Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Lidstvo nezblblo. Blbé je pořád stejně, ale také je agresívní a rozpínavé. To bylo také vždycky, jinak by nepřežilo. Jediné, co se změnilo, je počet lidí. Stal se neúnosným, ale nejen to, tento počet přežívajících miliard není ani žádným přínosem.

0 0
možnosti

..... a tak vite jak to je!,- zrobime summit, sepišem memorandum, signujem to pod palbou fotoblesků a rozjedem sa dom. No a doma sa po tem ukrutným mejdanu konečně vychrápem z kocoviny a podepsaný dohody a memoranda vypovíme, upravíme po svým, event. zcela odmítneme!,- ........ ajeto:-/!

0 0
možnosti

Souhlasím s autorem! Jen mám dojem, že už bylo všechno řečeno asi 1000x. Nicméně je to důležité. Fakt, tak si to opakujme, ať to nezapomeneme. Kdybych měl říct něco originálnějšího, tak mě napadá, že jedna věc je IDEA, druhá realizace!! Nějakou ideu lidé vždycky vymyslí!!! IDEA vypadá úžasně, ale když se začne realizovat - ejhle problém!!!! Tak třeba Napoleon Bonaparte, dobýval celou Evropu pro nějakou ideu, tuším nějaké osvícenství, dobyl až Moskvu. Ale změnil něco? Ne. Pak tu byli ti Marxové, komunisti, Hitler s nacismem, pak Lennon a hippies s Láskou. Víme, jak to dopadlo. Co tam ještě máme? IDEA demokracie, liberalismu, globalismu a zelené energie. O co, že za 100 let to bude zapomenuto! Jasně to už tu nebudeme, možná kometa to uvidí. Ale takhle: selský rozum říká: hele, to nebude fungovat. Bohatí Němci a Francouzi ano, ti postaví všude vrtule, zruší jádro, uhlí, naftu, plyn, budou třídit odpad, jistě. Jak říká Stanislav Komárek - Germáni jdou vždycky do extrému (geneticky jsou Francouzi taky Germáni). Američani? Ano, ale jen když to něco vynese. Latinská Amerika: kašlou na to. Afrika? Kašlou na to. Asiati - kašlou na to. Indové? Nikdy nic. Čína? Udělají, co budou chtít, protože žádní hloupí barbaři z Evropy a Ameriky jim nebudou diktovat, co má dělat žlutá duše. Asta la vista, bejby-

3 0
možnosti

Jirko, jak s námi hloupými barbary můžete vůbec vydržet. Máte tolik možností v Latinské Americe, Africe, Blízký východ asi ne, ale Asie a konkrétně Čína to je země zaslíbená. Na co čekáte, balte a tradá. Vlastně chápu, od hloupého barbara si nenecháte radit, to by musela ta myšlenka být přímo vaše. Takže, mezi námi, nic jsem neřekl, jasný! Šťastnou cestu.;-)

1 3
možnosti

skoda, ze Vas s timto textem na klimatickou konferenci nepozvali...

4 0
možnosti

No ano, věřme Klausovi, Číně a Bartoňovi. Ta hrstka lidí co žije roztroušeně po planetě, nemůže v žádné případě ovlivnit nic. To, že sem tam strčíme trubku do země, nebo do ní občas kopneme, to planeta ani nezaregistruje. Komunisti v Číně dělají vše bezvadně a za vše špatné mohou kapitalističtí revanšisté.

A to nejlepší nakonec, i kdyby náhodou (což není prakticky možné), pan Bartoň a Klaus neměli pravdu a člověk si sám sobě zničil planetu vlastní činností, tak není možné jim dvěma dávat za vinu, že se na tom podíleli. Nebude totiž na Zemi nikdo, kdo by je obvinil, nebude na Zemi nikdo, doslova.

Poselství je jasné, ti dva si chtějí dožít ve svém smogovém blahobytu a pak si dělejte co chcete.

2 10
možnosti

J20a97n 68K29y71š37k29a

1. 11. 2021 8:54

Je to zbytečně dlouhé. Stačilo napsat "Celé lidstvo jsou samí idioti, jenom Bartoň s Klausem jsou dva Ajnštajni".

4 8
možnosti

J36i18r16i 98T69i24c87h48y

1. 11. 2021 19:31

To je nejduchaplnejsi rozbor energeticke situace v diskuzi!

2 0
možnosti
Foto

Říká se tomu "kálet si do vlastního hnízda"...:-/

3 0
možnosti

Mít takový devastující účinek na klimatické a eko-systémy, jaké nyní předvádíme? Tak to nepochybně...

1 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,76
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články