Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Tak se nám tady celá vláda snaží nakukat, že Eurostat se mýlí.

Mám vážné obavy jestli se nám tady nemýlí i celé vedení EU.

2 0
možnosti
ZZ

Dokonce i ČSÚ nás klame meziročním čtvrtletním srovnáním poklesu HDP o 0,2 % a aby toho nebylo málo, tak MF nás straší sdělením, že zatlo za 4 měsíce sekeru do našeho rozpočtu ve výši 200 mld. Kč.

Všichni jen straší a přitom naše vláda má takové úspěchy - o kterých se ani nedá otevřeně mluvit.

0 0
možnosti
Foto

Proti bídě za socialismu si i s nejdražším plynem v Evropě žijeme, relativně vzato, jako lordi. Jsou však věci, které se nezlepšily. Mezi ně patří vazalství. Tehdy jsme byli nevolníci Kremlu a teď, jak správně řekl Macron, skáčeme, jak se diktuje za louží.

10 0
možnosti
PB

..... pokud sou ty statistiky "mylné", tak musijou byt mylné aj u Slovenska, Polska, Maďarska, Rakouska, Německa atd.atd.,- žejo?!,- de teda voto zjistit, v čem je vlastně ten "omyl" zakopanej (?),- si představte, že ta statistická chyba je u tech vostatních a sou na tom stejně jak ČR,- ne-li hůře!,- ...... v úvahu však připadá aj druhá varianta,- po odstranění "mylného" sa možeme dotáhnout na okolní státy (tzn. minimální zvýšení), ba co víííc,- možná na tem budeme nejlépe ze všech států EU

4 0
možnosti
ZZ

Věřím, že Fialův aparát už pracuje na tom, aby obyvatelům tohoto státu jasně vysvětlil - že jeho nejhorší ekonomické ukazatele z celé EU, jsou vlastně nejlepším vysvědčím kvality práce jeho vlády.

2 0
možnosti

Eurostat řekl, že pořizovací "cena benzinu" u nás vzrostla nejvíce v Evropě. Pan premiér se ohradil, že má v nádrži benzín od loňska nakoupený za starou cenu, takže pořizovací cena benzinu v jeho nádrži nevzrostla.

Eurostat porovnával tu nejtransparentnější kategorii, nabídkové ceníky dodavatelů pro nové zákazníky. U té se nikdo nemůže vymlouvat na místní specifika. Jsi nový zákazník, nakoupíme ti na společné evropské burze jako všichni ostatní.

PS: Tomu, komu jsem úvodní příměr ukradl v některé diskusi kdovíkde na internetu, se omlouvám.

4 1
možnosti
AM

A69d26a13m 60M36a22l46ý

27. 4. 2023 11:25

Způsob jakým byla data Eurostatu je mylný.

Jestliže se zvedla cena pro NOVÉ zákazníky o ty uváděná procenta, tak to ještě neznamená, že se o ty strašidelná čísla zvedla cena pro VŠECHNY zákazníky.

Těm se cena zvedla také, ale zdaleka ne tak jak byla ta data prezentována.

Potvrdili to zástupci hlavních dodavatelů plynu i elektrické energie.

4 6
možnosti
AM

A38d61a63m 44M77a42l85ý

27. 4. 2023 11:26

Způsob jakým byla data Eurostatu prezentována je mylný.

0 0
možnosti
LV

Premiér Fiala, a s ním každý rozumný člověk, chce znát data, ze kterých úřad vycházel, a metodiku výpočtu. Je tam spousta věcí, které ty statistiky ovlivňují. Například poměr fixací k spekulativním plovoucím tarifům, které nárůst cen "odnesly" nejvíce. Fixace je vhodná, lze-li očekávat v budoucnu růst cen, pro spekulace na pokles je zase vhodnější plovoucí tarif. Atd., atd. Zkrátka dokud nebude známo, jak k uvedeným číslům Euostat dospěl, nemá taková statistika (obecně jakákoliv statistika) žádnou vypovídací hodnotu

Čímž nevyvracím, že data mohla pocházet z oficiálních vládních zdrojů. Jen říkám, že povinností statistika je uvést zdroje dat a metodiku zpracování.

2 2
možnosti
JZ

ale ono je plně a do detailu známo jak k těm datům Eurostat dospěl. To jen kotlinkáři z toho mají hysterický záchvat

4 1
možnosti
Foto

J85o58s88e35f 14B93á50r13t70a

27. 4. 2023 10:56

Asi mi také chodí zmanipulované složenky.

19 2
možnosti
JB

J27i46r46i 96B29o84r

27. 4. 2023 9:16

Vy sám dobře víte jak to je, ale " Řím musí být zničen " . Tak se snažte dál.

2 7
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články