Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Blbý je, že Rus takhle může pokračovat další měsíce a Ukrajině mezitím dojde munice.

1 0
možnosti
Foto

Blbý je, že se nedá Rusko porazit. Po něm ještě Čínu a Indii a další nepoddajné a na zeměkouli nastolit vládu jediné země a jediného panovníka. Pak by zavládl světový mír a nastal by ráj na Zemi.

0 0
možnosti
JK

Vzpomněl jsem si, jak jste posledně psal, že sankce na rusáky vůbec neúčinkují. Následně jsem si to spojil se zprávou, že rusáci umožní export obilí pouze pod podmínkou, že budou zrušeny sankce proti Rusku. Nějak mi to nejde dohromady. Věřím, že v příštím blogu to vysvětlíte. Asi se stejnou mírou důvěryhodnosti, s jakou jste v únoru psal, že Rusko žádnou válku nepotřebuje, pouze potřebuje udržovat napětí. Což se mu ovšem už více než tři měsíce opravdu daří, jen ta válka se tam nějak připletla, ale co už, každý se občas splete... :-)

16 1
možnosti
ZZ

Export obilí z Oděsy ....... je nemožný, protože všechny přístupové lodní trasy Ukrajinská armáda zaminovala, jako obranu před možným lodním výsadkem.

Takže cestou nepropluje žádná loď, pokud sami Ukrajinci, nebo kdokoliv jiný, tuto lodní trasu neodminuje - a to Ukrajina samozřejmě nechce.

;-)

0 7
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,87
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články