Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Celostátní grémium lidovců....schůzi by mohli mít ve výtahu a tam by vešli všichni i se svými voliči. Ano, kdyby místo večírku truchlili, nikomu by tím nepomohli, ale kritika, kterou v podobných případech kritizovali své oponenty, když byli v opozici......tak teď jim to nevadí. Černornoprdelníci by se měli stydět, ale to oni nemusí, v neděli se z toho vyzpovídají.

12 0
možnosti
Foto

Lidovcům asi vůbec nezáleží na tom, co si o nich pomyslí většina občanů. Je to tak... O čem to svědčí? Závěr ať si každý z nás udělá sám.

5 0
možnosti
JH

J71i52ř96í 24H36r58b54e95k

10. 1. 2024 19:15

To snad ví každý, že věřicí jedou jen podle desatera, žádná etika a empatie jim nic neříkají, a podobné je to v jejich politickém uskupení. Už od Kramáře dělali problémy a budou dál. Cokoliv SPOLU připravuje, tak lidovci do toho hází vidle.

5 0
možnosti
ZD

Naprostý souhlas, pan Jurečka je navíc členem rady obrany státu.

16 0
možnosti
LJ

Přesně tak, a informaci o události dostal okamžitě co se to stalo.

13 0
možnosti
Foto

To píše člověk, který zde obhajoval Andreje Babiše do roztrhání těla. Ale chápu, že měl na to právo. Andrej Babiš přece rezignoval na svoje funkce hned, jak se objevilo podezření ze střetu zájmů, z pokusu o dotační podvod, nebo když bylo proti němu zahájeno trestní stíhání a soud na Slovensku potvrdil jeho spolupráci s StB. Jenom si nemohu vzpomenout kdo vykřikoval: "nikdy neodstúpim, nikdy"

10 29
možnosti
LJ

Baba Jaga. 🐔🤦‍♂️🤡

20 3
možnosti
Foto

J54a96n 13Š27i18k

10. 1. 2024 14:33

Lžete. Pan Turner rozhodně nepsal v žádném ze svých článků, že současnou vládu považuje za nejlepší, co zde máme. Tyto slaboduché lži píšete Vy a Vám podobní místní experti, kteří lež považují za názor. Ukažte článek, kde pan Turner něco takového píše.

11 18
možnosti
Foto

J12a53n 66Š45i42k

10. 1. 2024 14:34

Ještě k tomu dodám, že tu ukazujete na lháře politika. V čem jste lepší než on? To je právě totiž to malé české pokrytectví, o kterém pane Turner píše.

13 5
možnosti
Foto

Upřímně - Jurečkovo lhaní je mi buřt. Ten večírek proběhl, život to nikomu nevrátí. Vadí mi ministrova sociální politika, kvůli té by měl odstoupit.

Také mi vadí, že je veřejnost neustále seznamována s počty lidí, kteří něco plácli na internetu a mají z toho potíže, ale nikdo zatím neukázal dopis pachatele a nenaznačil, jaký motiv měl.

Domnívám se, jako čtenářka detektivek, že v motivu je i klíč k tomu šílenému masakru. Pěkný den.

11 1
možnosti
DR

No jo. Ale to by vzhledem ke "kvalitní" práci musela odstoupit skoro celá vláda.

17 0
možnosti
Foto

Ač jsme obvykle nekompatibilních názorů, tentokrát nemám problém s vámi soulasit a dát karmu.

Jurečka se zachoval klasicky papalášsky, vykrucoval se jak nedospělej a lhal jako malej parchant. Navíc zcela alibisticky "dal k dispozici" své funkce, ačkoliv bylo předem jasné, že ho vedení lidovců neodvolá. Kdyby to byl odpovědný politik, navíc sebevědomý chlap, tak jednoduše rezignuje, protože za totéž bojoval v době covidu a zákazu po jednání ministra v restauraci.

Takový člověk nemá co dělat v žádné veřejné funkci, natož pak v ministerské. Člověk, který takto lže, je absolutně nespolehlivý, nečitelný, s charakterem na úrovni delikventa.

33 0
možnosti
Foto

To "paření" páně Jurečkovo svědčí o absenci empatie a pocitu jakési výjimečnosti, ten zbytek (výmluvy, lhaní, kličkování a naprostý nedostatek sebereflexe) svědčí o morálních kvalitách jmenovaného. Autorovi karma.

33 0
možnosti
PC

p. Pokorný:

... a taktéž o morálních kvalitách těch, kteří jeho chování omlouvají, nadto ještě s důrazně zdviženým prstem o pokrytectví těch ostatních.

8 0
možnosti
VD

A mně se líbí, jak ANOpress má dva týdny o čem psát :-):-):-)

6 23
možnosti
DR

Jenom ať si to ta vládní banda užije. V opozici by dělali úplně to samé.

16 0
možnosti
Foto

Pan Jiří Turner napsal článek o pokrytectví, o Jurečkovi tam není ani hláska. Počínání pana Jurečky a účastníků jeho úřadu je mu zcela ukradené, byť ho tato kauza jistém smyslu inspirovala. Doporučuje panu Bartoňovi komentovat to, co si přečtete, a ne se unášet vlastními interpretacemi a emocemi. Hezký den.

12 20
možnosti
LP

Je vám to ukradené, protože se jedná o ministra 5koalice. Stát se to Havlíčkovi, nenecháte na něm nit suchou.

24 5
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články