Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KP

V této republice, bují (autocenzura), na nejvyšších místech. Korporátní (autocenzura), plně ničí mezilidské vztahy. Ministryně /války?/, bude pronásledovat každého, kdo nesdílí její a vládní (autocenzura) směřování?:-(

0 4
možnosti
Foto

Jak vidno, neuvědomujete si, že vládní směřování ohledně války na Ukrajině, a směřování slušných a poctivých lidí, v tomto ohledu jedno jest...

4 0
možnosti
ZK

"Odvolávám, co jsem odvolal a slibuji, co jsem slíbil." Tak nějak to zaznělo v Pyšné princezně, a přiznejme, že ta hláška pobavila. Co už později nepobavilo, a pamětník mi to jistě potvrdí, "odvolávám, co jsem odvolal" od zpěváka Karla Černocha. Byť zuřila tvrdá normalizace, kriminál mu nehrozil, ale chtěl dělat svoje řemeslo, tak musel na kameru prohlásit v podstatě to, co zmatenej král v té filmové pohádce. A máme to tu znovu. Teď odvolává olympionik David Svoboda. Jasně, kriminál mu nehrozí, jen asi chce dál dělat to co umí. Zdá se, že jsme z toho nejhoršího zase vevnitř.

7 0
možnosti
PC

Každý, kdo ví, že lže (nebo to minimálně podvědomě tuší), se snaží své lži maskovat a tajit, zato ale tvrdě prosazovat. Mocní, kteří jsou ve lžich až po uši, pak mají potřebu přesvědčovat o své "pravdě" násilím - psychickým i fyzickým terorem, zastrašováním, výhrůžkami, tresty, cenzurou.

8 1
možnosti
Foto

Mocní, na základě odstrašujících příkladů pádů neposlušných politiků dobře vědí, koho je třeba ctít a kterým názorům poklonkovat.

2 1
možnosti
Foto

Černochová by se měla především přejmenovat.

4 1
možnosti
LS

A vy byste si měl dát zase pauzu.

2 1
možnosti
Foto

J74a66n 61Š54i21k

31. 3. 2023 9:59

David Svoboda je sice sportovec, ale zároveň vojákem z povolání. Je tedy ve služebním poměru a podle služebního zákona má být apolitický, což znamená, že má sloužit a ne veřejně vyjadřovat svoje osobní postoje. Jestli chce hlásat svou svatou pravdu do médií, ať vystoupí z armády. Vaše kritika je úplně mimo. Hezký den

8 5
možnosti
Foto

Jako apoliticky prosazuje apoliticke OH.

Chtel jste asi rici, ze ma byt politicky, ne?

11 0
možnosti

J72a97k83u81b 48Š39o90l27c

31. 3. 2023 9:02

Je naivní představa, že vás zaměstnavatel nechá plácat, co chcete a poškozovat jeho pověst. Můžete mít svůj názor, ale současně musíte unést následky svého jednání. Pokud ministerstvo obrany usoudí, že chování D. Svobody poškozuje jeho pověst (a to poškozuje), není důvod, aby ho nepotrestalo. Není to na propuštění, ale na nějakou důtku to zralé je.

7 11
možnosti
JV

To je teď nová mantra - poškozuje pověst. Mám pocit, že na to by se dalo za bolševika našroubovat taky všechno. No ne?

13 0
možnosti
AM

A19d33a63m 42M64a75l30ý

31. 3. 2023 9:01

Tak si tak trošku skrytě oklikou zaobhajujeme, že ruská agrese není nic, co bychom měli řešit.

Ano, oni válčí ale:

co nevinní ruští občané?

co nevinní ruští sportovci?

co nevinní ruští vojáci?

co nevinní ruští novináři?

My hlupáci, je hážeme všechny do jednoho pytle. A Rusku by se hodilo abychom dělali, že se vlastně nic hrozného neděje.

Tfujtajbl!

7 5
možnosti
Foto

Že se nic hrozného neděje - tak se bohužel svět choval při všech předcházejících válek a agresí. Doufejme, že se s takovým postojem definitivně skončilo a všechny další konflikty, agrese a války budou posuzovány tímto přísným metrem, padni komu padni.

3 0
možnosti
MR

Pokud si chceme dále nalhávat že jsme demokraté, neměli bychom uplatňovat princip kolektivní viny. Stejně tak bychom měli bojovat proti cenzuře, ať už se nazývá jakkoliv. Nebo si můžeme otevřeně přiznat, že jsme demokraté jenom když se nám to líbí nebo hodí. Takže vlastně nejsme.

7 1
možnosti
JV

Takže když Svoboda jako šéf Komise sportovců ČOV souhlasí se stanoviskem MOV !! a nelíbí se to našim vládním ideologům, je potřeba najít nějaký způsob, jak olympijského vítěze potrestat. Na zvracení z této vlády, opravdu.

14 2
možnosti
  • Počet článků 2653
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2020x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články