Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Prezidenstké volby byly vítězstvím marketingového projektu Antibabiš DEMO stran, dnešní Pětkrát slepené vlády. Ten projekt dokázal spoustu ovcí v národu přesvědčit, že Babiš je zlo, zatímco Pavel dobro.

A já myslím, že ovce se budou brzo hodně divit, protože Pavel bude prezidentem a jinak žádné dobro nebude. Dál bude pokračovat inflace, dál bude pětkrát slepená vláda utahovat daně a škrtit výdaje, nyní už bez omezení, protože už ovládá všechno. Dál bude pokračovat šmejdovský podraz na obyčejné lidi, bruselský Green Deal.

0 3
možnosti

P23e18t63r 66S81k28á17l91a

2. 2. 2023 9:30

Prezidentské volby si Babiš prohrál sám za významného přispění jeho marketingového týmu. Jen ty nejtupější ovce z řad jeho voličů mohly slyšet na nesmyslné strašení válkou a jeho blekotavé agresivní lhaní v debatách.

2 0
možnosti

P17e33t52r 68S26i54m90a

2. 2. 2023 8:39

Uvazovat o navratu superhrubky muze jen blazen ..Jeji zavedeni byl podvod na platcich dani jiz tenkrat ..zrusenim se dane pocitaji uplne stejnym zpusobem jak je na zapad od nas samozrejmosti ..takze tvrdit ze superhrubka muze za deficit ve vyberu je nesmysl ..nemela totiz NIKDY vzniknout ..byl to Kalouskuv napad jak lidem utahnout remeny v dobe krize ..takova nouzovka ..Stat ma dalsich x moznosti jak ozdravovat verejne finance a nemusi z lidi tahat vic nez ted ..Propad o cca 1500 kdazdy mesic s jejim zavedenim? v soucasne drahe dobe ..myslim ze tim si 5blba prohraje volby uz dopredu ..nemusi se vubec snazit nekomu neco vysvetlovat .hlupaci arogantni asocialove .

0 1
možnosti

Tak pro lidi chudé duchem to byl podvod, pro lidi s vlastním rozumem to byla průhledná obezlička zvyšující daň.

0 0
možnosti
Foto

Babiš byl v prezidentských volbách druhý z deseti milionů. V parlamentních mělo jeho hnutí nejvíce hlasů a byl vyšplouchnut slepencem slepenců a až další volby ukáží, komu to prospělo.

6 4
možnosti

"Odepisování Babiše a ANO – velmi neprozíravé"

Výkřik do tmy

2 1
možnosti

Já snad taky budu psát blogy sestávající z hlášení naprostých trivialit.... Začnu třeba jízdním řádem, aby to bylo alespoň něco užitečného.... Nicméně: Ať si Babiš dělá co chce. On taky bude. Do politiky šel proto, že politické krytí poskytované Agrofertu "klasickými politiky" bylo drahé a nespolehlivé. Tak se na ně Babiš vykašlal, rozjel si vlastní firemní politickou divizi a vzal si exekutivní moc - a "klasické" politiky na 8 let k ničemu nepotřeboval. Teď je ovšem v prekérní situaci - "klasiční" politici jsou jeho soupeři a nelze je snadno zařadit na výplatní listinu, resp. tu cenu není schopen zaplatit ani Babiš. Z mého pohledu stojí proti zdi. Na řešení jsem zvědavý - nechám se překvapit. Očekávám tedy, že zkusí platit více peněz a když to selže, tak zkusí ještě více peněz - ale to už by nebyl starý lakomý Babiš, takže takhle to zřejmě nebude. Na státní převrat to taky nevidím, sám to nenaorganizuje a ty pijavice kolem něho jsou kvůlivá prospěchu, né pro to, aby riskovali kejhák. Nechal bych to teda koňovi, ten má větší hlavu.

5 0
možnosti
Foto

Babiš sice prohrál, ale neradujte se, stejně už vám zvoní hrana.

Asi tak vnímám tento text plný zoufalých přání a dohadů naprosto nepodložených realitou.

4 1
možnosti

Babišovi voliči sami od sebe z těch seznamů zmizí !!!

Každý rok se přirozenou cestou obmění cca 130000 voličů. Většina z nich bude chybět Babišovi (neboť důchodci jsou jeho dominantní voličskou skupinou). Nahrazeni budou mladými, z nichž Babiše téměř nikdo nevolí.

Voličstvo tandemu Zeman-Babiš prostě vymírá a nikdo je nenahradí. Nádherně je to vidět právě na prezidentské volbě:

2013 - Zeman 55%

2018 - Zeman 51%

2023 - Babiš 41,5%

Ten pokles bude pokračovat a do příštích sněmovních voleb se vymění dalších 330000 voličů. Babiš nebude mít kde brát.

10 1
možnosti

AB netřeba odepisovat - odepsal se sám. Seriozně- Nechápu jeho přínos pro ČR. Jemu se pouze podařilo vyvolat příznivou náladu. Že něco bude řešit, bojovat s korupcí a pohne s republikou. Pohnul pouze s objemem dotací Anofertu ...

Neuvěřitelné, kdy oligarchu volí komunisté a chudí lidé. Odměnou jsou jim nízké mzdy, v koncernu zejména. Důchodci jásají přidáním. Pár stovek nad valorizační rámec.Tak či onak na dluh. O důchodové reformě ani nemluvě. Zajímavé, kdy dnes Fialova vláda sype více. Daň inflace, opět na dluh. Babiš hospodařil v konjuktuře, výsledky stejné. Jsme na dně. Andrejko vyřeší , jak? ...

Souhlasím s p. Bicerou. Co ten člověk dělá v politice nechápu. Asi jej uspokojuje. Z 200 firem jich už má 250. Sranda, kdy osobně nezaložil ani 1 užitku! To co Andreje odepíše? To je věk +celková kondice stárnoucího muže. Pokud se chce zničit může. Firem bude mít 275. Co mu to pomůže ? Ani na lafetu děla se nedomůže. ANO, toto je životní - Volební program každého z nás. .. :-)

-

7 0
možnosti
Foto

Soudím, že Andrej Babiš se nevzdá poslaneckého mandátu, ale do poslanecké sněmovny bude chodit stejně vzácně jako doposud. Hnutí ANO zřejmě opustí pánové Vondrák a Macura + pár lidí z jejich nejbližšího okolí. K většímu štěpení hnutí ANO dojde jen sotva.

Hnutí ANO bude kritizovat vládu za rozpočtové deficity a když se vláda pokusí s tím něco udělat, budou křičet, že ožebračují lidi.

2 0
možnosti

Tak, ANO je v podstatě jedna z firem Agrofertu - co chtějí Macura s Vondrákem štěpit, ta firma jim nepatří.

0 0
možnosti

Ćlověk, který bere zcela vážně něco, co Andrej Babiš řekl k volbám. Neuvěřitelné.

7 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,70
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články