Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Babiš bude asi pořádně znechucen projevy jeho agresivních a mnohdy i primitivních odpůrců a ani se mu nedivím. Divil jsem se, proč šel do politiky. Tvrdil, že nechtěl platit 12% úplatky. Lepší řešení bylo firmu prodat a odstěhovat se do spořádané země a tam si užívat života. Divil jsem se rovněž, proč kandiduje na prezidenta, když bylo předem jasné, že nemá šanci, protože 60% voličů ho bytostně nesnáší.

6 7
možnosti
RK

Tím nám chcete tvrdit, že se Bureš sám nedopouštěl primitivních útoků, Máte dost selektivní paměť. Voliče pětikoalice nazval fašisty a nacisty, o generálovi řekl doslova, že chce válku. Když vás tak pozoruji, tak fakt nechci žít takovéhle stáří.:-P

7 4
možnosti
Foto

Odepisování Babiše není neprozíravé, ale je to pragmatické zhodnocení současné situace. Neprozíravé, ale spíše velmi naivní je vaše doufání, že se Babiš vrátí.

Neříkám, že by nechtěl, ale nebude mu to umožněno. Samozřejmě demokratickou a ústavní cestou.:-)

2 0
možnosti
Foto

Jak se demokraticky a ústavně dá zabránit politikovi v návratu?

2 1
možnosti
Foto

Deficit hospodaření státního rozpočtu o 59,3 mld. Kč a o proti plánované výši byl nižší o 14,6 mld. Kč.Vláda letos poslala lidem a firmám na přímou pomoc s cenami energií a inflací zhruba 71 miliard korun. Schodek státního rozpočtu činil 316,1 mld.

0 1
možnosti
DR

To ovšem vůbec nic nemění na tom, že ta tehdejší Stanjurova komedie s úpravou toho "zlého" Babišova rozpočtu byla jenom divadlem pro vlastní publikum.

3 1
možnosti
Foto

Česko přispělo na Ukrajinu částkou 4 miliardy, kterou vybrali občané. Stát žádnou finanční částkou na Ukrajinu nepřispívá. Pouze poskytuje armádní pomoc ve formě armádních přebytků

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,57
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články