Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

O Bidenově problematické především duševní kondici se hodně psalo před volbami, byl to tahák republikánů. Teď je to u nás jen občas. Jde zdokumentované lapsy na veřejnosti, třeba že čte poznámky, jakým způsobem má mluvit. Nevím o spekulacích o závažné chorobě.

Zato informace o Putinově zdraví jsou přísně tajeny. Na zahraničních cestách má dokonce lejnonoše, který shromažďuje veškeré Putinovy výměšky a doveze je do Ruska, aby se někdo jejich rozborem něco o vůdci nedozvěděl. To je živná půda pro spekulace.

5 0
možnosti
Foto

Já bych vsadil boty, že pokud bude kandidovat, stane se prezidentkou Kamala H. Ostatně tahle tradice už tam běží – Biden byl poradce Obamy, ona je vlastně poradce Bidena. Černoch už tam byl, nyní je řada na ženě (a ještě k tomu černošce). Toto samozřejmě není rasismus, toto je pragmatický, realistický pohled bez růžových brýlí. Mnoho lidí má stejně za to, že Bidena vede ona (čemuž se nelze divit, ačkoli i ona je bezpochyby někým vedena, ale to už je jiný level). Pokud by kandidovala, bude mít podle mě velkou podporu, ačkoli republikánům a jižním státům se to asi moc líbit nebude. Jediný, kdo tam kdy poslední dobou podle mě dával trochu smysl, byl Bernie Sanders, ale tomu to nevyšlo. Škoda.

5 0
možnosti
JK

No tak ještě že Putinovo zvolení zmanipulované nebylo a o jeho zdraví je ruským mediím známo všechno ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,92
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články