Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..... takovej "Tonda Baudiš v sukních",- když mu nevyšel ten "mírotvůrce" v Bosně tak si aspoň zastřílel v letadle!,- ....... jeden vedle druhýho cirkusáci hadraV[>-]!

0 0
možnosti

Také si často myslím, že modré přilby OSN jsou zbytečné, pokud nemohou zasáhnout a smí jen přihlížet vraždění, jako tomu bylo v Srbsku. A pokud má OSN sloužit beztrestnosti velmocí, pak je tu skutečně zbytečné! Válčící zemi by mělo být pozastaveno členství v OSN, jinak je OSN skutečně jen k smíchu! :-)

2 0
možnosti

Paní Černochová na mě dělá dojem, že je to dáma do kavárny, kde elegantně drží hrnek a vykládá své názory na politiku. Povedlo se jí to a její hobby se stalo její profesí, bohužel právě v době, kdy začala kousek od nás válka. Že věc i moc nerozumí, a že to ODS původně nevadilo, je patrné z toho, že udělala veřejně už asi 2 chyby - jednak to s OSN a pak na tiskovce nějak nechápala, co je to bezletová zóna. Jinak dobrý, ještě pár pokeců v kavárně s nějakými odborníky na politiku a vojenské umění, a může předstírat, že tomu rozumí. ;-)

3 6
možnosti
Foto

Konečně jsme se dočkali a máme vládu odborníků.

2 0
možnosti
Foto

A Vy v ní chybíte! ;-D

1 0
možnosti

Tak se nám paní ministryně pěkně uťala. Je sice mládá, ale ne už nejmladší, tak by si mohla vzpomenout na modré přilby nesměly zasáhnou do masakru v Srebrenici. Tak co by dělaly na Ukrajině. Pane bože co nám to tu vládne.

4 9
možnosti

OSN je vzhledem k účasti Ruska v Radě bezpečnosti impotentní orgán. Usnesení mimořádného Valného shromáždění OSN na kterém za šílence Putina postavilo jen pět států z celého světa, toho fašistického šílence nepřiměje k ústupu.

Jediná možnost je vyloučit Rusko z Rady bezpečnosti.

10 0
možnosti
Foto

Rozpustit a vypustit. Asi by to chtělo nějakýho světovýho četníka s pořádným obuchem. Rádobyspirantů na tuto fci by bylo haffo, a nikoli poprvé, alébrž furt a porád, že:-/ Akorát, že to stále dopadá, jako ti strážníci, co stáli plačící ...:-(

1 0
možnosti
Foto

Tak OSN by mělo hlavně s okamžitou platností zrušit Rusku právo veta. Ono tohle právo bych zrušil v této organizaci celkově, jak se ukazuje právě na příkladu Ruska, je veta jen ku škodě dobré věci. Jedna země - jeden hlas, žádné výjimky, jen tak by bylo rozhodování v OSN spravedlivé.

13 0
možnosti
Foto

I92v35a92n 86V46e57s81e88l80ý

15. 3. 2022 11:25

Přesně tak - rada bezpečnosti je tak úplně na nic když má rozhodnout o svém stálém členovi s právem veta.

2 0
možnosti

Modré přilby nejsou, tak jsme poslali tři modrá saka

Chytráci mudrují, profesor Fiala vyrazil na inšpekci.

Vy zíráte, my zíráme, zatímco hrdina Macron se v Paříži přestal holit a začal chodit oblečenej jako dealer, Fiala vybral správnou kravatu a oblek, koupil strojek, Machy a pěnu a jede z Volodimira udělat zase džentlmana.

3 14
možnosti

komu neni shury dano... nakoupi u O. Dubovskeho

9 1
možnosti

dolf Hitler by se nestačil divit. Ruský mužik z paláce hledá Lebensraum ... :-)

1 0
možnosti

Tak zrovna v evakuační zóně by byla přítomnost modrých přileb logická a zcela legitimní i se stanovami, protože ochranný koridor je domluva obou stran sporu, kde nemá být válka, ale příměří. Čili přesně legitimní účel mírového sboru. Aspoň by se nikdo nevymlouval, kdo tedy útočí na civilisty v ochranném koridoru. Rusáci to svádí na Ukrajince a naopak.

7 0
možnosti
Foto

Myslíte, že by Kreml modré přilby respektoval? Copak respektuje konvence?

5 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,79
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články