Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PC

Nikdo, skutečně NIKDO (!) nemá právo jiného dospělého, svéprávného člověka nutit k lékařskému zákroku. Zdraví NENÍ veřejným majetkem, je výhradně majetkem dotyčného člověka, který také za ně nese plnou zodpovědnost.

Kolektivní imunita je naprostý nesmysl. Vymysleli jej vlci v rouše beránčím (dnes už bez tohoto roucha!), kteří chtějí ovládat naše myšlení a naše životy.

2 0
možnosti
Foto

Nemůžete býti strůjcem svého štěstí, když naočkován, ale oslaben jinou nemocí, dostanete nálož od neočkovaného spoluobčana.

Co ochrání neočkovanou mládež před těmi, kteří hlásají, je to můj život, já si s ním naložím jak chci, ale zapomínají na ty, u kterých se očkování nedoporučuje, tedy na mladší děti?

1 0
možnosti
PC

Tutéž, ne-li ještě větší nálož dostanete stejně tak od očkovaného. Vždyť už se o tom píše dokonce i u nás!

2 0
možnosti
VB

Francouzský parlament 13. října zamítl návrh zákona o všeobecném povinném očkování proti covid-19. Zdravotníci se sice mají povinně očkovat, ale zatím přechodně vyřadili z práce jen 0,7 % z nich pro odpor k očkování, chyběly by jim pracovní síly. Itálie nyní přechází od demonstrací proti covid-pasu ke stávkovým akcím, takže uvidíme.

0 0
možnosti
Foto

Hezky napsano. Dodala bych,ze jsme mozna z 80% promoreni, vetsina lidi,ktera se setkala s covidem ani k lekari nesla, protoze bud jim bylo prilis spatne nebo byli naopak bezpriznakovi. Ockovanim okoli nepomuzeme,naopak do domovu duchodcu a do nemocnic jsou pousteni infekcni ockovani,kteri testy mit nemusi. Vsichni vedi,ze kolektivni imunity dosahnout nelze ani pri 100% proockovanosti.. Dnesni vyvoj,tj.ze testy budou platit 1 den atp. je natlak i na ockovani mladych a deti,ktere to nepotrebuji. Tak se tesim,co nam nova vlada prinese...:-(

1 0
možnosti
JK

Souhlasím s Vámi pane Bartoňi R^

0 0
možnosti
JD

J19a87n 35D66o31u33š73e29k

15. 10. 2021 8:38

To sotva. Člověk nejčastěji jedná emočně a ne z nějaké racionality.

0 0
možnosti
JP

Děkuji za Váš svobodný pohled na očkování. V posledním odstavci se vyjadřujete, že starší se očkují a je to rozumné. Pokusy na lidech mi nikdy rozumné nepřipadaly. Byly odsouzeny asi nejen po 2.světové.

3 0
možnosti
MV

Pokusy na lidech????

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,85
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články