Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Blbé je, že kandidátka s vysokými preferencemi Nerudová je prošetřována, do jaké míry byla zapletená do prodeje VŠ titulů. A když jsem tak poslouchal jeden její delší rozhovor, narodit se dostatečně dřív, s velkou pravděpodobností by ke své kariéře přistoupila stejně jako Pavel. Tedy jí od komunistické minulosti "ochránil" jen věk. Výběr je tedy opět neslavný a opět se bude jednat o volbu menšího zla. Ale protože Babiš je zlo tak velké, že bezkonkurenčně a hodně překonává zmíněné kandidáty, mám už nyní jasno.

5 4
možnosti

Dyť to říkám - ten by se stal jenerálem i za Pol-Pota.

7 4
možnosti

Když to bylo nutné zlo, tak proč až do tohoto týdne mlžil či mlčel?

Aha, ona na to už média přišla, tak je nutno ten vlastní rukou psaný životopis, plný lásky, dát na pravdu boží. A v tom je ten problém, ta Plzákovina.

10 2
možnosti

No, aspoň se k tomu postavil čelem, přiznal se a omluvil. Babiš svou účast v StB stále popírá, byť z tehdejších okolností a jeho pracovního zařazení je zřejmé, že nemohl nepráskat.

1 6
možnosti

J11a34n 29K63a20r91a12s89e74k

24. 11. 2022 12:29

jedine rozumne reseni je, ze osoby, ktere mely nejake napojeni na socialisticky system nebudou v takove funkci.

Neda se nic delat, je potreba nekdo, komu je tak kolem 45 a s minulym systemem nemel co docineni, protoze byl v detskem veku.

Vypada to tedy na tu pani - zde bych se skutecne inspiroval u tech Slovaku.

2 3
možnosti

Jj, neomarxistická prodejkyně titulů to vytrhne.

3 1
možnosti
Foto

Tak koblihový hnojomet se snaží, lidé kolem Babiše dobře vědí, že proti Nerudové bude mít větší šanci. To je vše o co jde. Jsou pouze tři kandidáti, kteří mají reálnou šanci postoupit do druhého kola. Babiš, Nerudová a Pavel. Mezi nimi budeme vybírat. Tak važme a vybírejme. Jakou váhu má kandidát a jeho činnost po revoluci? Jak reprezentoval Česko a co pro něho udělal...? Jaký respekt má v zahraničí? Co dělal posledních třicet let? Já mám celkem jasno...

10 5
možnosti

Jste opravdu geniální, máte hned ve všem jasno i v těch nadávkách, inteligente.

1 0
možnosti
Foto

:-)Pavel , nebo Šavel? A kdo chtěl s vlky žíti, musel s nimi výti? nebyli však tací všitci, jen ti, co dnes zase vstávaj. Coby nový bojovníci;-D Čo bolo, to bolo. Khakyimozek, nebo kejval, kdo jím bejval, ten se nezměnil. Hlavně když plní. Závazky. A vytčenej cíl;-)

7 2
možnosti

To je hodně trapné dát dohromady do jakési neumětelské veršovánky pár známých průpovídek.

1 4
možnosti

Zase jede z článků bez vlastního názoru, jen opět staví naroveň dva kandidáty. Ve skutečnosti se to porovnat nedá. Práce v zahraničí v komunistickém PZO vyžadovala o několik stupňů vyšší prověrku, než zatím měl student v armádě. Účast v řadové organizaci KSČ na nejnižším stupni se nedá srovnat se aktivním spolupracovníkem StB, který pravidelně podával hlášení. Polistopadová práce pro NATO, dokonce ve vysokých funkcích je zcela něco jiného než zákulisní kšefty s bývalými spolužáky, podrazy, obcházení zákona a být Zemanovým kmotrem v divokých devadesátkách. Ty osudy jsou neporovnatelné a je vidět velká snaha Babišova PR týmu postavit je aspoň na stejnou úroveň.

Další podsouvaný názor je, že prezident musí být dlouholetý politik. Přitom opak je pravdou, jen apolitický prezident může úspěšně moderovat spory politiků, ten co straní jen jednomu názoru, je z takové debaty vyloučen. To vidíme nyní u Zemana, spíše jeho Hradních okupantů, jejich názor na politiku nikoho nezajímá.

Takže si volme každý dle svého názoru, jen se nenechme ovlivnit lacinými hesly, nafouknutými kauzami (kde je konec kauze "Lithium", po které padla ČSSD), pomluvami a často i lhaním.

11 5
možnosti
Foto

Pavel nastoupil v září 1988 s dalšími asi 20 vojáky do přísně utajovaného tříletého kurzu na Zpravodajském institutu. Ten spadal pod jednu, větší část vojenské rozvědky, nazývané Zpravodajská správa generálního štábu.

Chcete snad tvrdit, že neměl žádnou prověrku?

7 0
možnosti
Foto

V roce 1968 většina Čechů řvala Dubček a Svoboda. Přišla sedmdesátá léta a většina při pohovorech v zaměstnání a v posudcích začala rok 1968 odsuzovat souhlasit se vstupem sovětských vojsk na naše území. K potvrzení nerozborné družby jezdila se zájezdem do kasáren sovětské armády, kde se dalo v jejich prodejnách něco pěkného koupit.Dnes ti samí odsuzují někoho, kdo svoji chybu za 30 let sakra odčinil a udělal hodně pro dobré jméno našeho státu, Najednou jsou z těch malých čecháčků ti správní bojovníci proti komunismu. Jsou to ti samí, kteří odsuzují Ukrajinu za to, že se brání a odsuzují náš stát, že jim pomáhá. Přitom hanobí Ukrajinu, ale ani slovo odsuzující Rusko.

3 5
možnosti

Máte to opět nějak popletené §

Váš příměr se hodí jen na 80 leté a starší stařenky a starce - je jich pouze hrstka a těm je ve starobincích celkem dobře a o žádnou politiku se nezajímají.

Proti komunismu a Rusku nejvíc bojují ti, kteří ten náš socialismus prakticky vůbec nezažili.

;-)

4 4
možnosti

No a co jste dělal vy za komunistického režimu a jak jste k němu přistupoval? Pokud jde o rok 1968, tak tehdy byl Pavel malý kluk (7 let). Cokoli kladného o sovětské okupaci do svého životopisu napsal, bylo výsledkem nalejvárny od jeho otce. Pavel zkrátka vyrůstal v komunistické, vojenské rodině, která na něj měla zásadní vliv, zejména otec. Jestliže se z této výchozí pozice dokázal vymanit a dopracovat se až ke svým dnešním názorům, tak si to zaslouží spíš obdiv než odsouzení.

1 11
možnosti

To jsme to teda dopracovali. Obdivujeme převlékače kabátů.Rv

11 2
možnosti

Peklo zamrzlo...musím s Vámi tentokrát souhlasit:-)R^

P.S:Zdaleka ne všichni provládní demožumpaři budou volit soudruha Pavla...

3 0
možnosti

Málem bych s vámi i souhlasil - ale on ten výběr není velký - vlastně bych řekl - takřka žádný, pokud znáte bližší detaily a názory provládních kandidátů.

;-(

1 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články