Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Jen Ursula von der Leyenová ví, co je správné a co ne a vy holoto ji proto budete poslouchat, jinak tvrdá pěst EK s vámi, pěkně po bolševicku, zatočí.

;-D

0 0
možnosti
PS

Zajímalo by mě, zda je nějaká studie o tom, kde a proč se bere v součných západních zemínch, ke kterým vzhlížíme, tolik socialistických až totalitních praktik ? Bohužel já na dobu před 1989 nezapomínám.

2 0
možnosti
IF

I74v34a34n 75F26u27č39í22k

3. 12. 2021 11:02

To je přírodní úkaz, že čím méně se stávají byrokraticky nabobtnalé instituce prospěšné a akceschopné, tím více se zvyšuje jejich tendence vymýšlet neexistující problémy a vyžívat se v jejich řešení.

Na hranicích EU se shromažďují hordy agresivních migrantů, v Schengenském prostoru se potulují desetitisíce individuí bez platných dokladů, energetická krize začíná sužovat nízkopříjmové vrstvy obyvatelstva a covidová epidemie si dál vybírá svou daň na životech občanů i chodu ekonomiky... a Evropská komise řeší způsob, jak léta zažité a ničemu nevadící vzájemná oslovení lidí měnit administrativním pokynem.

5 0
možnosti
MP

Poté, co jsem si ten blábol z pera EU přecetl jsem se odebral na velkou stranu.

Jinak díky za super článek. Alespoň vidíme, co ti potentáti vymýšlejí za newspeak.

6 0
možnosti
MV

M39i86l14a47n 93V61i72k

2. 12. 2021 18:16

EU, do které jsme vstupovali a ta dnešní je ... něco úplně jiného (napsat více by bylo na smazání).

6 0
možnosti
SB

Dovoluji si oponovat.

Dnešní EU je právě taková unie, do které jsme si v referendu v roce 2003 schválili vstup.

Pouze tehdy spousta lidí odmítala vidět skutečný stav věcí. Ale ona byla taková už tehdy.

A nás, kteří jsme v referendu hlasovali proti vstupu, bylo něco mezi dvěma a třemi stovkami tisíc. To je samozřejmě nesmírně málo, pokud jde o výsledek referenda (byli jsme velice silně přehlasováni), ale dost na to, aby to bylo možno považovat za důkaz, že vidět se to přeci jenom dalo.

4 0
možnosti
Foto

Do zadečku nekorektnit, jinak už neuvidíme žádný film z vězení nebo bude to jako láska "z vězení" namísto "láska z pasáže". To by bylo velmi zarážející.

0 0
možnosti
MS

Nejvíce mne vytočila "korektní" mluva jednou v ČT v dokumentu z II. světové války, z východní fronty, kdy jsem se dozvěděl, že Rusko přepadli nacisti, bojoval tam Wehrmacht, bombardovala Luftwafe a námořní blokádu prováděla Kriegsmarine - ale Němec, Němec tam evidentně nebyl ani jeden - ČT se chová odpudivěji než Emanuel Moravec ...

12 0
možnosti
JP

Mne zas úplně šokovalo , ze německy mluvící Židy a Švýcary sikanovali česky mluvící revoluční gardisté. Fašisty nefasisty a i vězně z koncentraku . Konec konců vést válku za vítězství proletariátu přísahali generace československých mladých muzu . A někteří na to byli a dodnes i jsou hrdí .

1 0
možnosti
JT

J83i77r78i 80T95i93c30h53y

2. 12. 2021 16:32

Bohuzel, tak jak tezke bylo porazit nacismus a bolsevismus, tak to bude stat par generaci, nez se odstrani ten soucasny mor, sireny radikalni levici ze zapadu.

14 0
možnosti
PK

Přijde zase něco nového, buďte bez obav. Jako s nemocemi ...

1 0
možnosti
IM

I18v66a98n 48M17i91n23á17ř

2. 12. 2021 13:56

Zvrhlá korektnost, posedlost antirasizmem a servilní podlézavost sexuálním menšinám již nabývá charakteru - novodobé inkvizice. Těmto nátlakovým ideologiím, kterými nás zahrnují západoevropské státy a USA bychom se měli velmi radikálně bránit. Byli jsme až příliš dlouho obětmi totalitního teroru, aby nám opět byly vštěpovány - podobně nebezpečné světonázory.

Díky za velmi podnětný a aktuální článek !

26 0
možnosti
Foto

No já bych to brala. :-)

Přiznat před některými více radikálními novými obyvateli EU, že jsem křestan (slavím Vánoce) nebo slečna (nemám ochranu muže), není příliš rozumné.

Jestli oni to s námi naopak nemyslí dobře.:-)

2 0
možnosti
JP

Vánoce můžete slavit i jako pohan .. saturnalie i Dies Natalis Solis Invicti . S křesťanstvím tehdy nic neměly společného . A jako křesťan je nemusíte slavit s nebudete o nic min křesťanem . Ti se poznají jinak , ze mají mezi sebou lásku . Jan 13:35

2 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,90
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články