Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Země, které si neváží či dokonce veřejně urážejí své lékaře, ošetřovatele v sociál. ústavech, učitele, ale i běžné řadové občany jen proto, že je chtějí donutit hrubým nátlakem k tzv. dobrovolnému očkování, nejsou moje země. Takového státu si nemohu vážit.

8 8
možnosti
Foto

a taky si ho nevážíš.

a já si dávno nevážím tebe. Protože tobě se hodí naprosto vše. Jestli sis všimla, odmítám ti vykat, jako ty odmítáš jako dospělá vnímat, že svoboda slova neznamená obestírat prostor veřejně čtený silnou masáží - kam se hrabe doba minulosti a rudých práv - překrucováním a polopravdami, kde o zemi, která ti tohle umožňuje, vykřikuješ po vzoru pubertálních o totalitě . Což se sebrat a jít?. Kam? Těžko kamkoli...V jedné diskuzi jsi zašla tak daleko, že ti stála za lustraci i Angela Merkel, zda nepřijesídlila za mlada její rodina jaksi pro donášení. Její otec je pastor. Zkrátka paní, která dbá na proticovidová opatření, no tak se hodí zkoumat na ní všechno, že???

Přestává mne bavit zdejší popularita jakési Boškové, která má jako za komunismu plnou pusu frází a patosu. Jak si čeho neváží. životů těch ostatních především.

2 10
možnosti
ZZ

Neočkovaný učitel je něco, jako neočkovaný lékař, či ošetřovatel na JIP, nebo domově důchodců.

;-(

6 5
možnosti
Foto

J63a71n 52Š65i51k

22. 10. 2021 8:34

Jen pro Vaše info. Ráno byla na ČT24 náměstkyně ministra zdravotnictví. Opatření s rouškami vychází z dat, které ukázaly, že problémem ohnisek nákazy ve školách jsou učitelé, kteří nakazili žáky. Ukázalo se, že téměř všichni byli neočkovaní, přesné procento si už nepamatuji. Samozřejmě, že tady okamžitě začnou vyskakovat chytří diskutující epidemiologové, že hygiena a ministryně šíří lži Billa Gatese, očkovaným po vakcínách narostou zobáky a peří, protože se jim změní DNA a nebozí neočkovaní učitelé s rouškami si o přestávkách vykašlou plíce. Skákat milí můžete jak chcete. Jako národ děláme všechno proto, aby se před námi zavřely okolní země, které nebudou chtít Čechy nikam pouštět. My si nebudeme muset zavírat sami nic. Ale tak co, nám se to líbí mít všechno zavřené, ba přímo si v tom rochníme. Hezký den

11 7
možnosti
VB

Panu Šikovi: a vy věříte něčemu, co tvrdí MZ ČR či náměstkyně ministra, jemuž soud už přes 20 opatření shodil ze stolu jako protiprávní zmetky? Avšak včera pí náměstkyně Vašáková prozradila, že v nemocnicích máme nanejvýš 3 % pacientů s covidem - a kvůli tomu znepříjemňujeme život mj. dětem a učitelům? Zranitelnější jedinci se dají chránit jiným způsobem, např. správnými pracov. postupy v ústavech. Dětem covid až na naprosté výjimky neškodí (zprávu o nemocných dětech v Srbsku na Novinky.cz neberte moc vážně, tam půjde o nějakou léčebnou chybu a výmluvu na covid), ani učitelé nestonali významněji více než běžná populace - sleduju přes rok statistiky Skandinávie, Německa aj. Podle zahr. výzkumu v tuto chvíli budeme mít nejméně třetinu dětí už po covidu, aniž by měly příznaky (je to v zemích okolo nás, nebude to v ČR jiné). Stejně tak učitelé zčásti už covidem prošli a mají imunitu určitě lepší než tu z vakcín (studie na Medrxiv.org).

7 4
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články