Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68i98r54i 66T86i73c76h42y

25. 10. 2021 15:35

Biden je jen takova trapna figurka. Horsi je nastup diktatury radikalni levice, vedene zejmena levicaky v Demokraticke strane.

3 0
možnosti

Jednoho dne to stejně stávající šéfka v pozadí Kamala převezme i oficko...

2 0
možnosti

Teda pardon, ale mě spíš zajímá na jakém dalším dnu je popularita našeho presidenta.

2 4
možnosti

J31a19n 14P30a26v44l56í73k

25. 10. 2021 9:26

Kdybychom měřili hloubku vašich textů, tak to dno je bezedné.

0 6
možnosti

Velmi hluboce jste se vyjádřil k tématu blogu. Přesněji nijak.

3 0
možnosti

Chudák Amerika, řeklo by se. Asi to s tou demokracií přehánějí, co? Zveřejňují o prezidentovi každý prd, dokonce sám (jeho kancelář) vydává veřejně přístupná data o všem co se děje v bílém domě, jak se má prezident a co dělá. Jak to, že si neberou příklad u nás nebo v Rusku. To by zas nebylo o čem psát, jen samé spekulace. Jak to, že se USA už dávno nezhroutili, místo toho zkrachoval totalitní socialismus a bída v Rusku dohání tu Severokorejskou.

Já jen aby bylo jasno, kam by bylo záhodno směřovat budoucnost.

0 1
možnosti

J59a85n 53M91a39r70e54k

25. 10. 2021 16:50

USA se dávno nezhroutiLY!

0 0
možnosti

Osobně jsem 30 let fandila americkým demokratům, avšak i mezi republikány jsem měla své oblíbence, v každé straně bývají lepší i horší jedinci. Mimořádně mě odpuzoval p. Trump (až na pár věcí, které učinil správně, např. vstřícné chování k Izraeli, či přechodné malé "zpacifikování" severokorej. Kima), v posled. jeho období se jevil jako šílenec, který nedokáže vstřebat voleb. porážku a je ochoten kvůli tomu nabourat americ. demokracii (neuznat ani soud. rozsudky). Ovšem nyní chápu Američany, proč jsou zklamaní p. Bidenem: kdyby už nic jiného (ovšem některé věci udělal správně, zpočátku plnil sliby voličům), pak jeho způsob vymáhání povinného očkování experimentál. vakcínami je neospravedlnitelný, připomíná to Putinovo Rusko či dokonce jakýsi vakcinační fanatismus. Potomek Kennedyů napsal knihu o Bidenovu poradci dr. Faucim (velmi ráda bych si ji přečetla): co vše se skrývá za Fauciho despotismem ohledně očkování a neuznávání přirozené imunity (Fauci pochází z rodiny, kde skoro každý vydělával prachy na farmaceutic. výrobcích, asi si na to příliš zvykl, ale možná má máslo na hlavě i pokud jde o čínskou laboratoř a riziko manipulace s koronaviry).

0 3
možnosti
Foto

Postupně se přichází na malé a větší podvody při hlasování. Trump to byl takový umírněný levičák, který měl averzi k válečným aktům.

To Biden to je pravý válečný lord a extrémní levičák.

1 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,81
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články