Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

Česká nezisková uskupení dosáhla na půdě europarlamentu zastavení dotací pro Agrofert.

Mohl byste mi, prosím, pane Bartoni, dát na tato nezisková uskupení kontakt, rád bych se stal jejich členem.

Děkuji

4 5
možnosti
Foto

Omezte svoji blogerskou nadprodukci a hledejte, určitě najdete.

6 1
možnosti
Foto

Ad předposlední odstavec. Měl byste uvést, o jaké ustanovení Lisabonské smlouvy se opírá Vaše přesvědčení, že přijímání migrantů je zcela čistě v gesci jednotlivých členů EU.Když jsem studoval Lisabonskou smlouvu, tak vzhledem k tam deklarované zásadě, že s emigranty je nutné zacházet jako s evropskými občany jde naopak o výlučnou záležitost EU.

1 0
možnosti
PB

P39e68t25r 74B27u86r40i82a19n

17. 12. 2018 9:49

Silně pochybuji o tom, že je v Lisabonské smlouvě uvedeno, že s nelegálními příchozími z vnějšku šchengenu se má zacházet jako v evropskými občany a tím pádem i pochybuji o tom, že jste onu smlouvu studoval.

6 0
možnosti
PK

Politici slovy „migrační krize“ se snaží navodit dojem, že jde o proces, který se děje mimo nás a my se mu musíme podvolit (stejně jako se podvolíme zemětřesení nebo krachu na burze). Jenže to je lež! Tahle událost není krize, protože my ji řešit můžeme!

Jistě, existují i ohledy humanitární, ale ty se musejí řešit vždycky v rámci zákonů dané země a při respektování suverenity jejích hranic. Cokoli jiného je zvůle (a neohánějme se vnucenými mezinárodními pakty a úmluvami, jsou-li navíc v rozporu s naší ústavou).

Skutečná migrace je ve skutečnosti něco, co má jistý zákonný nebo alespoň hospodářský rámec. Přistěhovalec musí žádat o legalizaci pobytu, musí se v nové zemi přizpůsobit, musí v ní pracovat a uživit sebe a svou rodinu. Nic z toho přicházející neplní, nerespektují a nejsou toho ani potenciálně schopny.

14 0
možnosti
PB
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,72
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články