Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Naprosto souhlasím. Nejste zdaleka sám, koho v tomto Pavel příjemně překvapil. To jeho vyjádření jsem četl a klidně se pod něj podepíšu, poněvadž je z něj patrné, že na rozdíl od spousty snílků uvažuje realisticky. Naopak, konkrétně Kulebu jsem nemusel nikdy a ta jeho podrážděná reakce mě v tom jenom utvrdila. Člověk, který plácá stále dokola jenom něco o vítězství, ale přitom nemá absolutně připraven i nějaký plán B, poněvadž nikdo dnes absolutně netuší jak ta válka skončí, může totiž skončit všelijak a ba co víc, ani o něm nepřemýšlí, nemá v takové funkci absolutně co pohledávat.

Ohledně toho Krymu. Všichni stále mluví o jeho dobývání, nicméně mám za to, že by to bylo úplně zbytečné plýtvání technikou a především lidmi. Bohatě by totiž postačilo ho naprosto izolovat a počkat až jej pak rusové opustí sami. A toho se dá docílit pouze průlomem směrem na Melitopol a přímo k moři, čili utnutí zásobovacích tras po pevnině a definitivní likvidací Kerčského mostu.

4 3
možnosti
RK

Člověče, co to melete o plánu B u napadené země? Bez ohledu na to, že pohled našeho prezidenta je realistický, tak Ukrajinci jinou možnost prostě nemají. Na frontě padají také jako mouchy a dovedete si představit, že by navenek prezentovali jakékoliv plány B? Jaká by to byla motivace pro obránce? Jaká by to byla motivace pro donory?

Co se týká druhé části s Krymem, tak v podstatě souhlas. Kdyby se podařilo ruSsa vypráskat z okupovaných území, tak by se pak pravděpodobně stáhl z Krymu.

3 3
možnosti
JV

Každopádně nemá charisma předsedy JZD a chování čističe kanálů.

4 1
možnosti
Foto

Mluví však stejně jako Zeman neohroženě proti mainstreamu.

1 1
možnosti
Foto

Místním rusobijcům se to asi líbit nebude. Na férovku z něj vypadlo, že se má Ukrajina smířit s tím, že Krym už nedostane. To tak nějak vyznělo z celé té konference.

2 10
možnosti
RK

Tak nějak to vyznělo, nebo to řekl na férovku?

6 3
možnosti
RK

Hmmm, pro některé je to překvapení, že před pár dny pro ně ten kariérní lampasák, nejedná ve vojenských otázkách podle emocí, ale na základě kritického myšlení.;-)

5 4
možnosti
RK

Pan Kindl asi nepochopil;-)

1 1
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články