Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

Pokud jste za podobné texty placenej, pánbůh vám ty groše přej. Pokud tohle a další píšete zdarma , tak se dostáváte do hodně ouzkejch a to mě tak nějak těší. Býval jste v mnohem lepší proruské kondici.

18 1
možnosti
Foto

Asi zněl rozkaz jasně - napsat něco ošklivého o USA a něco povznášejícího o Rusku, a takhle to dopadá, když není ani v jednom případě kam sáhnout...;-)

8 4
možnosti
JK

Já vás podpořím. Podle statistiky 6 z 5 Američanů věří, že zombie existují, 12 z 11 je přesvědčeno, že Země je dutá. Nicméně rusáci jsou schopni si zapálit vlastní vlak i bez průzkumu... :-)

16 2
možnosti
ZH

Proto považuji z jejich strany za velmi hloupý nápad udělat si základu v jaderné elektrárně. Také ji určitě jednou podpálí.

4 0
možnosti
JK

Autor článku "Klimatologové ignorují termodynamické zákony fyziky" opět udeřil! ;-D

https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=774976

7 0
možnosti
VS

"Putin již v únoru prohlásil, že cílem ozbrojené invaze na Ukrajinu, kterou nazývá „zvláštní vojenskou operací,“ je „denacifikace“ a „demilitarizace“ Ukrajiny, její neutrální status, odstoupení Doněcké a Luhanské oblasti a uznání Krymu, který byl Rusy anektován už roku 2014. S těmito požadavky vstoupila Moskva na jaře do jednání s Kyjevem."

Tohle byly ruské podmínky, za kterých byli ochotni jednat. A teď nám zkuste objasnit, o čem by Ukrajina, při splnění ruských podmínek, asi měla jednat.

12 0
možnosti
VP

To je právě ten problém, jak by měla vypadat mírová smlouva? Obyvatelé Krymu a Donbasu v žádném případě nepůjdou pod ukrajinskou vládu. Ukrajina menšinám odmítla dát jakoukoliv autonomii, ruské obyvatelstvo odnárodňovala a diskriminovala. Tím se těchto území zřekla. Ale nechce je vydat. takže nezbývá než válka do posledního Ukrajince. Rusové navíc se snaží o likvidaci ukrajinské státnosti. Opět iracionální jednání. Tramp řekl, že za něho by válka nebyla. On je realista a nejedná nikdy o nereálných věcech. Jednat o Donbasu a Krymu pod ukrajinskou vládou je nereálné, pokud nepřistoupíme na nacistickou formu genocidy Rusů. Chtít, aby Ukrajina se stala součástí Ruska je také nereálné. Zrušme iracionalitu a mámě řešení. Donbas může být i pod mandátem OSN. Rusové se ovšem nevzdají základny na Krymu.

4 2
možnosti
VM

Hospodin "vládne nade vším" (1Pa 29,12), takže jistě má vliv i na výsledky fotbalu. Uplatňuje jej ale nepřímo, skrze talent, um a výkony lidí, kteří jej hrají, se zaměřením k poslednímu cíli.

1 0
možnosti
LP

To je ale ošklivý fujky blog plný lží, nenávisti a jasné kolaborace.;-ORv

4 0
možnosti
PK

A protože už vaše příspěvky nečtu, neboť v nich beztak převážně lžete, tak reaguji pouze na nadpis.

K tomu konstatuji, že máte pravdu. Rusové jsou zabedněnci stejně tak, jako jejich příznivci.

Za nadpis máte palec nahoru, ale článek raději číst nebudu. Obávám se, že to bude opět jen snůška lží, nesmyslů a pokroucené pravdy. Pokud nemám pravdu, tak se omlouvám, ale šanci už vám dávat nehodlám. Jste jako bloger špatný, ale smekám klobouk, že se snažíte a nestydíte se za sebe. To já bych nedal. :-)

Mějte hezký den vy i všichni návštěvníci tohoto diskuzního vlákna.

18 4
možnosti
Foto

Já jsem se po delší době odhodlala výtvor pana Bartoně přečíst a nezbývá mi, než vám dát za pravdu.:-)

11 2
možnosti
AB

Jestli se už nezmůžete na nic jinýho než na směšnej rusáckej whataboutismus ve smyslu "a vy zase mlátíte černochy", tak je na tom místní pátá kolona hodně zle. Což je vlastně docela dobrá zpráva. ;-)

21 0
možnosti
ST

Proč nelze dávat antikarmu?!

9 0
možnosti
Foto

Váš pro kremelský a pro putinovský postoj je jednak ostudný a jednak děsivý. Už jen to, že podle vás by měl Západ s Ruskem jednat o ruských požadavcích, svědčí o tom, co jste zač. Doufám, že vám tohle všechno jednou někdo a někde sečte, protože vaše chování, vyjadřování a myšlení pokládám za trestuhodné a doslova vlastizrádné.

22 6
možnosti
ST

Ústupky zabijáckému agresorovi... 8-o

3 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články