Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J37a62n 32H91a49r32v36a55n

20. 12. 2022 10:32

Já viděl na Primě rozhovor s kandidátem Karlem Divišem. - Škoda, že není vůbec propagovaný, je 100x chytřejší než Nerudová! Toho bych volil R^

6 0
možnosti
MK

Prostě byl v rámci vyššího dobra upozaděn.

4 1
možnosti
JK

Že zrovna Zeman poukazuje na špatnou volbu spolupracovníků je chucpe. Podívejte se okolo něho, kriminálníci, lháři, agenti cizích zemí, sebranka neuvěřitelná.

Neměl by být prezident(ka) hlavně nadstranický(á)?

Babiš musí mít na kšiltovce velký nápis, aby si pamatoval které že to země chce být prezident. Před dětmi dokázal, že Česko spolu s elementárními znalostmi jsou pro jeho úroveň vnímání. Při odchodu arogantně urazil studenty a opovrhnul jejich dárkem. Takhle se chová a bude se chovat i k nám Čechům, kterými také opovrhuje, jsme mu dobří jen na vydělávání jeho peněz. Taky může mít Babiš ve francii mnohem rychlejší soud než u nás a tam se za daňové podvody chodí natvrdo za mříže, frantíci nám zavřou prezidenta, to by byla reklama, vlastně už je. Nejen Evropa nevěřícně zírá, jak to, že má byť jen jediný hlas člověk, který neumí jazyk, nezná základy z historie, neovládá domácí klasiky a ani nemá elementární obecné znalosti. Navíc je k popukání, že tohohle cizáka podporují hlavně ti co říkají, že jsou opravdoví čeští vlastenci, to nevymyslíš.

Skutečně to vysvětlete nějakému cizinci, ten se smích neudrží. Jestli jsme si mysleli, že po Zemanovi nic horšího být nemůže, tak jsme se šeredně sekli. Podpora Babiše od Zemana je to poslední, čím se nám Čechům chce pomstít, to máme za to, že jsme omítli se stát součástí Ruska.

Veškeré mediálně nafouknuté škraloupy ostatních kandidátů jsou absolutní prkotiny, proti tomu co tíží Babiše. Řekněte mi jedinou věc, pro kterou by měl být Babiš prezidentem. Že je politik je zrovna u Babiše velká přitěžující okolnost, evidentně nebude nestranný.

10 3
možnosti
JL

Pane Kucero. Nejsem v lasce pro "cizaka", ale davam mu jednicku za chytrost, kterou dokaze jako premier, vyuzit Ustavu ve svuj prospech. Podstatou jeho vedeni jako premier, bylo heslo "mala domu" a bylo vykonavano 100%. To s usmevem a myslenkou, ze ti idioti cesi ani nevi, jak je to mozne.

Dostane-li se tento cizak znovu k moci jako premier, bude znovu okradat republiku svymi moznostmi. Cely narod jako idioti, se budeme zase jen divat.

1 0
možnosti
JV

J65i12r11i 48V63r23a67b24e17c

20. 12. 2022 9:17

Ten ještě momentální obrovský škraloup na Hradě by měl víc než držet pusu ! Přesto toto chybné a nemožné obsazení Hradu voliči zvolili. A to 2x :-(

8 2
možnosti
MK

Tak dlouho budou hlasatelé jediného správného názoru a pravdy mlet dokola a dokola mantru o satanu Babišovi, až ho lidi z trucu zvolí.

5 5
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články