Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po příštích volbách už snad bude kauza ČH uzavřená a ať dopadne jakkoli, nebude moci být trestní stíhání výmluvou, proč nejít do koalice.

1 0
možnosti

Kdyby opozice uznávala demokracii, bojuje svými programy za co nejlepší preference. Jenže opozice se chová jako opozice za diktatury - podminovat a odstranit vladaře, aby se zbylá smečka mohla porvat o trůn.

4 5
možnosti
Foto

Manipulace lokálního charakteru, evidentně na podporu ANO. Je smutné, kolik lidí funguje jako sportovní fanoušci a zaslepenost brání s odstupem a střízlivě hodnotit realitu.

V podstatě veškeré sliby Babiše visí nenaplněné ve vzduchu a lid obecný jej za to chválí.

Nádherná vizitka. :-/

4 1
možnosti

Statistika je precizní metoda, avšak její výstupy lze stejně precizně glosovat a to různými směry. Pokud se opozice (konečně pochopila) dala slyšet, že do voleb půjde společně, pak nemají statistické dotazníky smysl, jen ztráta času.;-D

1 0
možnosti
Foto

Vy jste porovnal 4 průzkumy na různých vzorcích respondentů, pořízené ve stejné době a z toho usuzujete, že média lžou. Zcela jste opomněl fakt, na základě kterého média zveřejnila danou premisu. Obviňujete média z manipulace a sám manipulujete. Pokles preferencí těžko můžete usuzovat z průzkumů konaných ve stejné době. A to je právě to, co udělal média, porovnala po sobě jdoucí průzkumy jednotlivých agentur a ve všech těchto případech zaznamenala pokles. U jedné agentury to třeba bylo z 35 na 32 procent, u jiné z 29 na 25,5 atp.

Když chcete analyzovat data, zkuste se trochu zamyslet nad metodologií, aby vaše vývody nebyly poněkud, mírně řečeno, zavádějící.

1 2
možnosti
Foto

Tak STEM není možno brát vážně,zbývají tři průzkumy.Pouze jeden je po velké demonstraci a ten vykazuje nejnižší číslo pro ANO,to proti minulým měsícům skutečně ztrácí,na porovnání je třeba od začátku roku jste jaksi zapomněl.Pokud budete porovnávat podle posledních voleb,tak ANO přes veškerou snahu ztrácí,stejně tak jeho spojenci.Opozice naopak posiluje...STAN a TOPka se opět dají dohromady a jejich výsledek v EU volbách byl skoro 12 procent,nelze počítat,že hlasy pro tyto strany na hraně 5 procent propadnou.

2 4
možnosti

Co na tom není potěšující, či spíše tragické je to, že opět zde bude patová povolební situace, složité vyjednávání koalice, nutnost zajistit 101 podporu ve sněmovně a mandát. Tím co se bude dávat jako volební program do voleb půjde prostě opět do háje a do háje půjde i dlouhodobá vize a rozvoj našeho státu a opět se bude sociálně rozdávat a hasit jen problémy.

Navíc se ukazuje jaký je rozdíl v myšlení a postojích politiků, jež vyrostli v stranickém prostředí, existenčním dostatku a vlastně nevytvářeli žádné, hodnoty, kapitál a ani jej generačně nerozvíjeli. Opozice prostě umí vše skvěle okomentovat, rozebrat, zviditelňovat se na problémech, chybí určitá naodegoičnost a cit pro spolupráci, energie, důraznost a odkaz ...

Jsou celkem snadná kořist pro kmotry a šedé pozadí, pokud s ním už ...

2 0
možnosti

Pane Rodene Vas prvni odstavec poukazuje presne na demokracii ala CR. Nejhorsi z tohoto, je zabednenost obcanu, kteri si nedokazi uvedomit co vlastne voli. Zda volime jen pro pozlatko nazvu strany, nebo jak silneho maji vudce a uplne zapominaji na PROGRAM te strany, ktery vyjadruje jejich prani. Zde maji omluvu. Program te ci one strany se zmeni v koalicnim programu, ktery nikdo nevolil. To je snuska prani koalicnich partneru z predstavou, ze se i volici tech koalicnich stran se stanou koalicni obcane, hajici praci teto skupiny.

Dobre jste ukazal na nemoznost vize dlouhodoveho vyvoje zeme. Skoda. Stojime pro vic.

1 0
možnosti

A46d26a53m 42M52a64l53ý

4. 7. 2019 10:31

Máte pravdu, průzkumy jsou vždy ošidné, někdy podezřelé. Jediné co je průkazné jsou volby.

V zatím posledních volbách (do EP) byly výsledky tyto: ANO 21%, ODS 15%, Piráti 14%, STAN + TOP09 12%, SPD 9%, KDU 7%, KSČm 7%.

Na výsledky dalších voleb si musíme počkat.

Mezitím holt máme jen ty někdy trochu pochybné průzkumy.

2 0
možnosti

Pokud budu dlužit 30 miliard KJč a hrozí mi basa - V životě bych z politiky neodešel! Byl bych si vědom, že to jednou přijde. Nemám program, výsledky a jsem okoukaný. Krade se dále, co čert nechtěl - hlavně pak členové mého hnutí ! Furt bych něco kecal, ale byl bych si vědom! Už je to nad mé síly, žilky v očích mi praskají a je horko. Pravda, na politické scéně pukají ledy. Záchrana je! Pozoroval bych Ledního mědvěda, jak si při tání vlastně počíná! Zajímavé, on kamsi odplave - Nu, asi bych plout taky! No dobře, ale co s tou basou a dluhy? Poradí mi někdo druhý ... ?:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články