Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

J68i97r76i 22B14o45r

8. 4. 2022 10:59

Až se spojí s Čínou a Brazilií, tak bude půlka světa obchodovat za "zlatý " rubl a dolar nemá šanci. To už slyšíme pár let. Takovým bludům nemůže věřit ani pan Bartoň.Rv

7 1
možnosti
Foto

Až se spojí s Čínou, tak je to konec rublu.:-)

2 0
možnosti
Foto

Pane Bartoni, přání je otcem myšlenky. Ale já na rozdíl od Vás doufám, že Rusové dostanou přes papuli a Ukrajina se pořádně postaví na nohy.

A k tomu Rublu - vždyť není směnitelný. To je jak s československou korunou. Taky měla k západoněmecké Marce kurz asi 4 Kčs. A víme co to znamenalo.

13 1
možnosti
JP

Až se bude volit ředitel zeměkoule, tak můj hlas máte jistý. Jen vynechte finance, ty bláboly kolem rublu celý hodnotný text jen shazují.

6 0
možnosti
Foto

Já vám povím, jaký výsledek války se pro Rusko rýsuje - zmrskanej zadek od daleko slabšího, z ostudy kabát a bída doma na několik desítek let. No povězte, kdo to má...?:-)

13 0
možnosti
Foto

Rusko je země, která se se od 16 století do 19 století se rozšiřovala rychlostí 90 km čtverečních za den. V 15 století vznikla Moskevská Rus, poražením Tatarů- Zlaté Hordy. Ta vláda na územ Ruska 250 let, 15 generací a ovlivnila myšlení Rusů. Tatarská feudalita v ruském prostředí splynula, ale zároveň mu zprostředkovala své tradice a způsob myšlení. V době, kdy byl Zlatá horda poražena byla v Evropě renesance. Vychází dílo Koperníka, Tycho de Brahe, Miguel Servet , objevil , že srdce má dvě komory. V Rusku v té době byl hluboký středověk. Rusko se soustřeďuju na výboje a ovládání dalších území. V 16 století Rusko přejímá pravoslaví a podle jejich nauky, která trvá do dnes jsou všichni ti, co nevěří v pravoslaví lidé nečestní. Rusko věří, že je výlučné a nadřazené všem, kdo tuto víru nevyznávají. Musíme si uvědomit, že Rusko je jiná civilizace.

12 0
možnosti
JR

J19a92n 35R42á91ž

8. 4. 2022 18:52

Tu poslední větu tesat do kamene a o ten kámen by měl hlavou bouchnout každý, kdo si myslí, že může vzniknout někdy v Rusku demokracie západní podoby, aby se mu rozsvítilo.

1 0
možnosti
ST

Rusko je podle Nikiforové moderní svobodomyslný a mírumilovný stát, kde žijí slušní lidé, zatímco na Ukrajině vládne tmářství, nenávist a barbarské zlozvyky. Ruští vojáci by totiž nikdy nezabíjeli vlastní občany, aby pak jejich mrtvoly prezentovali západním novinářům.

Naopak, střely Kalibr a Iskander přinášejí podle Nikoforové na Ukrajinu zprávu o rozvinutější ruské civilizaci, která se vyznačuje „myšlenkou lásky mezi lidmi“.

... autorka popisuje jednu jedinou ruskou chybu: Rusové totiž podle ní neumí lhát. To je prý jejich jediná „slabina“. Ta je ale bohatě vyvážena tou gigantickou morální velikostí, kterou nás všechny Rusko přesahuje. Pak už nás ani nepřekvapí názor, že v Rusku je taková svoboda slova, jaká je na Západě nemyslitelná.

https://www.forum24.cz/sokujici-bludy-ruske-propagandy-rusove-siri-na-ukrajine-ideal-lasky-mezi-lidmi/

14 0
možnosti
JK

U vás je to viditelně obrovské přání, aby z toho vyšlo Rusko dobře, bohužel to nedopadne. Co se týká ekonomiky je zde blog, který dost neutrálně popisuje stav. Takže vaše jásání nad Rublem je úplně mimo. https://kislingerova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785979

Krvavá lázeň Putinových jednotek na Ukrajině v podstatě vylučuje normální jednání o míru. Mír může být po úplném stažení ruských jednotek z celé Ukrajiny, k tomu není nutné jednání to je přirozený požadavek. Dokud bude Putin útočit mír nebude, je to čistě na rozhodnutí Kremlu.

14 0
možnosti
MS

Milerád si přečtu váš článek o ruském rublu za pár měsíců, nebo za rok, až se začnou projevovat změny v Evropě ohledně závislosti na ruském plynu. Pak ať si prodávají Indům a Číňanům.

3 1
možnosti
Foto

Ano, Jistě. Hrubé omyly Západu, Zelenského a geniální politika Ruska.

5 0
možnosti
Foto

Omlouvám se za opakovaný příspěvek. Nějak se mi to předtím zaseklo.

0 0
možnosti
Foto

Ano, jistě. Hrubé omyly Západu, Zelenského a geniální politika Ruska. ;-D

2 0
možnosti
  • Počet článků 2658
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2016x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články