Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Pristi kroky Evropske komise:

Bezvizovy styk pro Turecko. Prijeti Turecka do EU. Prijeti Albanie, Kosova a Bosny do EU. Zrizeni prijimacich stredisek pro migranty v Libyi, aby se umoznil jejich plynuly presun do Evropy. Vytvoreni zeleznicniho koridoru z Recka do Nemecka pro desitky tisic (nikdo nevi presne kolik) migrantu, kteri jsou jiz nyni v Recku. Vytvoreni bruselske komise , ktera bude migranty rozdelovat podle stanoveneho klice do vsech zemi EU, (krome Polska a Madarska, ktere rekly jasne ne). Ceska vlada uz na zaajisteni prijmu pracuje, pouze to neni nikde zverejneno.

0 0
možnosti
MK

Už Švejk věděl,proč táhnout na Turka.....

1 0
možnosti
RM

Zajímalo by mne, kterou co se týče Turecka všichni ti humanisté. Kde jsou ti co chtějí jiné státy odsuzují za potírání svobod - kde jsou demonstrace za svobodného Turka? V Turecku pomalu ale jistě nastupuje diktatura a to tu zemi máme v NATO, koketuje s ní EU a OSN? Tam se zase jen rokuje a hovoří - tam nikdy už jiný nebude.

1 0
možnosti
RS

Pane Barton, pravdu dite. Jen jste zapomel na nase nezjiskove milionare, kteri jsou z casti financovani ze zahranicnich zdroju. Ti u nas pusobi jako trojsky kun. Zapomel jste na soudruha Sobotku, ktery nas v Bruselu prodal. Zasada je nedovolit migrantskou diasporu, ktera by potom pusobila jako zakladna teroru.

0 0
možnosti
BM

Možná že Erdogan plánuje "osvobodit" Evropu od křesťanů. Využije tu hordu běženců která už v Evropě je. Pak pustí ty co zadržuje na svém území a za nimi už může jít turecká armáda. A bude mít svou Evropskoosmanskou říši. Proto už ani moc neusiluje o vstup do EU. Bude mu patřit. Mamá Merkel mu bude dělat v harému první ženu. A my???? No a možná bude vše jinak.

3 0
možnosti
BM

Ten puč a to dění v Turecku, řekl bych tomu nasvědčuje.

0 0
možnosti
KC

Pane Bartoni, kéž byste měl pravdu ! Ovšem podle toho, jaká salta mortale EK, frau Merkel i někteří státníci na baterky (u nás Bohouš, Chovanec, jinde Hollande & Co.) ukázali, se obávám, že scénář následných událostí bude divočejší. Nedivím se proto panu Zemanovi, který vyzývá k ozbrojování občanů. Do kravské ři*tě zatáhla Evropu kumpánie Merkel + EU a dostat se ven bude úkol i nad Herkulovy síly. Jediné, na čem se poctiví Evropané aspoň symbolicky pohojí, bude prokletí zmíněné kumpánie a všichni aktéři stavějící na neomarxizmu prohlášeni za vyvrhele 21. století.

0 0
možnosti
MS

Podla mna sa v prvom rade treba zamerat na jeho diktatorku osobnost ako taku a polozit si niekolko otazok. Naco takto tvrdo (az vydieracsky) ziada zrusenie vizovej povinnosti ked zakazal svojim ludom vycestovat a zahranicnych odbornikov povolal domov? Preco pouziva vyhrazanie, ked vie ze v dnesnej diplomacii neprejde. Preco dava termin o ktorom vie, ze nemoze byt dodrzany.

Problem je, ze jemu o zrusenie viz nejde. Sprava sa ako Hitler, ktory mu je velkym vzrovom. Ide o provokaciu a pokus o vyvolanie medzinarodnych konfliktov. Zial vojna ako taka je neodvratna.

0 0
možnosti
PS

Jeden jediný čin teď jasně ukáže co je EU zač a zdá má ještě budoucnost.Pokud kývnou na bezvízový styk dovolím si prohlásit,že je konec EU.

1 0
možnosti
Foto

Já bych řekl že ten puč byl docela podařený. Podle posledního vývoje to vypadá, že se vše vyvíjí podle Erdoganových plánů. A jsem zvědavý, jak se EU zachová.

5 0
možnosti
RM

EU se nijak nezachová. Bohužel....

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články