Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J88i16r94i 23B45o94r

24. 5. 2023 9:25

Za tři měsíce byl větším přínosem než Zeman za posledních 5 let.

29 16
možnosti
Foto

Připomíná tím Putina.

10 15
možnosti
JK

putin je jinačí liga co se týče předvádění se...

2 0
možnosti
Foto

Klaus,jinak volič SPD a spoluzakladatel rudohnědé Trikolory je opravdu proruský dezolat jako vyšitý.Dobry stav jeho chrupu a žádné exekuce na tom nic nemění.Jeho závistivě bláboly jsou už jenom k smíchu.Dobre ví koho si lidé budou v dobrém pamatovat.On to nebude...

27 16
možnosti
JV

Nezakládal Trikoloru spíše jeho syn, politologu?

4 3
možnosti
JD

J38a66n 95D73o31u11š88e24k

24. 5. 2023 9:11

Co já vím, asi se chtěl přiblížit běžnému lidu, odvrátit pozornost od toho že jen jen obyčejná komunistická *slovo si doplňte*, zlidovět a tak vyrazil na mašině no. Nic bych za tím nehledal, jen snahu se zalíbit.

11 14
možnosti
RK

U některých se to nepovede nikdy, viď?

10 7
možnosti
Foto

Že něco rozhořčuje pana Klause, nemusí být nutně důkazem, že je to špatné.

31 8
možnosti
JV

Pane Bartoni, o úspornější uhlíkové stopě při cestě do Německa by se dalo s úspěchem pochybovat, protože kromě Pavla musela jet na motorkách i ochranka a navíc, což vám asi uniklo, prezidentské auto s kolonou jelo stejně, jelikož vezlo paní podplukovnici. Takže to byla, slovy pana Klause, opravdu jen frajeřina. Pan prezident se snaží ukazovat svoji lidovost, když se nechá fotit s půllitrem piva nebo jak se drží dvě stanice za madlo v tramvaji. Vyloženě rozpustilé pak je video, kdy jezdí po Hradě na koloběžce jako Havel. Jen by mě zajímalo, jestli by si tu koloběžku dovolil před pár lety v bruselském sídle NATO. Nebo že by byl Hrad méně váženou budovou?

11 17
možnosti
RK

To je dobře, že dezolátní část společnosti má k výtkám jen takovéhle marginálie. Ale aspoň něco, viď?

15 14
možnosti
Foto

Již teď je naprosto jasné, že prezident Pavel má diametrálně odlišnou úroveň proti Miloši Zemanovi. Je to jako Ferrari proti trabantu. A mně se ta cesta na motorce líbí, je to origiální. Zabývat se vážně zoufalým Klausem považuji, mírně řečeno, za zpozdilost.

32 13
možnosti
Foto

Funkci prezidenta stavíte na roveň osobnímu autu? Sám bych řekl - Pavel na úrovni tělesně zdatného referenta a Zeman zchromlý akademik. Zeman by při návštěvě terezínského památníku určitě nepronesl: "Odpovědnost za zločiny. které páchali naši předkové, musíme přijmout a poučit se z nich". Chrabrý generál se neodvážil po pravdě říci "Němci" a dnes nepřijatelnou pravdu nevhodně nahradil výrazem "naši předkové".

16 19
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články