Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte pravdu,

válka nic nevyřeší. Jen obdivuji diskutující, kteří podporují dodávky zbraní. Pokud se válka rozšíří na celou Evropu, tak budou umírat lidé i u nás a nebude to nic pěkného. Putina nic jiného nezastaví, než uzavření mírových jednání, ale to závisí na jednání s USA.

0 0
možnosti
Foto

Máme historickou zkušenost.

Zastavilo Hitlera uzavření mírových jednání v Mnichově? Na jak dlouho? Záviselo to tenkrát na jednání s Francií a Anglií.

0 0
možnosti
Foto

To jako, že když se od Ruska někdo trhne, tak jim tam Putler hodí atomovku 8-o8-o8-o?

3 0
možnosti

Pokud by se Rusko rozpadlo, použije nukleární zbraně proti vlastním "odpadlíkům a renegátům"?

Použití nukleárních zbraní zničí i Rusko a tak jako Hitler chtěl pro neschopnost německého národa zvítězit stáhnout celé Německo do pekla i se svojí zrůdností.

O to samé se snaží Putin.

2 0
možnosti
Foto

Rusko se rozpadá v přímém přenosu. Kdo podědí ZHN je otázkou sekundární. Rusko zůstane malým bezvýznamým státem, protože ztratí Sibiř a nerostné bohatství.

V 90. letech byl proklínán M.S. Gorbačov za rozpad SSSR. Putin bude proklet.

5 0
možnosti

No, kdyby Putina nahradili TEĎ, tak by se Rusko asi nerozpadlo, jenže oni ho nahraděj, až bude v daleko dezolátnějším stavu než je teď. Takže ten rozpad bych úplně nezavrhoval, navíc 20% obyvatel Ruska vůbec etničtí Rusové nejsou a považujou se za podrobené kolonie.

6 0
možnosti
Foto

Vy chytrolíne, najděte konečně své gule a napište sem do diskuse, CO by asi tak mohl Putin získat použitím ZHN. Já vám říkám, že pokud to ten blázen udělá, on a jeho Rusko mohou jen ztratit. Co tedy podle vás získají...?

7 0
možnosti
Foto

Pokud už i vy spekulujete o tom, že by mohl být Putin nahrazen, pak je vše v pořádku. Teď už vám opravdu nezbývá než chřestit atomovkou. Ale ani to už nevyzní jako vyhrožování, ale jako vzlykání.

9 0
možnosti

Žebrat o jednání můžete, až se vaši okupanti stáhnou z celého území Ukrajiny a vydají válečné zločince. Prohráváte a vy kolaboranti byste měli všichni táhnout do vašeho Ruska a ne si zde užívat v zemi, které škodíte.

8 1
možnosti

Začít jednání Rusko-USA o míru na Ukrajině? To myslíte vážně?

5 1
možnosti
Foto

RvV Rusko už několik let probíhají odstředivé tendence okupovaných národů. Na Sibiři probáhají demnostrace pod heslem " Přestaňme krmit Kreml " Okupované národy Tatarů, Čečenců, Burjatů, Jakutů, Tuvinců, Baškirců, Kalimyků zvedají hlavy. Pořádají konference mimo území Ruska s cílem vypracovat plán, jak ukončit okupaci ze strany Ruska. Jedna konference se nedávno konala i u nás. Mám vlastní pocit až tyto národy poznají, že Rusko není tak silné jak se dělá, a že je to jenom prázdná skořápka, tyto tendce zesílí. Ukrajina právě na to ukazuje.Rv. Putin si zadělal na pěkný problém

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS