Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nevím, proč píšete o válce na Ukrajině, když lidé vašeho myšlení a smýšlení o ní hovoří jako o speciální vojenské operaci, případně o ní nehovoří vůbec(Babiš).

Jinak OSN dokázala jediné: že je absolutně k ničemu a pro srandu králíkům, potažmo teroristům. Konečně, USA to říkají dávno.

12 2
možnosti
Foto

Ono je to celkem jednoduché - pro ty, co nepochopili dosud, dohoda o vývozu obilí z Oděsy a následný ruský útok na Oděsu - s Ruskem se nedá na ničem dohodnout, aby ta dohoda měl větší cenu, než toaletní papír.

Ano, asi z toho vznikne železná opona. Jde jen o to, kde se Rusko zastaví (chtěli by nejmíň do Aše) a tím i o to, na které straně budeme my.

Já chi být tentokrát na té západní, autor zjevně nostalgicky touží po tom, být na té východní.

14 1
možnosti
PK

Tam to bylo od začátku jasné, ale něco se nepovedlo. Snad nikdo na světě nemohl ani vteřinu uvěřit, že útok na Oděsu přišel odjinud, než od rusáka.

Od toho rusáka, který se snaží své vraždy, loupeže a válečné zločiny legitimizovat tím, že svede na Ukrajinu, co se dá.

Jenže je to v době vyspělých technologií, které navíc rusák nemá, velmi těžké.

Satelit neoklameš a odkud střela přiletěla neschováš. Rusák z toho musí být velmi nešťastný. Chce diskreditovat Zelenského a přitom sám zapadá stále hlouběji, do marasmu lží.

5 0
možnosti
Foto

Nechápu touhu lidí stále dokola psát hlouposti a dávat najevo, že jsem dummkopf.

19 1
možnosti
AM

A74d40a60m 46M34a26l50ý

26. 7. 2022 10:56

Blog je ve stylu ruského vyjadřování, kdy je často realita pravým opakem ruského tvrzení.

Zde pan autor tvrdí, že izolace Ruska se nezdařila a izolace hrozí západu.

Skutečnost: Rusko, KLDR, Sýrie ...

9 1
možnosti
JP

Kolaboranti většinou končili na šibenici.

7 1
možnosti
MV

vy jste opravdu hodne popleteny, abych to napsal slusne

15 0
možnosti
PK

Neboť je to celé blábol, který se opírá jen o vaše pokroucené dojmy, tak budu reagovat pouze na poslední odstavec, kde se čtenářům snažíte vnutit vaše naivní přání.

Izolace Ruska na mezinárodní scéně je zřejmý fakt, který opravdu nezmění to, že do Ruska přijede žebrat nějaký chudák z Maďarska, nebo Syrský terorista Asad.

Takže nakonec jediným, celosvětově jakž takž uznávaným politikem, který se s putinem v poslední době sešel je kontroverzní Erdogan. Ten ovšem má zcela jasně nadepsané notičky od NATO a to, jak nechal zrůdu putina čekat za asistence kamer ukazuje, jak velké ma Turek z rusáka obavy.

Je až k smíchu, jak se čtenářům snažíte vnutit, že v rusku je vlastně docela dobře a jak na rusko sankce neplatí. Na to vám napíši jen jedno - SPROSTĚ LŽETE.

Rusák je ze sankcí vyčerpaný a každý měsíc jejich trvání, rusáka vrací zpět. Ostatně renomovovaní ekonomové celého světa se nyní shodnou na tom, že ruská ekonomika je na tom nejhůře, od roku 1994. Kdy ještě dozníval pár SSSR.

Závěrem. Splnil jste svou normu proruské propagandy a tím to hasne. Mějte příjemný den jak vy, tak především vaši čtenáři, kteří mají vlastní rozum.

12 1
možnosti
PK

p.s. kdybyste snad potřeboval nějaké odkazy na články renomovaných světových (nikoli jen amerických) ekonomů, rád vám je zašlu. To jen abyste se sám mohl podívat i na jiné stránky, než na stránky ruského ministerstva propagandy a lží.

Mimochodem. Putinovo rusko má k Orwellově románu nepoměrně blíž, než celý západ. Jen ty technologie pro Velkého Bratra jim dochází. A není se čemu divit, neb slovy Karla Havlíčka Borovského .... „Dosvědčiti mohu, že Rusové s ostatními Slovany nikoli bratrsky, nýbrž nepoctivě a soběcky smýšlejí. To už jsou mi milejší Maďaři, kteří proti nám bojují otevřeně, než Rusové, přibližující se s jidášským polibkem, aby nás pak strčili do kapsy. Tito pánové počínají všude místo ruský říkati a psáti slovanský, aby pak místo slovanský zas také ruský říci mohli.“

6 0
možnosti
Foto

Ano, je snaha se od Ruska izolovat. Což je logické.

6 0
možnosti
Foto

I když, lepší by bylo izolovat Rusko od civilizovaného světa.

1 1
možnosti
MM

Valné shromáždění OSN přijalo rezoluci v níž ostře odsoudilo ruskou agresi Pro hlasovalo141 zemí ze 198.

Zatím to na izolaci Západu nevypadá.

8 0
možnosti
JZ

Žádná izolace Západu neexistuje. Rusko bez Západu neumí vyrábět ani kvalitní osobní auta. A bez západních technologií má problémy i s armádní vyzbrojí. Ruský postup na Ukrajině je v současné době prakticky zastaven.

16 0
možnosti
Foto

Aleposimvás...

0 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články