Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Na základě toho, jak se situace vyvíjela (logiku postrádajíce - prakticky rok zavřené školy, sportoviště aj., šíření paniky a strachu, očkovací centra na nádražích, v obchodních domech atd., slibování "odměn" za naočkování, nesmyslné testy, "léčba" po telefonu namísto nutného klinického vyšetření pacienta a dále stoupající vyhrožování a segregace těch, kteří (ať už z jakýchkoli důvodů) odmítali TOTO "očkování", mi bylo do dvou měsíců od vzniku "epidemie" u nás jasné, že jde celosvětový podvod.

6 1
možnosti
AT

Jen dvě evidentní lži, které jdou přímo v článku: čím se měli nakažení léčit, když při pandemii žádné účinné a spolehlivé léky nebyly? Nikdo zodpovědný netvrdil, že očkování chrání proti nakažení.

3 6
možnosti
JH

J59o92s65e32f 24H10e13r56t57l

20. 4. 2023 11:21

Netvrdil? A co Blatný? Ten, který nám tak geniálně vysvětloval výpočet reprodukčního čísla a nevěděl, zda podepsal petici proti Babišovi?

2 0
možnosti

J22a57k25u85b 51Š92o20l38c

20. 4. 2023 10:41

A kde se ti nemocní měli správně a zavčas léčit, když byly nemocnice ucpané nezodpovědnými neočkovanými nemocnými, kteří by jako očkovaní v nemocnici neskončili?

4 1
možnosti
Foto

Známý dostal covid třikrát. Poprvé neočkován - podle jeho slov v nemocnici málem umřel. Naočkován chytil covid podruhé - lehký průběh. Pak ho měl i potřetí a bylo to něco jako těžká chřipka. Sám jsem si před třetím očkováním nechal za 1500 Kč prověřit, zda mé tělo o těch předcházejících po půl roce ještě ví. Vědělo. To pokládám za důležité.

2 0
možnosti
Foto

No jo no, taky jsem dostatečně očkován a jestli je uvedené pravda, je to sice průšvih, ale nikdo za něj samozřejmě nevezme odpovědnost. Jen si říkám, jestli to neni podle pravidla, že po bitvě je každý generál ve smyslu, proč takto jasně a ostře neprezentoval Vojtěchem Thon právě v době covidové, ale možná to je na základě pozdějších výzkumů a možná mu zavřeli ústa.

2 1
možnosti
Foto

Bohapustě lžete vy sám, protože odbornící v podstatě unisono říkali, že vakcina má pozitivně ovlivnit průběh onemocnění a minimalizovat trvalé následky.

Taky je ale možné, že vás provází trvalé nepochopení.

7 4
možnosti
LM

"Odborníci" jako Kubek a Hořejší by do vás (a nejen do vás, ale např. i do pětiletých dětí) chtěli cpát vakcíny co půl roku. Konec konců nám EU, za hlasitého pomlaskávání těchto pánů, pořídila asi 10 dávek na osobu... A tak se teď vakcíny tiše likvidují. Což taky něco stoji... Chce to větší rozhled, než jen ČT a iDnes...

0 0
možnosti
JZ

Světová zdravotnická organizace to vidí jinak.

Vakcíny proti covidu-19 podle Světové zdravotnické organizace v Evropě zachránily přes milion životů | iROZHLAS - spolehlivé zprávy

Mnozí neočkování zemřeli zbytečně.

6 1
možnosti
Foto

Jsem neočkovaný a nejsem sám, prodělal jsem covid žiji. Nakazila nás celkem 7 osob zdravotní sestra s jejím manželem. I když sama 3x očkovaná ulehla s covidem a i její manžel. Jak jsem si v nemocnici přečetl v letáku, když jsem čekal na manželku, která zde byla na kontrole, že očkování nechrání zcela proti covidu. Covid vstupuje do těla přes sliznici. Očkování pomoci injekce bylo vpravováno do krve a osobu chránilo pouze tehdy, pokud covid se dostal ze sliznicie do těla, což se dělo v málo případech. Tolik leták v Krajské nemocnici.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články