Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J56o12s51e94f 48N25i28k34l

21. 6. 2022 17:02

R^R^R^nějak tak...

2 1
možnosti
JR

J38a50n 49R66á78ž

21. 6. 2022 15:35

Že Hnutí ANO bylo svými otci zakladateli založeno jako účelový politicko - podnikatelský projekt, nemám žádnou pochybnost. Ale také nemám žádnou pochybnost o tom, že primární myšlenkou otců zakladatelů Hnutí starostů a nezávislých bylo vytvořit pro ně lukrativní strukturu politického lobbingu v komunální sféře.

Domněnka: Že někdy získají tak vlivná místa ve vládě a budou moci mít tak velký vliv na celostátní politiku, zakladatelé tohoto hnutí původně ani nesnili.

1 0
možnosti
JD

Pozor! STAN vznikl zcela účelově.

Původně starostové chtěli změnit přerozdělování peněz pro města a obce.

Od začátku chtěli jen spravedlivější přerozdělování. To se jim na konec podařilo díky Kalouskovi a TOP 09. Už nevím, ve kterém roce se měnil zákon. Tuším, že to bylo za Topolánko- Dalíkovského premiérování.

Ale poté STAN zjistil, že by to mohla být velice dobrá obživa! A v té době vzniklo pevné spojení Redla se Zlínským křídlem STANU. Gazdík, Polčák. Sponzoring, kšefty, zakázky.

2 0
možnosti
DR

Přesně. Tihle tu před volbami moralizovali o Babišovi a za půl roku mají víc afér než ANO. Opravdu nová politická kultura. Rv

7 1
možnosti
PB

..... ááá, tak selhání/neselhání,- ale možná pro tuhle republiku zrobili taky něco dobrýho, pozitivního, výjimečnýho, exluzivního,- a to je nutno zmínit!,- třebááá, třeba, jako, např. ....... si zrovna teda nemožu vzpomenout, ale určitě ten spolek STAN/SPOLU nějaký zásluhy na budování samostatnýho, nezávislýho, suverénního a prosperujícího státu musí mit,- nebo néééVEU?!?

1 0
možnosti
MB

Já s autorem souhlasím. STAN, je kolektivně zlotřilý spolek! Mafie jednotlivců, spojená v celek. Má si vzít příklad z křišťálově čistého Hnutí ANO. Chvála, že existuje! Mravní a nikdy neselhávající opora společnosti. Tam zase selhal pouze jednotlivec - majitel ... :-)

9 1
možnosti
ZZ

A ani toto vaše údajné selhání dosud není vyřešeno a pohybuje se pouze v rovině pouhých spekulací.

;-)

2 3
možnosti
Foto

Policie k případ sdělila, že jméno Gazdík se někde ve spisu ukázalo. Přesto pan Gazdík jak velí politická kultura odstoupil. Není ani obviněný a ani podezřelý a nebyl k tomu ani vyslechnout. Říká se tomu samočistící mechanismus a až pan Gazdík bude očištěn, může se vrátit. STAN se k celé věci staví, tak jak se má k vlastnímu problému stavět každá demokratická strana. Nezatlouká, nekalí vodu. K takovému jednání já tleskám. Je známo, že politická moc vede ke korupci a to v každé zemi na celém světě a ani u nás to není výjimkou. Žádná strana si nemůže bát jistá tím, že ji to nepotká. To co je politická kultura za vlády Babiše bylo neznámou věcí. Sám měl problému plnou fůru a v každé jiné zemi by politik odstoupil. On pouze pronesl "Pamatujte si, nikdy neodstoupím, nikdy“ a lhal a mlžil. Bývalý ministr zemědělství si koupil státní pozemky u kterých následně ceně závratně vzrostla. Že by byl z toho vyvozen nějaký důsledek ani náhodou, Jelo se dál. Aféra STAN je aférou, která může potkat každou stranu a není selhání strany jako celku, pokud se k tomu staví tak, jako STAN.

11 5
možnosti
Foto

Přesně, lépe to napsat nejde. Nevím, co je na tom nepochopiteného.

2 1
možnosti
JK

Je to selhání jednotlivce, měl byste se rychle odporoučet, neboť i vy jste dopustil, že máme tuhle vládu. Prostě málo úderných článku podobných tomuto, pak to takhle dopadá. Koukejte se poroučet.

6 2
možnosti
Foto

ale není těch jednotlivců nějak příliš mnoho? Skoro jako by šlo o nějaký spolek.... nebo spolčení;-D

1 0
možnosti
Foto

Stačilo půl roku, aby se z kabinetu pětikoalice stal naprosto nedůvěryhodný útvar politiků

Zdroj: https://janbarton.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=788629

Nesmysl, nedůvěru má především STAN. Božské ovšem je, jak dokonale jste je teď zařízl. Alternativa? Pak jedině Babiš s Okamurou. Fakt už vypadáte, že to je přesně to, co chcete. Tady se to aspoň řeší, i když to není vůbec dobré, to vím také a tenhle žlučovitý žvást nepotřebuji. Tak hyjé k našemu velkému neokomunistovi. Nejste konstruktivní, jste zaujatý. Ale jen jeden z důkazů, že tedy možná nakonec dostaneme to, co si zasloužíme. Tak to nám tedy pomáhej Bůh.

10 4
možnosti
Foto

Afér napříč politickým spektrem bylo hodně, avšak tato aféra je jiná, je demokratická;-)

10 3
možnosti
Foto

Tato aféra je jiná a ukazuje jak má vypadat politická kultura a jak se mají strany chovat, pokud je tohle potká a tohle může potkat každou stranu a nejenom u nás, Ukazuje porovnání jak vypadala politická kultura za Babiše a jak má vypadat v demokratické zemi, kde v čele jsou strany, které ctí demokracii.

6 5
možnosti
MK

;-D

Jasně, ale Babiš ..... Bureš ..... ANO .... Babiš, Babiš a ještě jednou Agrofert.

10 3
možnosti
ZZ

A jinak jste zdráv ?

8-o

3 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články