Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DR

Faktem je, že na případné použití jaderných zbraní Ruskem není západ absolutně připraven. Pokud by se tak stalo, má vůbec někdo ze západních politiků nějakou představu jak na to reagovat?

0 3
možnosti
Foto

Fakt máte tak omezenou fantazii, že si neumíte představit, jak by Západ reagoval...?

7 0
možnosti
MP

USA jako velmoc si NEMUZE DOVOLIT nereagovat, kdyby byly kdekoliv ve světě použity jaderné zbraně. Atomovku prostě nemophou přejít pokrčením ramen. Znamenalo by to pro ni ztrátu statusu velmoci

7 0
možnosti
MM

Použití taktických jaderných zbraní, nikoliv na obranu vlastního státu, ale k podpoře agrese na území cizího státu, by přinutilo spojencům napadeného státu dodat mu na obranu stejné zbraně.

To snad dochází i tomu šílenci z Kremlu,

6 0
možnosti
JK

Ukrajinci dobyli zpět za dva týdny víc, než jim rusáci z území ukradli za půl roku. Docela nepoměr. A s tím Opatou opatrně, on sice povídal, že rusáci se poučí, ale to říkal dost dlouho před tou ofenzivou a výsledky ukazují, že se ti chrabří rudoarmějci nějak ne a ne poučit, že jsou zkrátka nepoučitelní... :-)

11 0
možnosti
MM

Vyjednávat s agresorem znamená přijmout jeho podmínky a uznat oprávněnost jeho agrese.

Mám lepší řešení. Nechť se agresor stáhne z území státu, který zákeřně napadl a není o čem vyjednávat.

18 0
možnosti
Foto

Ještě je potřeba dojednat reparace. :-)

2 0
možnosti
JK

Jednání s Rusy začne, až v tom už nebude figurovat Putin.

2 0
možnosti
Foto

Otázkou je, co se bude v Rusku dít, když Putina někdo sestřelí. Tam je tolik svinstva pod povrchem, že se bojím, abychom si jednou neřekli - "zlatý Putin"...:-(

1 0
možnosti
MS

To je dobře, že máte strach. Váš předpodělaný text je jako rajská hudba. Párkrát si ještě připište, že je to jen 8%. Je to hezký paradox, že tu píšete o pouhých 8%, číslu které má vyvolat dojem, že je zanedbatelné v porovnání s rozsahem okupovaného území, ale už zároveň předpodělaně teoretizujete o ruské odvetě jadernými zbraněmi. Kvůli 8% dobytého území? Takže sám nevěříte, že zůstane pouze u 8%?

Ona už se k "válce" taky jasně vyjádřila Čína s Indií. Spojenců ubývá. Užijte si to.

16 0
možnosti
PK

Koukám že čtete jen to, co se hodí vám.

Také byste mohl zaregistrovat nářky putina, že se s ním Kyjev odmítá bavit. Zejména na konferenci, kde ho kritizovala i Čína s Indií to dost rezonovalo.

A trápí vás to co řekl Biden? No, škoda. Tak to prostě chodí. Akce následuje reakci. Nebo snad čekáte, že všichni budou stát a čekat, jak rusák masakruje civilisty zbraněmi hromadného ničení? Já naopak tvrdím, že tohle měl jasně říci Biden již v únoru a tak jako rusák, měl jasně vymezit červenou čáru, kam už rusák se svými raketami nesmí.

My chceme mír. Nechceme vidět, že krvelačná agresivní armáda z ruského mordoru zabíjí děti a mučí civilisty.

9 0
možnosti

S Ruskem se může začít jednat, až se jeho vojska bezpodmínečně stáhnou z území Ukrajiny. Dokud to Putin nepochopí, bude válka trvat dál. Jinak Bidenovo varování je zcela adekvátní reakcí na Putinův památný výrok z počátku "speciální vojenské operace": "

"Ať se nám kdokoli pokusí postavit do cesty nebo tím spíše vytvořit hrozby pro naši zemi a náš lid, musí vědět, že Rusko okamžitě odpoví a následky budou takové, jaké jste v celé své historii ještě nezažili.“

6 0
možnosti
ST

Jednat o odškodnění a demilitarizaci do hloubky 100 km od hranic sousedních států.

3 1
možnosti
HH

Ne současná situace je dána jen a pouze chybou Ruska..protože oni zaútočili na cizí stát a vedou tam vyhlazovací genocidní válku...tohlete okecáváni a nepřímé svalovaní viny na oběti a nezúčastněné je už dost trapné...ale věřím, že na každou samici od prasete se vaří voda alespoň pomalu...

9 0
možnosti
JK

Nechat tedy rusákům to, co ukradli? S tím, že zmasakrované Ukrajince a zdevastovaná města zahrneme buldozerem? Dobře, že putin dostal varování.

16 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články