Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Poněkud hloupě píšete, neboť z neznalosti či záměrně vynecháváte to nejdůležitější. Ony totiž pod vlivem různých "zaručených" informací odmítala vakcínu a chtěla získat obranný mechynismus přímou nákazou virem, což ZÁMĚRNĚ učinila. Toto rozhodnutí bylo fatální, žádná komorbidita (ubohá snaha odvrátit diagnózu od pravé příčiny).

Bylo to hloupé rozhodnutí? To bych si neodvážil tvrdit, protože ona se rozhodovala podle dodaných informací, tyto informace (neboť byly nesmyslné a naprosto nevědecké) jí vedly k rozhodnutí, v tu chvíli pro ní správnému. Z pozice nezaujaté bylo její rozhodnutí nešťastné, ale určitě nebylo důsledkem neinformovanosti. Jenže její informace nebyly korektní, ale nesmyslně tendenční. A ona jim podlehla.

Připadá mi velmi ubohé až hyenózní využít neštěstí zmanipulované osoby ke kritice čehosi, co s jejím osudem vůbec nesouvisí.

6 0
možnosti
Foto

To rozpoutala mainstreamová média a použila to jako klacek na odpůrce státního boje proti Covid 19.

A máte pravdu je to neetické až hyenózní.

6 7
možnosti
LV

Podepisuji bez výhrad.

10 0
možnosti
JK

Setrvalý rozklad hodnot díky antivaxerům = mrtvoly, zde jedna konkrétní.

3 14
možnosti
Foto

A vy víte na co paní Horká ve skutečnosti zemřela? Protože na covid to nebylo, příčinou mohla být pouze komorbidita, kterou covid akceleroval. Jenže to se dnes nikdo ani nepokouší zjišťovat. Už se sice nepíše řepácky, "že umřel/a na covid", ale s covidem, přičemž po tom "s" se jaksi nepátrá.

Jestliže se někdo odmítá očkovat, došel svou úvahou k názoru, že to nepotřebuje, proč má pořád tolik očkovanců potřebu tyto lidi obracet na svou víru a klidně k tomu používat násilí?

10 5
možnosti
JK

Velmi s Vámi souhlasím, pane Bartoňi. R^

6 0
možnosti

J68a91k14u48b 46Š53o96l80c

19. 1. 2022 8:30

Nebýt neočkovaných, tak tu žádné vlny nemáme. Nemocnice jsou zbytečně zahlcené "zdravými neočkovanými s přirozenou imunitou". Kvůli nim se odkládá jiná péče a skutečně umírají lidé zbytečně. Není to vina jenom těch, kteří skončí v nemocnici, protože nikdo neví, jaký průběh bude mít covid u něj, je to vina všech neočkovaných. Ti, kteří vytrubují svoji pravdu veřejně jako vy, jsou samozřejmě vinni násobně víc.

11 11
možnosti
JK

Jakub Šolc: "Ti, kteří vytrubují svoji pravdu veřejně jako vy, jsou samozřejmě vinni násobně víc."

Vy jste přesně ten příklad "vymytého občana masivní mainstreamovou propagandou", které výsledkem je velké rozdělení společnosti, o které je tento blog autora. To myslíte vážně? Popravit autora ZA JEHO NÁZOR(!) by jste rovnou nechtěl ??? RvRvRvRvRvRvRvRvRvRv

8 8
možnosti
PV

Statistiku proste nejde obcurat.

0 0
možnosti
ŠM

Hanka Horká se prostě špatně rozhodla...a na svoje rozhodnutí doplatila...;-(

10 0
možnosti
  • Počet článků 2656
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2018x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články