Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Prez. Zeman se samozřejmě nemá povinost s děvčaty setkat. Proč taky by to měl dělat. Také má právo na svůj soukromý názor. Jestli ho ovšem musí nutně halasně ventilovat do světa je jiná věc. Ale od člověka, který je přesvědčen, že je darem z nebes tomuto národu to moc neudivuje. Co by ale měl nebo spíš je povinností vyplývající z dobrého vychování, je poděkovat ( veřejně, komu lze a neveřejně tím , co nelze) všem, kteří se na záchraně dvou občanek ČR podíleli.

0 0
možnosti
Foto

To co Zeman prohlásil o navrátivších se dívkách Hance a Antonii je další z jeho neúnosného slovníku hrubiánství, jenž nezná mezí v pohledu taktnosti, přejícnosti a citovosti. Zeman je vrcholným článkem soudobé politické žumpy, který si nezaslouží žádnou úctu. Bohužel česká historie si jej bude takto připomínat a čechům již nikdo neodpáře tohoto nevychovance.

1 0
možnosti
JR

J36a69r18a 34R85a10n79k

30. 3. 2015 23:14

Clinton i Carter sveho casu jeli osobne a urcite by se tkhla nevyjadrili, mozna, ze by rekli, ze maji prave prilis mnoho na programu, ale prezedentska kancelar by jim poslala telegram s blahopranim k navratu a kytku, to se holt nekde dela......a stalo by ho to mozna stovku.....ale za to ma uz lahev ;-)

1 0
možnosti
EH

Pořád by to byla diskriminace, protože právo na prezidentskou účast by měli jenom mediálně proslavení lidé, ať už kladně nebo záporně. 

To by pak každý například těžce nemocný musel dostat přání od prezidenta s brzkým uzdravením, truchlící prezidentskou kondolenci atd.

0 0
možnosti
OP

S tou hloupostí slečen to asi není tak horké. Článek znalce místních poměrů, který stojí za přečtení: http://www.hedvabnastezka.cz/zeme/asie/pakistan/13304-unos-v-pakistanu-hana-a-tonca-na-silnici-smrti/

0 1
možnosti
ZH

I znalec místních poměrů se utne. Zaujalo mě v článku hlavně toto:

 " Tuhle nejzápadnější část Pákistánu obývají převážně kočovné kmeny Balúčů, jejichž název je odvozen z perského slova barlooch, "pouštní nájezdník". "Žijí v nevázanosti, oddáni jsouce hlavně loupeži a lovu," píše o nich Ottův slovník naučný z roku 1890."

Děvčata si prostě nepřečetla Ottův slovník.:-)

1 0
možnosti
MD

Kdyby se mel jako prezident, v ramci empatie jak rikate, setkat s kazdou ne zrovna chytrou zenskou v tomto state trpici za svoji hloupost, musel by jeho pracovni den mit 48 hodin.

3 0
možnosti
Foto

Nedá mi to abych se nezeptal těch, co tvrdí, že tam jely na vlastní riziko a stát by se neměl angažovat.

V případu Michalákových by se taky stát neměl angažovat? Ta paní jela do Norska také na vlastní riziko.

1 0
možnosti
ZH

Já to vidím ve dvou rovinách, buď vydalo ministerstvo varování před cestama do Pakistánu, potom si každý jede na své triko, a nebo nevydalo varování, potom se stát musí nějak o svého občana postarat.

Druhá rovina je čistě lidská, když je někdo tak hloupej, nebo hamižnej, že jede na čundr do Pakistánu, kde už unesli desítky lidí, nebo řídit kantínu do Líbye, kde lidi rovnou podřezávaj, je nejspíš nutné ho nechat vyšetřit. Je to nejspíš blázen.:-)

0 0
možnosti
RC

Podle tohoto doporuceni

http://www.mzv.cz/islamabad/cz/upozorneni_pro_cesty_do_pakistanu/pakistan_aktualni_doporuceni_pro.html

Na celém území Pákistánu trvá vysoký stupeň hrozby teroristických útoků, únosů a sektářského násilí. Před vlastním započetím cesty se proto doporučuje sledovat dostupná média a seznámit se s aktuální bezpečnostní situací v jednotlivých městech a oblastech.

Tedy ani MZV nerika obcanum - necestujte do zeme. Jen upozornuje na nebezpeci.

V soucasne dobe je zvysene nebezpeci teroristickych utoku temer po celem svete.

0 0
možnosti
ZH

Tak to je opravdu diplomaticky napsáno. Jiným slovem. Dávej si turisto bacha, ale když tě přesto unesou, český daňový poplatník udělá co může na tvoji záchranu. :-/

0 0
možnosti
MK

A ony se chtěly s prezidentem setkat? Nebo proč o to prezident vůbec mluvi? Kdyby chtěly poděkovat za záchranu, tak prosim, ale ČR pro ně nic neudělala. Vcera Belohradek stale mlel, hlavně že jsou zpátky, otázky Moravce mu byly hodně nepříjemné.

2 0
možnosti

Jste úplně mimo mísu.

0 2
možnosti
Foto

O60t66a97k22a58r 15S18e92k83l

30. 3. 2015 15:39

To je celý náš pan prezident MZ. Když už se "dopustí" nějakého rozumného činu , hned to eliminuje komentářem téhož.

Přijímat je pochopitelně nemusí , holky v tom našem zblázněném multi-kulti světě udělaly pitomost - beru. Zkusily asi dost , zaplatily ( možná i my , daňoví poplatníci).

Prezident je ale opravdu nemusí shazovat komentováním jejich činu. Prý je totiž prezidentem náš všech - chytrých i méně chytrých.

3 1
možnosti

Nekomentoval jejich čin. Byl dotázán novinářem, zda je příjme, a odpověděl zamítavě a s odůvodněním.

6 1
možnosti
LJ

Taky jsem nepovažoval výlet těch dvou děvčat za rozumný, když před 2 roky vypukla tato aféra. Mám však pro ně omluvu: Žijí v prostředí, kde jim je všemi cestami vtloukáno do hlavy, že jsou rovné mužům, hodnotí se na nich to, zda se stanou manažerkami nebo podnikatelkami a setkávají se s genderovou ideologií. A teď se najednou z úst samotného prezidenta (a nejen od něho) dovědí, že jsou husy hloupé, že tomu neměly věřit. To musí být pro ně šok srovnatelný s tím únosem.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články