Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Slova generála Petraeuse se dají vykládat i úplně jinak - pokud na Ukrajině použije Rusko JZ, tak to USA bude stále považovat za lokální konflikt a vojensky odpoví jen na území Ukrajiny...

0 0
možnosti

S generálem Davidem Petraeusem plně souhlasím. Pokud Rusko sáhne k užití jaderných zbraní, měla by jeho armáda na Ukrajině být zničena. Taková rázná slova jsou jedinou řečí, které mafián Putin rozumí.

2 1
možnosti

Putin je diktátor, nikdy nevyjednává, pouze nařizuje. Zdání vyjednávání dělají jeho oddaní nohsledi, kteří mohou mít sice plno keců, ale nakonec plní nařízení diktátora a žádné dohody tak neplatí.

Vyjednávání s Ruskem začne až v okamžiku, kdy budou Putin a jeho nohsledi sedět u mezinárodního tribunálu pro válečné zločiny a Ukrajina bude zase mít veškeré své území.

Putin poslal Rusko do bažiny a pro zdání velmoci už nemá v ruce nic, než vyhrožování jadernou zbraní. Nikdy nesmíme přistoupit na jeho vydírání, diktátor bude chtít vždy víc, pokud se mu ustoupí. Naopak musíme všem v Rusku jasně vzkázat, že ustupovat nebudeme a že Rusko se bude mít s Putinem jenom hůř a skončí v ohromné bídě. Pak bude konec Putina, konec války, konec vyhrožování.

5 1
možnosti

Závidím vám tyto snová přání.

1 1
možnosti

This "another train with military equipment" is actually carrying kit belonging to the 12th Main Directorate of the Russian MoD. The directorate is responsible for nuclear munitions, their storage, maintenance, transport, and issuance to units.

0 0
možnosti

Nikoli. S Ruskem pod současným vedením, kterému se nedá věřit ani nos mezi očima, natožpak nějaké dodržování dohod, se dá jednat pouze tehdy až budou ukrajinci vypráskáni přinejmenším za hranice z 24.2.

3 4
možnosti

Kdy už se i český národ naučí, že s teroristy se nevyjednává?!!! Použije Rusko jadernou zbraň? Pak je třeba ho vojensky dostat na kolena a celé Rusko rozdělit na malé státy i za cenu tisíců až milionů mrtvých, protože když se to neudělá teď tak poté to mohou být miliardy mrtvých. Svoboda něco stojí hodně krve a je třeba čas od času tuto cenu zaplatit. Jenom slaboši pořád brečí já né, udělejte něco vy a hlavně ať se mne to nedotkne a mohu se na to dívat z teplíčka. Jenže pláč ještě svobodu nikdy nikomu nedal.

9 7
možnosti

J41a53n 31R76á64ž

3. 10. 2022 19:59

Nic proti tomu co jste napsal. Ovšem jen jestli jste ochoten obětovat za Ukrajinu život svůj i celé své rodiny i všech kamarádů a známých, má Váš názor nutnosti obětovat miliony lidí pro zničení Ruska nějakou váhu. Jestli ne, tak jen plkáte.

Já narovinu říkám, že kvůli Rusku bych neobětoval ani sebe, natož někoho z rodiny.

5 1
možnosti
Foto

Pane Bártoni Rusko neuznává žádné smlouvy, Po druhé světové válce neuznalo dohody uzvařené na Jaltě a v Teheránu. Ruský prezident Boris Jelcin uznal nezávislost Ukrajiny v roce 1991 v Bělověži,” „A tyto hranice opět byly uznány Ruskem v roce 1997 ve Smlouvě o přátelství mezi Ruskem a Ukrajinou.” Tuto smlouvu podepsali 31. května 1997 Jelcin a tehdejší ukrajinský prezident Leonid Kučma. V roce 2014 Rusko obsadilo Krym a vyvolalo válku s Ukrajinou s cílem od Ukrajiny odtrhnout Donbas a Luhansk. Ukrajina byla USA a Evropou dotlačena k tomu přijmout Minské dohody. Musely být dvě, aby je Rusko dodržovalo. Rusko, i když samo vyjednalo Minské dohody, opět je porušilo. se sdělením, že není jimi vázáno.

3 2
možnosti

Hezky jste to překroutil.

1 0
možnosti

"Zahajit vazne rozhovory mezi Ruskem a USA". A o Ukrajine! To uz tady jednou bylo pane Bartoni! Ano bylo to 30 zari 1938 a princip byl syejny, bez ucasti zeme o ktere by se melo "vazne hovorit". Obavam se, ze tak jako tehdy i nyni nevyresi nic.

Rekl bych, ze mate strach z uspechu tech ukrajinskych prulomu a tim i porazky ruskych agresoru.

8 2
možnosti
Foto

Právě jižní část Ruskem okupovaných a anektovaných území je pro Rusko strategicky a jak dále řekl Puin a jeho generalita, že je pro Rusko strategicky důležité pobaltí, Polsko, Česko. Pokud pohrozí použitím atomových zbraní je lepší mu odevzdat Česko ????

9 3
možnosti

Zase plácáte, Kindle. To Česko jste si vycucal, nebo Putin přeskočil Slovensko?

0 0
možnosti
Foto

Připomeňme si autorovu předpověď z června:

"Rusko si udržuje a udrží převahu v těžkých zbraních včetně letectva a žádný výprask Rusku nehrozí." Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788375

Pokud Rusku výprask nehrozí, tak nemá cenu uvažovat o jaderných zbraních. Pokud hozí, bral bych další předpovědi s podobnou mírou nejistoty jako ty předchozí.

11 1
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,82
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články