Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Podobnou úvahu jako Berka a a věhlasný Nick dokáže u nás v hospodě spáchat i Venca u vedlejšího stolu. :-/

6 2
možnosti
MM

Pane Juro, obohaťte mě i vaší úvahou, Venca to teď fláká, chodí bojovat za zbídačelé.

2 1
možnosti
KL

Rozumím tomu, že u nás frčí "optimistické" zprávy hovořící o tom, že je Rusko před krachem a že to má Putin "za pár". Držíme palce jedné straně konfliktu a tak u nás jede propaganda v tomto smyslu. Podobná propaganda frčí nepochybně i v Rusku a v zemích, které drží palce jí. Jen s tím rozdílem, že podle ní jsou před krachem Ukrajinci.

Jaká je pravda, však nevíme ani my a neví to ani běžní Rusové. Bude však někde mezi tím, co tvrdí propaganda u nás a co tvrdí v Rusku...

5 7
možnosti
MM

Neříkám tak ani tak, ale na má slova dojde. To je to ten nejlepší postoj, že?

2 2
možnosti
Foto

Bože, čemu jsou lidi ochotni věřit. Mám dojem, že většina z nich nepoužívá mozek a hupsne na každou pitomost. Kdo je ten světový politik Nick MacLavely,Ve světě internetu se jako nick označuje přezdívka, kterou si uživatel nechává říkat ve virtuálním světě. Obecně se používá v internetových diskuzích, chatech a komunikačních programech.

2 3
možnosti
RJ

Četl jste ten text? Ne, jistěže ne ale moudra pronášet budete. Pokud jste ho četl a přesto se takhle ptáte, je to s vámi horší než se zdá.

2 0
možnosti
LT

Velmoci vždy budou mít nějaké zájmy a touhy ovládat a manipulovat. Takže se na ně můžeme klidně vy... kašlat. Důležité je jaké touhy a přání má 40 milonů Ukrajinců.

Pokud to udělají jako Češi, kteří se pod vedením Gustava Husáka "normalizovali" v touze zavděčit se velmoci, tak se z Ukrajinců stane to co z Čechů - bezpáteřní kolaboranti, schopní udávat jeden druhého a "normalizovat" jeden druhého v zájmu cizí velmoci. Jejich morální devastace dosáhne takového marasmu jako u nás, kdy i třicet roků po pádu komunismu tu pobíhá 15-20% dezolátů, chcmírů, kolaborantů kteří jsou ochotni se kdykoli prostituovat protože žádné hodnoty, morálku nemají a nevědí co to je. Češi prodali svou duši. Ukrajinci, nedělejte to!

6 0
možnosti
MC

"Existuje jen jeden systém správných morálních hodnot, stejný pro každého člověka, protože morálními hodnotami jsou nejobecnější hodnoty, které jsou objektivně diktovány přirozeností světa a člověka, nikoli konkrétními podmínkami jeho života ani subjektivními a arbitrárními rozmary lidského vědomí bez ohledu na realitu. Člověk je sám sobě nejvyšším cílem a hodnotou, není nástrojem k cílům ostatních. Neobětuje se ostatním, ani nežije z obětování ostatních sobě. Žije z hodnot získaných vlastní prací nebo dobrovolnou směnou. Dosahování vlastního štěstí je nejvyšším morálním cílem člověka."

0 0
možnosti
Foto

Možná, že prostí Ukrajinci nepočítali s agresí Ruska. Co by si Rusko počalo s územím, na kterém by ho cca 30 milionů občanů nenávidělo?

3 4
možnosti
Foto

Mělo by světové zásoby obilí po kterém toužil i Áda a pak by bylo velké, obávané a mělo by rekruty do válek. Vždyť Ukrajnci za každé války, kterou Rusko rozpoutalo byli dobrý kanónenfutr. Ukrajinci nenáviděli Rusko od roku 1932 a nenávidí jej do současnosti jenom za to, čeho se Rusko na území Ukrajiny dopustilo. Rusku ta nenávist nějak nenáviděla, Ukrajinu ždímali jak se dalo.

3 1
možnosti
JB

J79i61r41i 14B11o41r

18. 4. 2023 9:36

Chcete snad říct že vám nikdo nezděluje přesné datum vojenských operací? To je tedy skandál!

5 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články