Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... zaregistroval sem;-D!,- si teda nejsu jistej, ešivá řešení tehle kravin předčí stávající krizi(?),- na druhou stranu šak budou mít příští generace naprosto jasno, proč evropští kolonisté v Americe vymlátili všechny indiány a pro tech málo přeživších vymysleli rezervace,- ........... indiáni byli zkrátka rasisti,- ajetoVEU!

0 0
možnosti
Foto

"Západ" blbne a žene se do záhuby. Klikou je, že to vyrovnává progresivní a pokrokový "Východ", který v pevné bariéře demokracie a občanských svobod ovládl světové trhy a svými lidovými cenami a třeskutou kvalitou odvrhuje "Západ" na smetišt dějin.

1 0
možnosti
JL

ANo, Západ nás překvapuje...tak třeba tlak, abychom se sbližovali s muslimy valícími se Evropou za jejich lepšími zítřky, případně oslava homosexuality apod. Ale co to je ten Západ? Žádný jednotný "Západ" neexistuje, je to různorodé--v některých oblastech jsou Češi západnější než Amerika. Tak třeba tresty za zločiny - Češi velmi benevolentní k lidem, kteří někoho zabijí nebo chtějí zabít a nepovede se---USA některé státy naopak velmi tvrdí - zatímco v Norsku chlápek, který postřílel tolik lidí, že už nikdo neví kolik, dostane 25 let..v USA by už nikdy nevylezl z kriminálu. Ovšem v Americe, kde je svoboda projevu, by mohl psát knížky, vydělat miliony a ženit se třeba 10x, takové je jeho americké lidské právo. Svět je vskutku bláznivý a co se bude dále dít je nepředvídatelné. Jediná šance, že lidi dostanou rozum, je v tom, že vyhynou. Zůstane tu Adam a Eva a ti pak můžou začít znovu, pokud tedy oba nebudou gej a budou se chtít namnožit.

1 0
možnosti
VS

Neuveritelna blbost “progresivistickych” silencu vladnoucich na Zapade skonci teprve tehdy az se spolecnost propadne do uplneho moralniho bahna, kde uz skoro je. Pak mozna bude sance na odrazeni ze dna marasmu.

3 0
možnosti
MK

Zkuste se podívat na poslední vydání Honzíkovi cesty. Tam jsou úpravy, to by jeden nevěřil.

1 0
možnosti
PK

Vinnetou, no musím sáhnout do krabice a přebrat fota z tohoto díla od KM, zdá se,ž e budou stoupat v ceně

No je to skutečně dosti ponuré čtení, BLM, Me too , neomarxismus z Frankfurtu, multikulturismus a genderová teorie ze západní strany kontinentu a aby nebyla nuda, tak korunu tomu nasazuje i imigrační vlna Afričanů a muslimů, která je podporována protinárodními smlouvami a bezzubou nečinností EU., tak se celkem dobře můžeme večer zabavit i bez TV. V minulém století sem pronikaly ze států i použitelnější i když pro Čechy nové produkty jako byl například Riskmanagement, Whistle blowing atd...ale třeba to tak má být... :-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články