Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Mně spíše udivuje, že z těch 55ti co to prosadili jich 16 nebylo přítomno. Ukazovat na někoho jiného prstem a sám to bojkotovat je poněkud trapné.

1 0
možnosti
JL

Shrnul bych to: "havlisti", resp. antibabišovci a antizemanovci, už nedají ve sněmovně dohromady ani 67 poslanců? Ostatním se nedivím, že nechtějí mlátit prázdnou slámu, když je venku vedro jak v srpnu a pivo chutná abnormálně dobře.-

1 0
možnosti
SN

:-)......Sledoval jsem to, bavil jsem se. Bartoška bouřil, Bělobrádek také. Nemohu nezmínit i opavského barda Stanjuru, na kterého v tomto kraji Opaváci s láskou vzpomínají.

Včera byl v interwiew předseda parlamentu Vondráček, pěkně to redaktorce vysvětlil. Chtějí si jen kopnout do presidenta, moc se jí jeho odpovědi nelíbily. R^R^R^

0 2
možnosti
MK

Hlavně by si všichni poslanci měli uvědomit, že je to práce jako každá jiná a navíc placená z peněz daňových poplatníků. Vy si můžete pane Novák dovolit nepřijít do práce, když se tam bude odehrávat něco s čím nesouhlasíte?

4 1
možnosti
MB

Ať se děje co se děje, pořád je to PS, kam Novičok k diskusi patří. Jde o odraz zastupitelské demokracie a její vrchol. Lhostejno, co by sdělila - zápor - klad. Není možné argumentoat tím, že již bylo projednáno všude - opak je pravdou, bylo poplkáno. Nic ve zlém , Zeman systém demontuje svým prezidentským systémem + Babiš v demisi a bez důvěry ochranou svých investic. Čistkami . Toto je pučík v přímém přenosu, kde do kotle čile přikládá hradní stařík. Proč se to líbí, nechápu. Pak jistě PS jako žvanírna, pravil Adolf ... :-)

2 3
možnosti
PK

Novičok byl vyřešen prohlášením vlády a další divadýlko ve sněmovně před kamerami není zapotřebí....

4 0
možnosti
MK

No, tak to by si obyčejný občan nedovolil, nejít do práce kvůli tomu, že se tam bude odehrávat něco s čím nesouhlasí. Ale prosím páni poslanci si to dovolí s a jak je vidět s ledovým klidem . Takže to je podle mě výsměch všem obyčejným lidem.....

1 0
možnosti
AD

Vy považujete tlachání Kalouska a spol. za nějakou práci?

3 2
možnosti
JC

Ty, až dostaneš rozum (o čemž ale silně pochybuju), tak si ulevíš...

0 0
možnosti
DR

"Současně se údajně množí demonstrativní odchody členů ČSSD ze strany, tj. odpůrců koalice s hnutím ANO. "

V tom vidím pozitivum tohoto jinak z mé strany nesmyslného referenda. Strana se očistí od členů kteří se nepřenesou přes to že většina má jiný názor, čili od těch kteří dodnes nepochopili co je demokracie a tudíž v jakékoli straně nemají co pohledávat.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,58
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články