Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas :) Na jedné straně údajně podnikat kroky proti drahým energiím a na druhé straně dávat do placu zvýšení DPH na vodu a teplo ... jde prostě proti sobě. Nemluvě o smutném faktu, že díky drahým energiím mají problémy nejen jednotlivci, ale i firmy.

16 0
možnosti
TB

DPH skoro na vše zvyšovat, ale loteriím SNÍŽIT...to nevymyslíš ;-D

13 0
možnosti
Foto

Mám na videu Fialu, kde přesvědčivými gesty přesvědčivě přesvědčuje voliče, že se mimo jiné můžeme spolehnout, že daně určitě zvyšovat nebude.

22 6
možnosti
RK

Bicero, já mám takových videí s Babišem stovky. Třeba i to, jak jsme v covidu the best of a pak jsme v mrtvých předběhli svět.

0 11
možnosti
RK

Jisté je jen jedno. To mejdlo, které tu poslední roky probíhalo na dluh, musí někdo zaplatit. A že to budou hlavně ti, kteří na dluh dostávali nejvíc, to jsme tu také psali a místní Burešovci se tomu tlemili. Otázka jen je , ze které kapsy se jim to vytáhne.;-)

4 11
možnosti
Foto

To mejdlo bylo covid. Když fabriky nevyrábí a obchody neprodávají nemůže se státní kasa plnit, ale jen vyprazdňovat. Za vlády Babiše k takovému propadu došlo až v roce 2020 a 2021. Loňský rok ekonomika frčela a výsledek dosavadního fialového vládnutí byl mnohem horší jak za Babiše. Letos, aritmeticky vzato, nás čeká rekordní schodek snad až 600 miliard.

9 4
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,86
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články