Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Podle autora "Rusko bez mobilizace dosáhlo v zásadě svých cílů, které si vytýčilo."

Cíle vytyčil na začátku invaze Vladimír Vladimirovič těmito slovy:

"... , jsem se rozhodl provést speciální vojenskou operaci. Jejím cílem je ochrana lidí, kteří v průběhu uplynulých osmi let museli snášet šikanu i genocidu ze strany kyjevského režimu. Usilujeme o demilitarizaci a denacifikaci Ukrajiny a také o předání k soudu těch, kteří spáchali četné krvavé útoky proti civilistům včetně obyvatel ruské federace."

Opravdu v zásadě Rusko těchto cílů dosáhlo? Nakolik ochránilo lidi?

Jaké míry demilitarizace a denacifikace už dosáhlo? Koho předalo soudům?

20 0
možnosti
JK

Co asi vede pana Bartoně a jemu podobné k obhajobě Putinova režimu. Nepochybně jde o režim totalitní v rukách jednoho vůdce, který se drží u moci brutálnímu represemi, i vraždami, který udržuje absolutní policejní dohled nad všemi, zakazuje svobodné informace a krmí své vazaly totálně šílenou propagandou. Jak to, že dotyční přehlížejí hrůznou krvavou válku a zvěrstva co páchají putinovi vojáci. Všimněte si, ani slovo o agresi a vraždách.

Ukrajinci se nesmíří se zabráním území, ne po tom, co putinovi rašisti napáchali. Takže připravovat veřejné mínění na nové uspořádání, je z pohledu Ukrajiny zločin. Putin chtěl do pěti dnů ovládnout Kyjev, nasadit novou vládu a prohlásit Ukrajinu za území Ruska. Následně chtěl vymýtit ohniska odporu, bez dohledu médií. O jakých plánech a následných plánech mluví pan Bartoň není jasné, asi postup putinových rašistů plánuje on a podle toho to taky vypadá.;-)

23 0
možnosti
JT

J66i54r76i 19T89i55c75h39y

13. 5. 2022 16:28

Pan Barton sepsal rozbor, se kterym nemusite souhlasit, ale zadnou obhajobu Putinova rezimu tam nevidim.

2 1
možnosti
Foto

Myslíte Zaorálka, který byl v předchozí vládě ministrem kultury a dnes si ani do sněmovny na levné kafe nezajde? Jj, ten pán má přehled a tajné informace z celého světa.

13 1
možnosti
Foto

... a od všeho má klíče...;-);-D

8 0
možnosti
Foto

Konečně máme pořádnou vládu. Jen co budeme předsedat EU, tak to světu zase ukážeme a pozveme Zelenského na summit. Když už nás nezahřeje ruský plyn, tak se musí hledat teplo jinde.

4 12
možnosti
PK

Situace na Ukrajině se mění každou chvíli a je to velmi pestrý přehled , pokud čtete i zahraniční media, tedy ty z demobloku, bo ty Ruské zde nejsou dosažitelné. Takže váš blog ve chvíli napsání, již ztrácel aktuálnost, co se opakuje stále je že vítězí dva USA a Čína.

4 10
možnosti
RK

Nešlo by to napsat česky?8-o

3 2
možnosti
Foto

Ekonomiky války potřebují. USA už dávno pochopily, že nejlepší jsou ty na cizím území a Evropě to teď také docvaklo.

5 16
možnosti
SB

Tak vidíte, jak jim Rusko mohlo udělat škrt přes rozpočet. Stačilo jen, kdyby tu válku nezahájilo, a ti zlí Američané by měli po žížalkách.

18 0
možnosti
SB

A to jste se ve svém blogu zaměřil pouze na územní zisky. Ve skutečnosti toho Rusové získali na Ukrajině mnohem více než jen nějaké území. Například stovky a tisíce televizorů, praček, ledniček, mikrovlnek, záchodových mís, dámského spodního prádla a řadu dalších věcí.

Jenom s těmi traktory vyvstala potíž, protože ti zákeřní Ukrajinci jim je na dálku sprostě zablokovali.

29 0
možnosti
Foto

Přemýšlím nad tím, k čemu některým těm rusákům ty záchodové mísy na těch středověkých vesnicích bez vody a kanalizace budou...

4 0
možnosti
Foto

Charkov osvobozen a Ukrajinská armáda je na hranicích Ruska. Zaorálek je ten pravej znalec.

15 1
možnosti
Foto

Rusko se za Gorbačova při rozpadu SSSR zachovalo nerusky velkoryse a Putin se to teď parusky snaží napravit.

3 13
možnosti
JK

Jó takhle je to, "parusky" znamená vraždit, znásilňovat, loupit a plenit. Vlastně je to vlastně fakt, v dobách SSSR se satelity včetně nás měli "parusky" dobře.;-D

Asi to nepochopíte, ale já už se teda "parusky" nechci mít, proto jsem rád, že svobodný svět zastaví Putina v jeho rozpínavosti.;-)

15 0
možnosti
JZ

Typická Bartoňovská demagogie. Ruské "úspěchy" bere jako hotovou věc, o ukrajinských píše jako o údajných. Navíc taktně zamlčel, že velká část ruského majetku zůstává ve Švýcarsku zablokována.

18 1
možnosti
Foto

A trochu pozapomněl na to, že cíle nebyly jen na Donbase

17 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,52
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články