Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Krásný popíračský článek, karma. Kdokoliv popírá význam oxidu uhličitého, ať se zkusí napít vyprchalé PepsiColy anebo zvětralýho piva, a hned mu dojde, oč se jedná. Já bych tedy vliv CO2 v žádném případě nepodceňoval!

2 0
možnosti
IB

I46v72o 38B92o92u73š80e

1. 9. 2021 9:56

Karma 15,66 precteno 128 x. To je skutecna zahada.....

2 0
možnosti
VV

Vy jste jeste neslysel o karmomatech? Ty RAL 3009 pracuji ve dne v noci na plne obratky.

1 1
možnosti
JK

Vědeckých i pavědných rozborů a publikací na toto téma je nespočet. Řekl jsem si, že nejsem zatím připraven podlehnout nějakému názorovému proudu a tak mě spíš zajímá, proč jedni i ti druzí připraveni jsou. Proč v té kakofonii názorů vsadili na jednu kartu, co je přesvědčilo.

Je jasné, že Země prochází nějakými fázemi vývoje, jsou dlouhodobé i krátkodobé, jde tedy o to, je vědecky zmapovat a odhadnout další vývoj. Také člověk významně ovlivňuje přírodu, rozdíl mezi parkovištěm a loukou je snad zřejmý, a také vidíme, že od revoluce se pro ekologii udělalo hodně, rapidně se změnila kvalita potoků a řek, kyselé deště nezužují naše hory a příkladů je mnohem víc, umíme přírodě viditelně pomoci, bezesporu.

Takže pokud příroda činí něco, co nemůžeme ovlivnit, ať tak činí a pokud něco ovlivnit můžeme, tak pojďme do toho, návrat k mrtvým řekám odmítám. Při tom snažení se můžeme dohadovat o tom, jak moc naše snažení ovlivní světové klima, dohadujme se nad výpočty a porovnávejme prognózy se skutečností. Hlavně když louka zůstane aspoň tak, jak je nyní.

2 0
možnosti
JS

Domnívám se, že odpověď na otázku proč někdo podléhá určitému názorovému proudu je velmi jednoduchá. Jde o peníze.

0 0
možnosti
  • Počet článků 2654
  • Celková karma 31,25
  • Průměrná čtenost 2019x
Jsem dříve narozený, přesto se zájmem o vše, co se kolem nás děje.

Seznam rubrik

Oblíbené články