Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

KS nelže, to je vy máte selektivní paměť a účelově vybíráte. Navíc on je skutečný gentleman a nikdy by se nedopouštěl výroků a formulací, jako vy (a to ho nijak zvlášť nemusím).

Pravdu má i v tom, že teď je naprosto jiná doba, horší, zákeřnější a nebezpečnější.

A jestli jsme ve válce? Pokud se nepletu, tak teroristi vyhlásili válku všem nevěřící , zejména pak USA, takže válečný stav existuje a v jiné době má i jinou podobu, než v době jeho narození.

0 2
možnosti

...kdyby byl " u vesla" tak bude mluvit úplně jinak...tak to je!!!

0 0
možnosti
Foto

Pane autore, dovolil jsem si Vám položit tuto otázku:

"Jako mnozí jiní jste si i Vy vyložil Schwarzenbergův výrok po svém. Můžete ocitovat, kde přesně řekl to, co jste dal do titulku?"

A neráčil jste odpovědět. Z toho soudím, že si vymýšlíte a píšete nesmysly. Rv

1 1
možnosti

A copak na to jeho vyhlášení místní pravicová eskadra? To bylo tehdy samé Karel na Hrad a blablabla. A dneska to holt už bude petrohradský troll a rudý nok že. ;-D

2 1
možnosti

Tak to řekl. To bych od něj nečekal.

0 1
možnosti
Foto

1/ Za vyhlášení války lze považovat i to když nějak stát zaútočí na jiný. USA ale nezaútočily na Irán, ale zabily teroristickou akcí jeho čelního představitele a ještě k tomu v Iráku.

2/ Ani kdyby si v USA uzákonili cokoliv nedává jim meziárodní právo možnost zabít někoho na cizím území zejména ne bez souhlasu legální vlády té země. V Iráku prostě neplatí rozhodnutí amerických soudů.

3/ Jak by se Vám líbilo když by totéž udělaly USA u nás, třeba zabily někoho s odůvodněním, že to byl terorista.

0 7
možnosti
Foto

PS. němci byli souzeni za válečné zločiny stejně tak japonci na které byla svržena atomová bomba. To, že jejich země někoho napadly bylo jednoznačně odsouzeno a je logické, že odsuzován je i Trumpův útok

0 0
možnosti
Foto

Jako mnozí jiní jste si i Vy vyložil Schwarzenbergův výrok po svém. Můžete ocitovat, kde přesně řekl to, co jste dal do titulku?

Souhlasím ovšem s tím, že ve dvacátém století se už prakticky žádné války nevyhlašovaly. Tu a tam si někdo usmyslel, že potřebuje kus území a tak tam klidně vletěl, třeba teď je výročí napadení Finska NĚKÝM. Pak v r. 56 NĚKDO vletěl do Maďarska, v r. 68 do ČSR atd. A nedávno KDOSI schlamstnul jistý poloostrov a začal se cpát do Ukrajiny. Nějaké vyhlášení války? Vždyť tam žádní vojáci nebyli.

A co se týče arabských území, tak tam se to mydlí, co se na zemi objevil první člověk a zjistil, že jde klackem druhého zabít.

Islámští teroristé také nikomu válku nevyhlašují, i když vlastně ve válce s křesťanským světem jsou permanentně. Ale to je OK.

Když už toho má někdo dost a jednomu obzvláště ošklivému darebáku vrazí jednu pořádnou, hned je zle!

A Karel si jen zavzpomínal na dávné "galantní" časy, kdy se nejprve dva panovníci sešli, přiťukli si, poobědvali a pak si řekli, že si spolu tak trochu zaválčí. Jen tak, pro obveselení. Rv

5 3
možnosti
Foto

Spíše ovšem je to dnes o tom, jak se stát válečným zločincem snadno a lehce, i když zcela zbytečně ä draze.

0 1
možnosti

Co saudský wahabismus a jeho podpora sunitského džihádu?

Proč nepošleme nějaké rakety na Rijád?

???

Jo chápu - člověk se holt musí naučit vidět věci správně, že...

2 3
možnosti
Foto

Kongres dostal od Rady bezpečnosti či OSN pravomoc rozhodovat o tom, koho popravit? To jsem nevěděl. Dík za poučení.

2 6
možnosti

OSN je fraška. Ví to všichni, ale je top pořád dobrej kšeft.

3 0
možnosti

Sám nemám žádný názor na atentát na Solejmáního, protože s informacemi, které mám o něm a jeho aktivitách k dispozici, jsou stejného typu jako přítomnost zbraní hromadného ničení v Iráku. Takže Schwarzenbergovi nevytírám jeho názor jako takový. Nicméně jsem přesvědčen, že Schwarzenberg nebude mít nikdy jiný názor na nic, než mají američtí demokraté, ať už ten názor bude jakýkoliv. Je to prostě sekta. Tito lidé principiálně nikdy nemůžou mít moji důvěru, což zohledním ve volbách a doufám, že spousta lidí to má stejně.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články