Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

Pane autore, je obecně známé, že sankce začnou účinkovat až po spotřebování vlastních rezerv a to nebude dříve než za rok.

Když vy se divíte, že po měsíci není vidět žádný účinek, tak se chováte jako Frištenský na cestě na severní pól. I on se už od Náchoda ptal, kdy už tam budou.

13 0
možnosti
JP

S tím rublem to bude podobně jako bylo u Babišů, kdy stát zastoupený Babišem nakupoval u Babišů a dotace odkláněl k Babišům. Kdo kupuje rubl a komu se prodává, o tom pan ruský šváb nic.

11 0
možnosti
MB

Nesmírně složitá otázka - Co vlastně ruská vojska na cizím území pohledávají. Proč stále kradou území? Zanedlouho budeme u tématu 9.5. 1945. Má se to oslavovat a jaké vlajky vlastně vyvěšovat ... ?

Řeklo se. Jde o uctění padlých a připomínku - Aby se hrůzy, již neopakovaly. Co se dělo? Kreml všechny osvobodil pro jistotu 2x, MLR 1956, ČSSR 1968 atd. Důvod? Svobodné země, se chtěly svobodně rozhodnout. Jejich úvaha byla špatná. Tedy jsou osvobozovány dodnes ... !

Vzniká úplná rarita. Lze vůbec ruskou vlajku vyvěsit? Nezasáhne tzřeba náš úřad? Za podněcování násilí. Nebo ji vyvěsit, za osvobození celou. Za rok 1968, ovšem pouze polovinu. A za osvobozování Ukrajiny už jenom čtvrt? Jinak věřím. Okupantové by si ledaskde, rádi vyvěsili tu svou, celou ... :-)

8 0
možnosti
MK

Hrůzy se opakují a tak 9.5. opravdu není co slavit.

3 0
možnosti
Foto

Západ podporoval členství Ukrajiny v NATO, protože chtěl, aby Rusko vlastním přičiněním padlo na kolena. Podle opakovaných prohlášení CIA, válka měla začít dokonce o pár týdnů dřív, než k ní nakonec došlo. S válkou na Ukrajině Západ kalkuloval a Východ předvádí světu tragické představení podle jeho partitury.

1 6
možnosti
NP

Pane Bicero,nějak jste zapomněl, že představitel Číny SI-Ťin pching osobně žádal Putina, aby s invazí počkal na skončení OH v Pekingu. Což se i stalo.

Váš komentář vyznívá, jako obvykle tak, že Ukrajinu vlastně napadl ten zlý západ.

5 1
možnosti
Foto

Klasika, vyzobnout jen to, co se hodí. Novinář Lacina ve vašem odkazu také píše, že se mluví i o tom, že je kurz rublu umělý díky intervencím centrální banky. Že někteří odborníci mluví o tom, že na ruských ulicích panuje jiný kurz, což připomíná třeba období u nás za komunistů, kdy jsme měli jeden oficiální kurz a druhý, který odpovídal realitě.

Zelenskyj má filmový štáb. Putin se neváhá točit jak jezdí na koni, potopí se do jezera a jen tak náhodou vyloví vzácné amfory, jak uspává medvěda, jak hraje hokej, jak z vrtulníku pomáhá hasit požár, jak s odhalenou hrudí jezdí na koni... Nějaký rozdíl?

21 0
možnosti
AM

A93d86a49m 11M76a17l75ý

8. 4. 2022 8:30

Měli jsme si včas všimnout, co je Putin zač.

0 0
možnosti
PC

Napsal jste to naprosto pravdivě, pane Bartoni R^

1 14
možnosti
MK

Ten poslední odstavec, o dalším hysterickém kvičení voteplovačů z neZiskovek, to jen podtrhuje.

0 3
možnosti
ZZ

Je to neradostné čtení, ale je to tak !

;-(

6 10
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články