Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Stále se jede na vlně antibabiš. Je jedno, kdo vyhraje, hlavně že to nebude Babiš a nebude se líbit voličům Zemana.

2 1
možnosti

Zkuste si tipnout, proč tomu tak je. :-)

3 0
možnosti

Kalouskovo vyjádření o opatrnosti jste s i pro sebe předělal na zbabělost, což je vychytralost. Souhlasím s Kalouskem, jde o opatrnost, vláda nemá momentálně osobnost, která by dotyčné převálcovala a také má plnou hlavu s krizí a předsednictvím, nemohou dělat plnohodnotnou kampaň za svého kandidáta, tříštění sil si přál Babiš a tak je to další rána do jeho plánů.

Kdo vlastně eskaluje válečné napětí, kdo začal válku a když se mu nedaří tak vyhrožuje a snaží se šířit strach? Jen si odpovězte, ať víte kdo vede svět do války. Náš vojenský expert gen. Šedivý, ten co opěvoval velikost, sílu a bojeschopnost putinovi armády před invazí na Ukrajinu a predikoval rychlé zhroucení Ukrajiny, od té doby každý den upravuje svoje "odborné" vize, podobně jako Miloš Zeman, který nyní (světe div se) doporučuje putinovce na Ukrajině drtivě rozprášit.

Energetická krize v Evropě jde celá za Putinem a za jeho válkou, taky za evropskými, zejména německými, politiky, kteří kteří tomu vypočítavému gaunerovi v Kremlu uvěřili, včetně Zemana, Babiše, rudé mikiny (jméno jsem zapomněl) a celé té vlády. "Z exkrementu bič neupleteš" (expresivněji) a z dluhů horu zlatých cihel nepostavíš. Vláda vaří s tím co má a do toho zuří krvavá válka se všemi důsledky na ekonomiku. Podle mě vláda až příliš rozdává a proto zadlužuje stát, podle vás nemá zadlužovat, takže podporu lidem musí zastavit. Je to tak, že? Jinak to totiž nejde. Za kolik beze "napřímo" plyn Maďarsko, kolik odebralo Rakousko a kolik za kolik má brát Itálie, jaké jsou další podmínky, jistoty a smluvní pokuty, jak je zajištěno vymáhání dluhů. Máte nějaký věrohodný nejlépe vládní zdroj, kde jsou vidět podrobnosti údajného kontraktu? Proč máme propána následovat něco, co nejspíš vede jen do pekel a jen vstup je nabarven propagandou na bílo.

4 1
možnosti

Váš výčet je neúplný. Cituji: "ti, co vládní strany nevolili si říkají, že to takhle dopadnout muselo a ti, co tuto vládu volili, jsou překvapení či otráveni z toho, co vláda předvádí"

Já jsem současnou vládu volil - nikoliv proto, že bych ji jakýmkoliv myslitelným způsobem miloval či fandil, ale protože jsem chtěl zabránit ještě horšímu vývoji. Pokud by byl dnes u vesla Babiš, byly bychom s ohledem na vnější okolnosti v ještě větším maléru, než jsme dnes. To se dá snadno dovodit z toho, jak Babiš a jeho vláda "řešili" covidovou krizi. Tedy nejsem ze současné vlády ani překvapen, ani otráven.

Jestliže tedy současná vláda nenavrhla žádného kandidáta, je to jen a pouze dobře. Protože tím snižuje šance kandidátů od ANO, SPD a komoušů, kteří by byli podobnou katastrofou, jakou je dnes Zeman.

10 0
možnosti

Přesně, moc nechybělo a byla vyslána vládou a hradem rudá mikina do Kremlu za účelem zahlazení průšvihu Vrbětice. Co by asi udělaly jejich křivé páteře po zahájení krvavé agrese na Ukrajinu.

5 0
možnosti

To je zase eintopf. Bartoň vyházel z lednice vše s prošlou lhůtou a uvařil z toho takový guláš. Ein Kessel Buntes, chybí jen Jirka Korn.

Zbabělec Fiala nechal na lidech, koho si zvolí, srab jeden. Jak teď budou vypadat Klaus, až bude tlačit lidem do hlavy Kanimůru, Bureš s Karlem Splachovacím a dědek s odborovým Kubikulou?

To se dělá, nechat lidi myslet?

7 0
možnosti
Foto

Pane Bartoňi, tomu vy nemůžete rozumět, to je vozová hradba... (Cimrmanologové vědí... ;-))

5 1
možnosti

J22a15n 63K60y57š37k10a

6. 10. 2022 10:52

Tovaryšč Bartoň, i kak idut boji u Khersona i u Lymana? Plocho? Plocho?

6 0
možnosti
Foto

Kak na plochój plóščadi. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Pominu-li pragmatický přístup koalice Spolu, je z logiky ústavní role prezidenta žádoucí, aby prezident byl pokud možno nadstranický, nezávislý, distancující se od stranických struktur, nestranný, distancující se od politických šarvátek a různých animozit.

Je smutnou skutečností, že poslední dva čeští prezidenti jsou opakem výše uvedeného, ale o to více bychom měli o takového kandidáta usilovat.

Ergo, kdyby Spolu nominovala úzce stranicky vyprofilovaného kandidáta, který nemá šanci na obecný respekt ve společnosti, považoval byste to za hrdinství.?

13 0
možnosti
Foto

Ono takové hrdinství bývá leda z hlouposti, takže jistá zbabělost není na škodu. :-)

0 0
možnosti

Tak Spolu moudře a racionálně rozhodne, že nebude nominovat vlastního kandidáta, protože tři kandidáti jí vyhovují a podpoří je..

Co je na tom zbabělého ?

6 0
možnosti
Foto

:-) Omyl. Nejde o zbabělost. Toliko o kalkul, jak nepohoršit, ani nerozladit potencial .voliče;-)

8 0
možnosti

p. Jiroudek:

... a není to v podstatě totéž?;-)

0 0
možnosti

Ale to od té lepší části slepence není zbabělé. Naopak, i já jako kobliha oceňuji tento přístup. Vhodného straníka prostě nemají, tak šli touto cestou. Myslím si, že paní Nerudovou přijmou tak nějak všichni, pan Pavla budou kritizovat nakonec jen ti zastydlejší komoušobijci. A ten poslední? Ten snad šanci nemá..

1 1
možnosti
  • Počet článků 2650
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2023x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články