Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Uživatel požádal o vymazání
14 2
možnosti
Foto

To bylo jenom takové to vyjádření zasazené mimo realitu, to každý musí pochopit:-)

0 0
možnosti
JH

No, pokud je tohle ta dlouho očekávaná bomba, tak tahle vykopávka z roku 2009, spíše svědčí o zoufalství protibabišovských novinářů - politikářů.

Letos jsem nechtěl k volbám, ale když tak sleduju tyhle ubožáky, tak to možná, premiérově, premiérovi hodím :-)

5 5
možnosti

Možná? Vždyť vy už jste dávno rozhodnutý.:-/

7 1
možnosti

Miliardáři si skutečně mohou koupit co chtějí i prostřednictvím daňových rájů, ale neměli by pak vstupovat do politiky a dělat ze sebe vymetače Augiášova chléva. Toho chléva, ke kterému sami přispěli.:-/

12 2
možnosti
Foto

Babiš si přes své offshorové firmy poslal téměř 400 milionů korun, za které si pak koupil 16 nemovitostí na francouzské Riviéře včetně zámečku Bigaud. Koupil si ho tajně a přes společnosti z daňových rájů, proti kterým údajně bojuje do roztrhání těla. Podle odborníků operace nese znaky praní peněz Zjištění je součástí nového globálního projektu Pandora Papers, za nímž stojí Mezinárodní konsorcium investigativních novinářů. Andrej Babiš musí doložit, že na transakci použil zdaněné peníze.

3 3
možnosti
LU

"Pár dní před volbami je tak na miliardáře Babiše vytažena další aféra, která má rozhodnout v Babišův neprospěch."

To si fakt myslíte, že Česko je pupok sveta?8-o

Stovky investigatívnych novinárov celého sveta vyčkávalo do českých volieb, aby už konečne mohli zverejniť svoju mnohoročnú prácu o podivných transakciách politikov a podnikateľov celého sveta, napr. pakistanský premiér 225 mliónového štátu ktorý vlastný aj jadrové zbrane, kenský prezident, .....................................;-D;-D;-D

4 2
možnosti
JK

Ať už jme pupkem, nebo ne. Chtěl bych tu jako Čech žít a jestliže někdo okrádá kasu kam já posílán daně, pak mě to sakra zajímá a je úplně jedno kolik lidí a kdy na to přišlo.

Tohle zlehčování a odvádění pozornosti je divné. Jak může někdo omlouvat, že je sám okrádán.

1 0
možnosti
JV

No kazdopadne je ve vyborne spolecnosti ten premier ! Kdyz jsem ty jmena videl samej cestnej podvodnik.

2 2
možnosti
JK

Jestli je v to namočeno našich 300 firem a u Babiše jde o stovky miliónů, pak celkem to dělá mnoho miliard. To jsou ty miliardy co nám chybí v kase, co se i sám Babiš dušoval, že najde a přinese, že zastaví odliv kapitálu. Už vidím jak bičuje sám sebe, padni komu padni.

Skutečně se necháme dobrovolně okrádat další 4 roky?

8 3
možnosti
Foto

Jo? A co s tím hodláte udělat, když je to celé tak špatně?

0 0
možnosti
JV

Zábavné bylo, když dnes v 08:50 na RŽ ta novinářka z investigace.cz řekla, že vlastně neví zda se něco stalo, ale mohlo se něco stát......

To snad i Kubice byl věrohodnější.;-)

5 1
možnosti
JK

Jena se o optimalizaci majetku v rozporu s našimi zákony. Je zcela běžné, že finanční úřad při kontrole vyhodí faktury, které dle jeho názoru nesouvisí s podnikáním a faktury vytavené uvnitř korporace, které jsou pro jednu ze stran nevýhodné, dle názoru FÚ, a snižují uměle daňový základ jedné ze společností. Zvlášť citlivý je FÚ na faktury uvnitř korporace vystavené na služby, nadhodnocené a zejména když služby nebyly poskytnuty. Třeba u právních služeb studují složitost kauz a cenu, u účetních služeb počet účetních transakcí a cenu za transakci a pod. U firem s utajenými vlastníky, musí vlastnictví před FÚ být přiznáno, jinak jde o daňový podvod. Pokud se takovou skutečnost FÚ dozví, je jeho povinností okamžitě jednat, v tomto případě evidentně hrozí odliv prostředků do zahraničí a je tedy namístě vydat zajišťovací příkaz. Úplně stejně jako to FÚ obhajuje v jiných mnohem méně závažných případech. Nekonání FÚ je samo o sobě trestným činem.

Vaše snaha je opsáním Babišovi obhajoby, tady to ale je jasné jako facka.

6 3
možnosti
KL

Že někdo něco podobného vytáhne se dalo čekat. Navíc, když Babiš není žádný svatoušek.

Na volby to ale nebude mít žádný vliv. Rozhodnutým to jen potvrdí správnost jejich rozhodnutí. A nerozhodnuté to neovlivní, protože ti se nerozhoduji mezi ANO a některou z koalic, ale zda volit Spolu nebo Pirstan, případně ANO nebo ČSSD apod. Paradoxně to tak může koalicim spíše uškodit, protože pokud se přelije část voličů od ANO k socanům, zvýší to jejich šance dostat se do snemovny a Babišovi sestavit vládu.

Zveřejnění samozřejmě pokusem ovlivnit volby je. Už kvůli tomu, že z 300 českých jmen, bylo zveřejněno jen to Babišovo. To, že by mezi těmi ostatními nebyli lidé spříznění s jeho konkurenty, je podle mne přitom velmi nepravděpodobné.

10 1
možnosti
JK

Nemá to vliv, ještě to pomůže. Zajímavé je, že tohle je vždy první reakce, než dá Prchal dokupy nějakou historku.

3 3
možnosti
  • Počet článků 2659
  • Celková karma 31,47
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články