Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Milí přátelé, i kdybych byla absolutně oddaným zastáncem očkování, pak po dnešních Událostech, komentářích na ČT24 pod taktovkou red. Kubala, který si pozval dva tvrdé zastánce očkování absolutně celé populace pod jakýmkoli nátlakem a pouze jednu senátorku oponující tvrdému donucování k vakcinaci (sama se podílí na žalobě u mezinárod. soudu) - "diskuse" proběhla tak, že zastánci povinné vakcinace měli větší prostor, senátorka byla okřikována JUDr. Válkovou - tak po tomto divadle, kdy z nás česká pravice vytáhla voličské hlasy ve vysoké míře podvodem (dnes přejímá manýry p. Babiše), jsem nyní zásadním odpůrcem těchto tvrdých postupů. Plošné očkování bylo spuštěno jako výlučně dobrovolné, do půl roku se ukázalo neuvěřitelné množství různých druhů vedlejších závažných účinků vč. nízké účinnosti vakcín, a nyní budou občany donucovat k očkování podobně jako komunisti v minulosti? Fuj.

1 0
možnosti

Je to ještě horší: nejen že diskriminují a chtějí v diskriminaci tzv. neočkovaných (ale často už z covidu uzdravených) ještě drsněji pokračovat, ale aniž by ještě byla ustavena nová vláda, už nám práce její někteří zástupci dnes večer na ČT24 řekli, že nám zavedou povinné očkování proti covid-19 (např. zástupce STAN, který si v podstatě porozuměl s JUDr. Válkovou, jež má z mládí zkušenosti od komunistického prokurátora Urválka). Jedině lékařka a senátorka Chalánková poukázala na silnou promořenost české populace (proč nutit k očkování lidi s protilátkami?), dále poukázala na některé neznámé kolem vakcín - např. neznáme ještě ev. dlouhodobé nežádoucí účinky. Chalánková také informovala o žalobě podané u Evropského soudu pro lidská práva, kam se odvolal francouzský hasič, který se nechce povinně očkovat, být k tomu donucován nepřiměřeným nátlakem státu.

1 0
možnosti

Z toho prohlášení poslance Svoboda docela mrazí... Naprostý souhlas pane Bartoňi R^

2 0
možnosti
Foto

"...nová česká vláda si už na neočkované „brousí zuby“.

To jsem nevěděla, že Hamáček je v nové české vládě. Dnes totiž připustil, že ve hře je to, že neočkovaní nebudou smět chodit do práce.

1 1
možnosti

co se dá dělat, na HoF jsem už víc než rok, tak to potáhnu dál

0 0
možnosti
Foto

Tvrdíte, že jste očkovaný, ale píšete jako zarytý odpůrce. A pro mne platí "ukázaná".

1 5
možnosti
Foto

I81v10o 56C20i38l90i90c97h

25. 10. 2021 18:03

Také jsem očkovaný a přesto jsem velice silně proti tomu nátlaku nebo pokusů o segregaci neočkovaných.

6 0
možnosti

J62a29k58u73b 74Š98o74l84c

25. 10. 2021 13:20

Být černý pasažér sebou nese i rizika. Nelze čerpat jen výhody a nevýhody ať vyžerou jiní.

1 4
možnosti

Nikoliv, pojede se v rámci nej znalostí odborníků z celého světa ....

0 0
možnosti

Ve Francii zatím postavili mimo službu neočkované zdravotníky v míře 0,7 %, protože jich mají málo. Kdyby Rakousko uplatnilo výjimečný stav pro neočkované (a myslím, že i neuzdravené, protože zatím dovolili i protilátkové testy těm uzdraveným), těžko by stát mohl kontrolovat jeho dodržování, u každého obyt. domu by musel stát policajt. Jak v Rakousku, tak v USA je záplava soudních žalob. Na http://www.corona-ausschuss.de diskutují odborníci o nepřiměřenosti postupů politiků, mj. odkazem na to, že i Rakousko má z dob nacismu svého kostlivce ve skříni.

6 1
možnosti
Foto

Očkování je stále dobrovolné.

Lidé, kteří se rozhodli neočkovat jen ponesou odpovědnost za své rozhodnutí. Nic víc nic míň.

7 2
možnosti
Foto

Ockovani mohou nakazu roznaset. To vyrobci vakcin i vedci vedeli od pocatku. SVOBODNA VOLBA NENI HRUBY NATLAK. A ja dnes mela telefon,ze dve kolegyne OCKOVANE jsou doma s covidem. Meni to ani pul roku od ockovani. JAKOU ZODPOVEDNOST? Ze budi sedet doma a vir si mezi sebou budou sirit ockovani?

5 2
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,84
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články