Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Pane Jane Bartoni. Snad jediny v cele te diskuzi pod vasim clankem, vam mohu dat castecne za pravdu co jste napsal. Jen ten nadpis je vasi prestrelenim. Pan Zelenkyj nerozhoduje sam. Neni diktatorem Ukrajiny. Tedy on sam s ukrajinskou budoucnosti nehazarduje.

Nastin problemu Ukrajiny je znam vsem. Ukrajina nema vse, co potrebuje,aby byla schopna celit presile. To jsou odstavce vaseho clanku s kterymi souhlasim. Vsak, co se stane zitra, pozitri a dale, muzete jen predvidat. Delka tohoto konfliktu je i pro vas prekrasnou ukazkou vojenske sily RF a take rozhodnost Ukrajiny se branit. Cena je vsak vysoka.

Projev Putina pred invazi, by mel byt vytisten a predan vsem ceskym idiotum pro uvedomeni si, co si ten prezident RF predstavuje. To je ten zakladni problem s nekterymi nasimi lidmi. To pocitam i vas do teto skupiny. Bylo by take dobre ten projev prelozit a predat vsem tem vysokym politikum Evropy, aby si nedelali iluze s tim pohunkem v Kremlu. Specialne Nemecko a Francie. Jejich ciny nam ukazi, zda maji ty "koule" na vedeni Evropy (omlouvam se zenam, vedouci techto zemi jsou muzi). Doufam, ze cesky lid si to zapamatuje.

13 1
možnosti
Foto

Kandidáti na lídry všech států světa by měli mít, vedle jiného, i předepsanou výšku aspoň 180 cm a bylo by na zeměkouli mnohem líp.

5 0
možnosti
Foto

Jaká politika tvrdé konfrontace s Ruskem?

Ukrajina se brání.

14 0
možnosti
Foto

Ukrajina připomíná ženu, která má dlouhodobou známost. O svém partnerovi ví, že není, stejně jako ona moc bohatý ani schopný a navíc je neurvalý. Je s ním dílem ze zvyku a dílem, že ji poskytuje dárky a jiné výhody. Pak se objeví na scéně schopný i bohatý muž, naznačující, že by stál o bližší vztah. Žena vycítí šanci a začne koketovat. Neurvalý partner ji dá najevo, že by s tím měla skončit, nebo zakročí. Zaslepená lákavou vidinou žena nedbá a neurvalec zasáhne. Žena se nechce dát a také čeká, že ji nový nápadník pomůže. Ten však není gentleman a couvne. Aby se neřeklo, občas ženě podstrčí nový klacek, když ten starý zlomí. Z dáli sleduje, jak pomalu podléhá, než se konečně poddá.

5 11
možnosti
JN

J88o56s92e84f 16N11i27k39l

28. 5. 2022 16:17

S největší pravděpodobností konflikt mezi RF a Ukrajinou skončí tak, jak se domnívá Kissinger a autor tohoto blogu. Jiné varianty jsou nebezpečné a nereálné ...

8 9
možnosti
VH

Soused vám zznásilni ženu, zabije děti a vy se s ním budete snažit domluvit??? Ještě do...Ruska kolaborante Rv[UA]

13 9
možnosti
Foto

Tohle kulhá. Ten můj příspěvek nahoře je lepší parabola.

1 6
možnosti
LS

S budoucností Ukrajiny hazarduje zločinec Putin, kolaborante.

22 4
možnosti
JB

J51i73r92i 61B73o78r

28. 5. 2022 14:20

Jaké jiné tanky by mohlo Česko poslat? Jste silně průhledný. Ještě že teď máte Kissingera.Rv

12 1
možnosti
Foto

T 34 a T 54. Určitě se ještě někde v parku najdou.

0 0
možnosti
JR

J42a43n 66R68á17ž

28. 5. 2022 14:17

Zelensky ví, že k jednání o míru musí Putina "dotlačit" hodně brzy. Americký Institut pro studium války ISW nabízí aktuální mapy situace na Donbase. Z nich je jasné, že se situace pro Ukrajince nevyvíjí zrovna příznivě. Rusové postupují sice pomalu, ale postupují pořád. Čím dřív se o míru bude jednat, tím bude mít Zelensky pro jednání silnější karty.

PS. Do každého jednání se musí přistupovat s maximalistickými požadavky a tak se Zelenskému nelze divit, co nahlas o svých podmínkách tvrdí i když sám ví, že není reálné je všechny dojednat.

2 0
možnosti
Foto

A jaké podmínky by podle Vás měl mít? Zkuste to nastínit a vysvětlit, jak zařídíte, aby případnou dohodu dodrželo Rusko.

1 0
možnosti
PL

P76e21t61r 93L25o66r36e64n86c

28. 5. 2022 13:49

Květen 1942, berlínské noviny Junge Front Heute, titulek: Stalin hazarduje s ruskou budoucností.

Stejná situace, stejná logika.;-)

16 0
možnosti
JZ

Zase snůška tendenčnich blábolů..Rv

12 5
možnosti
DK

Bartoňi dočkáš se. Kluci z Ukrajiny už se chystají na kafe.;-)

9 1
možnosti
Foto

Když je za změkčenou souhláskou měkké i, háček se nepíše. K tomu se ve škole časem dostanete. Také slovosled budete probírat. Třeba vaše druhá věta by měla vypadat následovně. Kluci z Ukrajiny se už chystají na kafe.:-)

5 8
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články