Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nějak jsem nepochopil podstatu blogu - aby nebyly ovlivňovány volby (které jsou u nás prakticky každý rok), pak by neměla policie politiky vůbec prošetřovat? Domníval jsem se, že právní stát je postaven na principu, že před zákonem jsme si všichni rovni - kmán i premiér.

Také vyšetřování samotného premiéra v kauze Čapí hnízdo asi nejde tak úplně míchat s kauzou Nagyová, která navíc nebyla jen o kabelkách, ale i zneužití vojenské rozvědky, a premiéra Nečase se týkala nepřímo.

O tom, že kauza Čapí hnízdo je hodně podezřelá, svědčí i fakt, že firma IMOBA vrátila dotaci 50 mil.Kč. Je snad jasné, že kdyby vše bylo tak čisté, tak by nic nevrátila....

Jediný, kdo skutečně ovlivňuje kauzu, je státní zástupce Šaroch, který soudní projednání neustále natahuje a v roce 2019 překvapivě po třech letech vyšetřování otočil a navrhl zastavit stíhání všech obviněných. Takže už 5 let se prošetřuje případ, který v případě jakéhokoliv jiného podnikatele byl uzavřen do maximálně dvou let a který už dokázal prošetřit i OLAF.

5 0
možnosti
Foto

Přesně tak, Josef, zvaný "chatař", sice vykradl 50 chat, ale stíhat ho nemůžeme. Bude kandidovat za stranu zahrádkářů. :-)

2 0
možnosti

Trestný čin podvodu existoval dávno před tím, než se Babiš vůbec dostal k podnikání. Výslovně dotační podvod byl do trestního zákoníku zaveden později (měřeno kauzou čapák), ale podvod je i tak stále podvodem (například nepravdivé uvedení údajů v žádosti o dotaci). Co se vám tedy nezdá?

3 0
možnosti

Já tedy nevím, ale četla jsem už několik knih od p. Kmenty. Podle mne, jsou velice objektivní. Opravdu píše o těch a o tom, co tak je. Jinak by asi podle jeho knih nenatočili 3 filmy. Kmotr Mrázek a o Krejčířovi 2 filmy. Proto mi skoro běhá mráz po zádech, po přečtené Boss Babiš a Rudý Zeman. Je to opravdu prosilné povahy. Teď jsem si koupila Babišovo Palermo. Taky to stojí za to. Doporučuji

2 1
možnosti

No jó - to všechno bylo ale za vlády Modrých strak - teď už rybník inspirace vyschl a tak už se 10 let všechno točí jen kolem usmolených 50 milionů, jako by na ROP severozápad nebylo systémově rozkradeno 20 miliard !!!

To je jiný balík peněz - ale to se ODS a ČSSD a jejich pisálkům, nějak nehodí medializovat.

;-D

1 5
možnosti
Foto

Pokud hlavní obviněný v kauze Čapí hnízdo udělá z klíčových svědků, svých vlastních dětí, psychicky nemocné a nesvéprávné, nedivte se potom, že to trvá tak dlouho.

9 1
možnosti

P44e93t81r 41B87u25r60i10a94n

21. 9. 2021 11:24

Právě jste napsal, že za premiérování Andreje Babiše a vlády hnutí ANO, kteří zde přišli zatočit s korupcí a kmotry, máme totálně zmanipulovanou policii a justici. To je dost závažné obvinění premiére Babiše, který je oběma ministerstvům přímo nadřízen, nemyslíte?

Vy tvrdíte, že za vlády ANO lze kohokoliv za pomoci policie účelově odrovnat ve smyšlené kauze. No, ona to sice podobně tvrdí i opozice, ale ne tak razantně a tvrdě jako vy. Za upřímnost vám patří gratulace.

Ale tohle: na základě zákonných norem, které v době údajného spáchání trestného činu neexistovaly....tohle ne. Buď zřejmě nevíte kdy se onen zmiňovaný podvod stal, nebo naopak víte víc, než my všichni ostatní. O čemž ovšem pochybuji.

10 1
možnosti

To všechno, co jste vypsal, myslíte opravdu vážně?

8 1
možnosti
Foto

Prosim vás, nerozumíte vůbec ničemu a jenom hloupě žvaníte s jedinou snahou dokázat, že všichni jsou lumpové jenom Babiš je svatý. Aspoň si něco o tom přečtěte ne v Aronetu anebo ve Sputniku a ne Babišovy noviny.

8 3
možnosti

Ale pane Kindle, Nečasová- Nečas znova od začátku u soudu! To se nehodí, to se nehodí!!!!!;-D;-D;-D;-D A co teprve Šlachtovo zlato, které podle vás vůbec neexistuje!;-D;-D;-D;-D

1 4
možnosti
Foto

EU neprodloužila Česku lhůtu na vyřešení problémů se střetem zájmů Babiše. Čekám, kdy pan Bartoň napíše plamenný článek o tom, jak EU zasahuje do předvolebního boje.;-D

10 1
možnosti

Proč každý kdo má dírku na tom místě se cítí být vyšetřovatelem soudcem i katem? Politická kauza je to právě proto, že to lidu nedá spát a dokáží se "odborníci" na právo v hospodě hádat do krve. Zajímavé je, že u předpokládané politické mrtvoly ČSSD nerezonuje kauza "Lidový dům", další justiční pomník.

Snažím se, aby mým úsudkem necloumaly právní kauzy. U voleb záleží na tom, zda dotyčný člověk a strana bude prospěšná mě i státu, případně aby škodili co nejméně. Vím, že tahle vláda konjunkturu prohospodařila a krizi absolutně nezvládla, je třeba je vyměnit.

3 0
možnosti

Tady je spousta soudců z lidu! Tak se nedivte. R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 2651
  • Celková karma 31,91
  • Průměrná čtenost 2022x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články