Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

O mládežnících se dá psát donekonečna. Rebelují, nemají zkušenosti, nechce se jim pracovat. Jsou horší jako jsme byli my! Pokud je ovšem kritizujeme, kritizujeme pak koho? Já myslím, že mluvíme pak o sobě. O nás, starších! Někdo je vychoval, odněkud z rodin přece vycházejí ...

Tak či onak. Kterákoliv strana, Hnutí, nebo Hrad, který mládežníky nezaujme? To je nesmírně blbě! O něčem to svědčí, jde přece o budoucnost. Ty "jejich volby", trend nedůvěřivosti - Pak prokazují zcela jasně ... :-)

3 0
možnosti
Foto

Pane Bučku dal jsem Vám plus mluvíte krásně v heslech a ve zkratkách. V tom je budoucnost!

3 0
možnosti
Foto

Je vidět, že mládí není hloupé. Ví, že volit ANO je cesta do pekel, kam se ocitnou oni, díky ANO až dospějí. Je zajímavé, že nepoučitelní jsou ti, kdo si říkají zkušení. Ti přes všechno, co se ví o hnutí ANO, že na krajích jako je Ústí, Brno, kde vládne ANO bují korupce a bodejť, ne když ryba smrdí od hlavy a v čele má mafiána, jehož podnikání je dotováno těmi, co odvádí daně a přesto jej jdou volit Bez ohledu, že to někdo jednou bude muset platit. Ve volbě ANO, které volí ti tak zvaně zkušení ,mají aspoň mladí názorný příklad, proč Německo volilo Hitlera. Jak je stále i dnes jednoduché lidi zblbnout. Co se týká boje proti klimatu, tak pokuď vím na to se dnešní mládež dívá s úsměvem. Ví, že je to ptákovina.

12 5
možnosti
LH

Volit Piráty s jejich "bilionem do ekonomiky" a komunisty nezi vrcholnými členy není cesta do pekel?

11 0
možnosti
Foto

Brzy ho mít budou a Vaše generace o něj přijde...nebo si myslíte,že dnešní tzv. moudří a zkušení důchodci volici komunisty či Babiše zde budou věčně?Čas pracuje proti Vám...tak to prostě je a vždy bylo...

7 2
možnosti
LH

Mladí voliči komunistů neboli Pirátů tu taky nebudou věčně. Někteří se poučí a jiní dojedou na drogy.

7 3
možnosti
LH

Chytrý člověk by obsah blogu dokázal rozporovat svou argumentací, kašpárek dokáže jen napsat "není chytrý"

4 0
možnosti
DH

Mládí je prostě nepoučitelné v každé době, a proto snad i hranice dospělosti a volebního práva by se měla v zájmu nás všech posunout nejméně na 21. let v souladu s číslem které nese naše současné 21. století.

Zažil jsem to sám, podobně jako jistě většina z vás, když jsem zjistil a ověřil jsem si z různých dobových zdrojů a dokumentů, včetně vyprávění řady pamětníků, kteří mnohé zažili, a mezi něž řadím i svého děda, který byl zakládajícím členem stranické ZO v jejich závodě. Ten, za mého ranného dětství, mi vždy své vzpomínky na ty krásné časy budování socialismu tak krásně vyprávěl před tím než jsem usnul já, nebo často dříve usínal při vyprávění on, a já měl poté ze zážitků z jeho vyprávění tak překrásné sny a vždy ráno se s nadějí, že něco podobného zažiji budil s touto nadějí do nových dnů.

Jenže jako žáček 3. třídy ZDŠ jsem v těch chladných podzimních dnech před koncem roku 89 ́ podlehl z dětské naivity všelijakým bludným představám a i díky klíčkům, od rodičů tehdy ještě zapůjčených, kterými jsem zmrzlými prstíky cinkal různě po náměstíčkách našeho městečka a vysokým dětským hláskem vyvolával různá odposlechnutá úderná hesla, jsem se stal tak jedním z těch, co aktivně přispěli ke všem těm politickým a společenským změnám. A věřte, že dnes když jsem již dospěl a rozumu nabral, bych si nejraději nafackoval, že jsem se zasloužil o všechno co nastalo.

Sám se již něčeho tak krásného co tehdy zažila za produktivních let vaše generace 65+ a starší nikdy nedočkám a navíc na všechny ty výhody, kterých si s vašimi neustále a nehorázně zvyšujícími penzemi užíváte, musí naše a patrně i další generace svou usilovnou prací vydělat a ze svých daní všechny ty náklady zaplatit.

A na to bych se nejraději, jak krásně náš rodný český jazyk umožňuje to nazvat, skutečně vydělal.

0 1
možnosti
Foto

Kolikrát to tu ještě napíšeš, ročníku 80???

2 0
možnosti
JH

Pokud si vzpomínám, tak minule volili topku a Kalouska. Štěstí, že nejsou svéprávní:-)

8 10
možnosti
Foto

Přesvědč dědka, přesvědč bábu, nahodˇ číro, připni placku;-)

4 0
možnosti
AN

A47l83e72š 33N63o98v93á36k

22. 9. 2021 8:47

tak piráti vyhrávají nejen průzkumy, ale i volby...:-) uvidíme v říjnu...

3 1
možnosti
JV

Víte, kecy politologů mi chodí z ucha do ucha a ven. Všichni jsou chytří jak rádio a nikdo z nich do politiky radši nejde. Jediná výjimka je profesor Fiala o jehož politické genialitě můžeme s úspěchem pochybovat a na němž vidíme, co dělá teorie v praxi. Takže tyhle volby pro studenty, které pořádá opakovaně zcela nepochopitelně neziskovka Člověk v tísni, mají taknějak pomoct v předvolební kampani "narovnat" názor nerozhodnutým voličům. A při dalších ( ostrých) volbách za čtyři roky je to zase jinak. Oni i ti mladí totiž pobírají trochu rozum. Pamatuji, jak mladý v naší rodině při svých prvních volbách zarytě obhajoval VV a já se mu snažil vysvětlit, že je to nesmysl. Po dvou letech kroutil hlavou, jak mohl být tak pitomý. ;-)

8 2
možnosti
Foto

Vývoj jde po spirále, my starší jsme prožili padesátá léta. Mladým bych je nedoporučil, ale je to na nich.

10 1
možnosti
VB

a) Jak píšete, mladí se musí přizpůsobit - není to škoda?

b) "Manželství pro všechny" - proč Vám to vadí? V ničem Vás přeci neomezuje. Jste věřící? Pak ano, je to čistě ideologický konstrukt.

2 9
možnosti
ML

Kdyby se mladí nemuseli přizpůsobit, ustoupit z názorů, celý svět by byl neustále ve válce.

3 0
možnosti
  • Počet článků 2655
  • Celková karma 31,14
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články