vzkvétat, bohatnout,obnovovat své bývalé impérium a vůbec drtivá většina bude šťastná, že dosáhla svého :-(

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste ještě tu větu o "utahování opasků".

Zneužiji toho, že jste se níže přiznal, že máte v rodině Brita. Navrhnete mu, ať onu okřídlenou českou větu infiltruje do britského... honem teď nevím čeho: slovníku, stylu života, stylu sociální politiky - něco už se najde.

Taky mu můžete prozradit, že v Čechách - až na individuální výjimky - opačný jev stále ještě nenastal. ;-D

2 0
možnosti
Foto

EU není první příklad, kdy v teoretické rovině skvělá myšlenka v praxi naprosto selhala. VB je jen první v řadě, který si troufnul zakřičet "král je nahý".

16 0
možnosti
MM

Mám v rodině Brita, který by nikdy nevolil marxistu Corbyna, ale je zásadně proti brexitu.

Vyřídím mu , že mu jako občan ČR gratulujete.

1 0
možnosti
LP

To, co se děje na úrovni EU, to je katastrofa. Začínám se těšit na další velkou krizi, protože ta by tyto plány těch ́užitečných ́ entit, doufám, zmařila.

A taky bych se rád dožil referenda o setrvání nebo vystoupení ČR z EU. Ať už by byl výsledek jakýkoliv, tak bych rád věděl co si většina občanů ČR myslí. Je podle mého názoru zřejmé, že zchudneme jak v EU, tak mimo EU. Ty peníze, které nalijí do uhlíkové neutrality nám budou setsakramentsky chybět. Jedeme z kopečka...

12 1
možnosti
Foto

Absolutně jste nevzal v úvahu nevolitelnost J. Corbina, který by pro VB znamenal katastrofu. O tom, kdo v příštích letech bude ve větších problémech, zda malá unie na ostrově, nebo velká unie na pevnině, ukáže až čas.

2 0
možnosti
Foto

Ano, čas ukáže. To, co se ukázalo už nyní je to, že "Drahošování" v předvolební kampani není to, na co by voliči slyšeli.

12 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články