Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Obecně sdílím Váš názor na Zemana, ale v tomto konkrétním případě sdílím Zemanův názor na ty dvě dámy. Co čekaly? Že až je přepadnou, řeknou jim, ať je nechají, že jedou jen na výlet do Indie a na to že je únosci pustí a ještě kousek vyprovodí?

Přejme slečnám, aby se z toho rychle oklepaly, ale nechtějme po Zemanovi ani jiném ústavním činiteli, aby je přijímal. To, co udělaly, byla čirá hloupost, nikoliv hrdinství, a zaslouží si spíše pranýř, než piedestal.

11 0
možnosti
BT

Pranýř? A proč....já myslím , že už na něm jsou. Proto si yslím, že už je zbytečné to rozpitvávat, a nechat je znovu žít..

0 0
možnosti
Foto

Proboha, z jakého důvodu by se měl prezident republiky setkávat se dvěma nezodpovědnými osobami?

To by tedy také mohl každoročně pořádat třeba setkání řidičů, kteří sice jeli jako rozumu zbavení, ale nakonec ta jízda skončila jen věcnou škodou, Bez zranění a úmrtí osob.

Bylo by to asi tak totéž. 

Nebo třeba opilců, kteří šli v noci z hospody domů ožralí, spadli do potoka a neutopili se. A takových příkladů by ne dalo vymyslet "neurekom".

15 0
možnosti

Srovnávat ty dvě dívky a jejich cestu s opilci, to je hodně natroublé. A prezident nemusí nic řešit, on jim nijak nepomohl a oni zřejmě o něj nestojí, tak proč dělá vlny?

0 0
možnosti
JF

J78a81n 47F20r84o49l59í37k

30. 3. 2015 12:28

Otázka je jestli někdo touží po setkání se Zemanem.

3 2
možnosti
Foto

Nepovídejte. Fronty se stály.

1 1
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,74
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články